Kolejna dobra gra to ten cyborg.
Przecież to gra na podstawie gry Contra taka podróbka trochę ale orginalna Contra na Swich chodzi za 20$ z wszystkimi dodatkami. Ta nasza napewo nie będzie takim hitem ale za kilka dolarów może się nawet dobrze sprzedać.
Te "żółwie" czy tam inne stwory to gra która na PC miała dużo błędów i nie działała jak trzeba w trybie multiplayer ale mam nadzieję że wszystko będzie poorawione bo graficzne to już wygląda dużo lepiej jak na grę 2D. A na Swich tryb gry wieloosobowy to jest to.
Dzieciaki grają w tą samą grę na kilku konsolach.
Na ten rok zapowiada się kilka ciekawych gier z tzw. średniej i niższej pułki cenowej. Ale sprzedaż może sporo wzrosnąć bo gry już są trochę lepsze niż to co było wcześniej.
Nie ma w mojej ocenie jescze jakiegoś hitu nad hity ale jest dużo średniaków co mogą poprawić wyniki.
Z hitów to DDS ale tu pewnie procent z zysków będzie ostro dzielony dla wszystkich ważne że mamy kawałek tortu.
Jak na fabrykę gier. Spółka wygląda bardzo dobrze do kapitalizacji porównywalnej do ULT jeszcze bardzo długo droga ale auto którym się poruszany ma dobre paliwo i z czasem zacznie jechać coraz szybciej.
Jestem ciekaw jak rynek odbierze Raport. Finansowo to każdy widzi raczej nie będzie ataku.
Ale kto tu się spodziewał po raporcie niewiadomo czego.
Spółka jest tania akcji nie za dużo a w tym roku i tak prawie każda spółka z gier może dać zarobić.
Jak ktoś nie chce to niech wywala i szuka czegoś innego. Jak ktoś chce zostać na dłużej to w Mojej ocenie ma duże szanse na duży zysk i nie chodzi mi o 100procent a raczej dużo więcej.
Te gry z Rosji mogą dać kopa Spółce wystarczy że jakaś będzie hitem i sprzeda się w dużym nakładzie.
Teraz ze starych gier jest duża promocja na Swich w ten sposób robi się dobre wyniki. To się okaże już za 3 miesiące czy obniżka ceny w czasie Wirusa wyjdzie spółce na Plus.
Tak chciałem dodać więcej informacji od Siebie. Trochę gram w te gry dlatego mogę się podzielić wiedzą od strony gracza a nie tylko inwestora.