• zawiadomienie do KNF Autor: ~aaa [5.173.241.*]
    minął rok czasu od złożenia zawiadomienia do KNF o podejrzeniu manipulacji kursem akcji ,

co się w tej sprawie dzieje???
    od tamtego czasu kurs spadł z 0,4 do 0,2 zł,

czy manipulacja trwa dalej w najlepsze?
  • Re: zawiadomienie do KNF Autor: ~forest [212.8.249.*]
    Dnia 2020-05-15 o godz. 10:23 ~aaa napisał(a):
    > minął rok czasu od złożenia zawiadomienia do KNF o podejrzeniu manipulacji kursem akcji ,
    > >
    > > co się w tej sprawie dzieje???
    > > od tamtego czasu kurs spadł z 0,4 do 0,2 zł,
    > >
    > > czy manipulacja trwa dalej w najlepsze?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co jeszcze przyjdzie Ci do głowy??? :DDDDD

Pisz do nich śmiał odpowiadają to już piszę już poważnie ja otrzymałem 3 odpowiedzi ale todotyczyło innych spolek
    Zapytaj moze tez Prezesa to do niego! chyba pytanie nie tu do nas :DDDDD

dajesz !!!!!!!!!
    link

:))))))))))))))))))))))

• Re: zawiadomienie do KNF Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    zawiadomienie złożył Prezes ,
    a że pisze tu ktoś podając sie za prezesa ,więc pytanie było do niego ,( zawiadamiającego),
    nie wiem po co ty odpowiadasz??
  • Re: zawiadomienie do KNF Autor: ~mode [185.14.31.*]
    Uważaj Panie aaa żeby ktoś faktycznie tego nie zrobił bo kartotekę masz Pan tu sporą.
  • Re: zawiadomienie do KNF Autor: ~newsTV [176.9.136.*]
    Dnia 2020-05-16 o godz. 13:40 ~mode napisał(a):
    > Uważaj Panie aaa żeby ktoś faktycznie tego nie zrobił bo kartotekę masz Pan tu sporą.

Nie wytrzymałem ! bo mnie nosi, nie o Spółce więc ok :))

aaa gdzieś mój post zaginał nie maczaleś w tym swoich brudnych łapek?!
    teraz piszesz o jakimś tu prezesie wcześniej naganialeś że Prezes ten właściwy manipuluje i sprzedaje sam albo przez słupy akcje !

Prezes manipuluje sprzedaje akcje i sam zgłasza to do Prokuratury ?! Ty jesteś normalny?!!!!!

gościu sam z chęcią bym Cię zgłosił do KNF za takie manipulacje ! tylko że mi ciebie szkoda nawet
    Ubraleś się lata temu powyżej 2 zł sprzedałeś ze stratą i później tylko ujadanie i ujadanie na Spółkę i Prezesa.

Pech Twój taki że pewnie już niedługo mógłbyś sprzedać to co tam miałeś nawet z zyskiem :P
    I też tak do końca Twoje ujadanie wydaje mi się nie było bezcelowe bo co aż tyle lat na to poświęcaleś bezinteresownie.
    Może i ten Twój prezes to też Twoja dzialalność kto to wie. KNF jak by zrobiło rentgena Twojego rachunku dopiero by sztosy i przwałki wyszły pewnie. Pilnuj się gościu bo nie tylko ja czytałem Twoje krętactwa .
    A zresztą co tam ludzie z forum .
    Kto kolego wie co faktycznie Prokuratura już ustaliła po zawiadomieniu tym właściwym Prezesa myślisz że nie badali do tej pory
    rachunków z tamtego okresu i zleceń na sprzedaż i kupno? no ja nie wiem.

• Re: zawiadomienie do KNF Autor: ~obiektywnie [5.173.249.*]
    Dnia 2020-05-18 o godz. 22:06 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-16 o godz. 13:40 ~mode napisał(a):
    > > Uważaj Panie aaa żeby ktoś faktycznie tego nie zrobił bo kartotekę masz Pan tu sporą.
    >
    > Nie wytrzymałem ! bo mnie nosi, nie o Spółce więc ok :))
    >
    > aaa gdzieś mój post zaginał nie maczaleś w tym swoich brudnych łapek?!
    > teraz piszesz o jakimś tu prezesie wcześniej naganialeś że Prezes ten właściwy manipuluje i sprzedaje sam albo przez słupy akcje !
    >
    > Prezes manipuluje sprzedaje akcje i sam zgłasza to do Prokuratury ?! Ty jesteś normalny?!!!!!
    >
    > gościu sam z chęcią bym Cię zgłosił do KNF za takie manipulacje ! tylko że mi ciebie szkoda nawet
    > Ubraleś się lata temu powyżej 2 zł sprzedałeś ze stratą i później tylko ujadanie i ujadanie na Spółkę i Prezesa.
    >
    > Pech Twój taki że pewnie już niedługo mógłbyś sprzedać to co tam miałeś nawet z zyskiem :P
    > I też tak do końca Twoje ujadanie wydaje mi się nie było bezcelowe bo co aż tyle lat na to poświęcaleś bezinteresownie.
    > Może i ten Twój prezes to też Twoja dzialalność kto to wie. KNF jak by zrobiło rentgena Twojego rachunku dopiero by sztosy i przwałki wyszły pewnie. Pilnuj się gościu bo nie tylko ja czytałem Twoje krętactwa .
    > A zresztą co tam ludzie z forum .
    > Kto kolego wie co faktycznie Prokuratura już ustaliła po zawiadomieniu tym właściwym Prezesa myślisz że nie badali do tej pory
    > rachunków z tamtego okresu i zleceń na sprzedaż i kupno? no ja nie wiem.
    >

Ty ale mi też teraz wcieło posta tego o Trzaskowskim co to bankier jakiś polityczny jest czy co może że linka z podpowiedzią dla Prezesa podałem do evolucynej i revolucyjnej TV jaja no to jeszcze raz pomysła poproszę na ramówkę do nowego projektu mój typ :)
    http://www.findglocal.com/LV/Riga/622486554493830/Evolution-Television

[x]
ASTRO 20,00% 0,09 2026-03-11 11:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.