Dnia 2020-05-16 o godz. 13:40 ~mode napisał(a):
> Uważaj Panie aaa żeby ktoś faktycznie tego nie zrobił bo kartotekę masz Pan tu sporą.
Nie wytrzymałem ! bo mnie nosi, nie o Spółce więc ok :))
aaa gdzieś mój post zaginał nie maczaleś w tym swoich brudnych łapek?!
teraz piszesz o jakimś tu prezesie wcześniej naganialeś że Prezes ten właściwy manipuluje i sprzedaje sam albo przez słupy akcje !
Prezes manipuluje sprzedaje akcje i sam zgłasza to do Prokuratury ?! Ty jesteś normalny?!!!!!
gościu sam z chęcią bym Cię zgłosił do KNF za takie manipulacje ! tylko że mi ciebie szkoda nawet
Ubraleś się lata temu powyżej 2 zł sprzedałeś ze stratą i później tylko ujadanie i ujadanie na Spółkę i Prezesa.
Pech Twój taki że pewnie już niedługo mógłbyś sprzedać to co tam miałeś nawet z zyskiem :P
I też tak do końca Twoje ujadanie wydaje mi się nie było bezcelowe bo co aż tyle lat na to poświęcaleś bezinteresownie.
Może i ten Twój prezes to też Twoja dzialalność kto to wie. KNF jak by zrobiło rentgena Twojego rachunku dopiero by sztosy i przwałki wyszły pewnie. Pilnuj się gościu bo nie tylko ja czytałem Twoje krętactwa .
A zresztą co tam ludzie z forum .
Kto kolego wie co faktycznie Prokuratura już ustaliła po zawiadomieniu tym właściwym Prezesa myślisz że nie badali do tej pory
rachunków z tamtego okresu i zleceń na sprzedaż i kupno? no ja nie wiem.