• Raport super Autor: ~wąski [188.147.105.*]
    niezle wyniki, co wazne na +++++ :D :D
  • Re: Raport super Autor: ~patos1 [37.47.252.*]
    Zobowiązania nie są też jakieś mega wysokie, całkiem pozytywnie
  • Re: Raport super Autor: ~Bum [188.147.101.*]
    Gdzie ty masz na plus ? Co za bzdury
  • Re: Raport super Autor: ~Nowy [95.160.156.*]
    Jest duży plus na zyskach, a sumaryczna strata wynika z wejścia na giełdę. pewnie "usługi obce", zobacz jakie wysokie.

Jednorazowy koszt, a bez niego byłoby pewnie +150 000

To był spodziewalny koszt
    Co nie zmienia faktu ze jest strata...wszyscy notuja wzrost w gamingu i zyski a tu nie ma
    Wąski ma rację, jest na plus i spółka jest w bardzo dobrej kondycji. Ten minus wiąże się z wyjściem na giełdę, nie biorę tego pod uwagę, każdy tutaj się tego spodziewał. Jestem pod wrażeniem, bo spółka ma dużo przed sobą bardzo dużo a już notuje przychody, przy niskich zobowiązaniach.
  • Re: Raport super Autor: ~vdk [31.182.146.*]
    Nie wszyscy, ale to nie zmienia faktu, że mamy 40% udziału w DDS na konsole. Ten rok będzie przełomowy
    To fakt usluga obca jest ogromna jednakze przychody im wzrosly i to jest na plus,dzilalnosc operacyjna na plus,wiec w sumie raport jest dobry lub bardzo dobry wzgledem zeszlego roku
  • Re: Raport super Autor: ~Hofens [5.184.45.*]
    Nie jest źle.
    Fajerwerków to się chyba nikt nie spodziewał jak narazie.

Ważne że gry się robią a Zaraz żółwie po mału coraz lepsze gry i coraz więcej portów na konsolę.

Te gry na konsole to będą akurat do Game Pass od Microsoftu.

Z tu się szykuje taki Netflix dla graczy.
    Sam z tego nie raz korzystałem jak już się raz zapłaci to szkoda z tego rezygnować. Nawet specjalnie jest to dość utrudnione.

Takich spółek szukam Swich i duże Konsole.
    Zostaję tu na dłużej
  • Re: Raport super Autor: ~wąski [188.147.105.*]
    Tak jak pisalem wyżej, raport bardzo dobry. Mamy plus, bo kosztów wejscia na giełde nie licze, zobowiązania niskie. Wiele gier przed nami, tym samym wiele zysków. Obecna kapitalizacja to żart, troche nawet żałuje , ze wiecej nie dokupilem po tej cenie, bo w poniedziałek podejrzewam, ze troche ruszymy w górę. Jesli nie , to nawet dobrze, bo troszkę jeszcze dokupie. Zakopać trzeba akcje na rok, bedzie tutaj niezły profit, wspomnicie moje słowa.
    Miłego weekendu inwestory!
  • Re: Raport super Autor: ~Gracz [77.65.104.*]
    Raport wygląda nieźle, trochę brakuje mi jakiegoś komentarza odnośnie wyników i dalszych planów i działań ze strony zarządu. Ja w każdym razie wszedłem na pokład w tym tygodniu i planuje zostać na dłużej, widzę tu potencjał na 10 zł w tym roku :)
    Spółka już współpracuje z Microsoft trochę bardziej niż z Nintendo i PlayStation to dobry znak.

Dlatego komunikaty o żółwiach były napisane oddzielnie. Na początku Microsoft a potem reszta.

Kolejna spółka do kolekcji.
    A w poniedziałek może być różnie. Już nie raz to przerabiałem.

Ale to Mnie nie rusza.
    Dopiero zaczynam budować pozycję na tej spółce.

Bum wiesz że jak coś złapie to nie puszczam co by się nie działo.

Jak dla Mnie to mam za mało akcji ale na szczęście spółka od debiutu nie była jeszcze grana na poważnie
    Masz tam sporo o tym, co mają w planach. A o jakich żółwiach mowa?
    Teraz będzie premiara gry o żółwiach ale mi się wydaje że więcej mogą zarobić na tym samolocie co mosty będzie rozwalać to gra retro a teraz to jest modne na Swich.

Każdy chyba pamięta te samoloty kiedyś
    Kolejna dobra gra to ten cyborg.
    Przecież to gra na podstawie gry Contra taka podróbka trochę ale orginalna Contra na Swich chodzi za 20$ z wszystkimi dodatkami. Ta nasza napewo nie będzie takim hitem ale za kilka dolarów może się nawet dobrze sprzedać.

Te "żółwie" czy tam inne stwory to gra która na PC miała dużo błędów i nie działała jak trzeba w trybie multiplayer ale mam nadzieję że wszystko będzie poorawione bo graficzne to już wygląda dużo lepiej jak na grę 2D. A na Swich tryb gry wieloosobowy to jest to.

Dzieciaki grają w tą samą grę na kilku konsolach.

Na ten rok zapowiada się kilka ciekawych gier z tzw. średniej i niższej pułki cenowej. Ale sprzedaż może sporo wzrosnąć bo gry już są trochę lepsze niż to co było wcześniej.

Nie ma w mojej ocenie jescze jakiegoś hitu nad hity ale jest dużo średniaków co mogą poprawić wyniki.

Z hitów to DDS ale tu pewnie procent z zysków będzie ostro dzielony dla wszystkich ważne że mamy kawałek tortu.
    Jak na fabrykę gier. Spółka wygląda bardzo dobrze do kapitalizacji porównywalnej do ULT jeszcze bardzo długo droga ale auto którym się poruszany ma dobre paliwo i z czasem zacznie jechać coraz szybciej.

Jestem ciekaw jak rynek odbierze Raport. Finansowo to każdy widzi raczej nie będzie ataku.
    Ale kto tu się spodziewał po raporcie niewiadomo czego.

Spółka jest tania akcji nie za dużo a w tym roku i tak prawie każda spółka z gier może dać zarobić.

Jak ktoś nie chce to niech wywala i szuka czegoś innego. Jak ktoś chce zostać na dłużej to w Mojej ocenie ma duże szanse na duży zysk i nie chodzi mi o 100procent a raczej dużo więcej.

Te gry z Rosji mogą dać kopa Spółce wystarczy że jakaś będzie hitem i sprzeda się w dużym nakładzie.

Teraz ze starych gier jest duża promocja na Swich w ten sposób robi się dobre wyniki. To się okaże już za 3 miesiące czy obniżka ceny w czasie Wirusa wyjdzie spółce na Plus.

Tak chciałem dodać więcej informacji od Siebie. Trochę gram w te gry dlatego mogę się podzielić wiedzą od strony gracza a nie tylko inwestora.
    Don't Be Afraid
    To może być coś większego ale nie chcę zapeszać. Zobaczymy jak gra się przyjmie na PC już niedługo premiera.

Horrory też się dobrze sprzedają chyba każdy kojarzy co robi Bloober i jak gra jest dobra to co się może wydarzyć.
    Ale my różnimy się tym od Bloober że jak jedna gra okaże się słabsza to i tak mamy kupę innych gier co mogą zrobić wyniki w słabszych kwartałach.

Tak to jest z grami jeden kwartał słabszy drugi lepszy ważne są bardziej wyniki w ciągu roku i ilość projektów na przyszłość.
    A tu jest tego dość dużo w końcu to fabryka gier
[x]
DRAGEUS 4,11% 1,52 2025-11-07 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.