• Nakazy komornicze Autor: ~Marcin [217.172.247.*]
    Witam. Mam pytanie jestem w trakcie załatwiania spraw z windykacją i tak się zastanawiam ilu z obligatotiuszy oszukanych dostało prawomocne nakazy zapłaty i czy coś udało się odzyskać. Ile osób działa komornicza i czy coś dało radę ugrać. Wiem że zabezpieczenia które były przy umowie to fikcja ale może coś komuś aiey udało. Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~jerszy [83.242.79.*]
    Odzyskałem 900 zł dwa miesiące temu , na razie cisza

• Re: Nakazy komornicze Autor: ~obligatariuszka2020 [83.6.248.*]
    Witam,
    ja również wchodzę na drogę sądową, jednak nie wiedziałam, że wpisane zabezpieczenie majątkowe nie ma w rzeczywistości miejsca. Widzę, również, że odpowiedzi są kasowane, ciekawe czemu? Jak długo Pan/Pani stara się wywalczyć swoje? Dodam, że ja dopiero zaczynam
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~AW [188.146.186.*]
    Najprościej jest załatwić tak skoro nie ma zabezpieczenia .Zakłada się po wyroku hipotekę przymusową ja już tak robiłem w przeszlosci
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~bob [91.197.89.*]
    A możesz podpowiedzieć, jak rozpocząć proces sądowy? Czy zlecić to jakiejś kancelarii? Ile to kosztuje? A może samemu, bo nie dość że mam potężne straty na akcjach FKD i oblig., to jeszcze koszty adwokatów! i znikomą szansę na odzysk
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~Posiadacz [80.244.90.*]
    Bob ale miałeś pecha. Po co sprzedajesz jak jesteś na stracie 80%? Walic te 20% a co jak spółka wyjdzie na prostą i akcje będą kosztowały 4-5 zeta za 2-3lata?
    Życie jest przewrotne.
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~ludwik [5.172.232.*]
    tak pewnie będzie.
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~Obligat_P [93.105.177.*]
    Ludwik, w każdym wątku widzę jak podpuszczasz innych zachwalając Spółkę. Czy ty jesteś tak pozytywnie nastawiony do otoczenia czy po prostu masz w tym interes, aby jak najwięcej ludzi nagonić na tą trefną spółkę?
    Może jesteś na liście płac zielinskiego albo posiadasz sporo akcji do opchnięcia?
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~Posiadacz [217.213.121.*]
    Obligat ile jeszcze dajesz tej spółce czasu?
    Ile masz tych obligacji?
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~Marylka [178.43.228.*]
    Ja odzyskałam 10tys. dzięki windykacji.
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~bob [91.197.89.*]
    Z obligacji na taką wartość? A ile ta windykacja kosztowała?
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~Naomi [5.173.250.*]
    Teź powątpiewam we wpis niejakiej Maryli
    Komornicy nic nie mogą zdziałać ponoć a windykacja zadziałała?zareklamuj tą firmę Marylka
  • Re: Nakazy komornicze Autor: ~bob [176.227.160.*]
    Czy pecha? Z mojej perspektywy dzisiaj, to mogę powiedzieć, że miałem szczęście, iż ktoś chciał kupić moje ......k akcji. Sam aż byłem zdziwiony, że dokładał na K na dogrywce, to mu oddawałem? Coś ktoś wie co będzie w raporcie?
    Wizja że "bedą" po 3-4 zł spowodowałą, że kilka lat temu zapakowałem się na amen, włącznie z uśrednianiem strat i mam teraz za swoje.
    Nie kupowałem czegoś na czym sie nie znam +brak konkurencji + wizja rozwoju, ale chyba wszystkich nas zrobili w bambuko.
    Z czego - nawet przy marży 35% - przy takich obrotach oddadzą za obligacje- 20M? Bo mi, mimo że wystąpiłem z żądaniem wykupu nie wypłacili nic.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.