• Zmiana reguł gry Autor: ~newsTV [176.9.136.*]
    opinia sory :) ale TAKI post nie mógł być w tak idiotycznym wątku jakiegoś obszymura rentgena zakladam nowy już z Twoim tematem o którym pisałeś tutaj dalej normalnie go kontynuujmy .
    O z Zrzeszeniu nie wiedziałem ale zawsze było że w grupie siła :) i akurat masz też MOC w sprawie badań.
    link 

Dnia 2020-05-12 o godz. 22:20 ~opinia napisał(a):
    Dnia 2020-05-12 o godz. 19:24 ~blik napisał(a):
    > będziemy plakat ale ze szczęścia..... popatrz sobie na wstęgę bolingera.... wiesz co to jest głuptasku??

Blik
    płakać faktycznie się chce ostatnio jedynie przeglądam wieczorkiem forum bo mam spory projekt jak Astro :) i widzę kilku znajomych emocjonalnie stabilych :) i rzeszę no przemilczę to dalej. Grają wbrew wszelkim regułom i popelniają podstawowe błędy wychodząc w najlepszym momencie a patrząc historycznie wchodzili w najgorszym i nie muszę chyba pisać o kim mowa. AT którym posiłkuję się przy każdej Spółce tutaj jednak dla mnie jest drugorzędne z wiadomych względów. Ale skoro napisałeś to dokończę. Z uwagi na wulumen obrotów mieliśmy drugą kolejną sesję bez znaczenia wystarczy popatrzec na wskaźniki https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/ASTRO ale za to doszedł kolejny po już wcześniejszych opisywanych przeze mnie sygnałów mocno prowzrostowy bo przecinajacy średnią kroczącą od dołu TRIX w którym wykorzystuje się wykładniczą średnią ruchomą, czyli EMA wizualnie podobny jest do MACD .Interpretacja jest mniej więcej taka że jeżeli histogram jest powyżej zera i rośnie jest to objawem silnego trendu pomimo ujemnych zamknięć Za silne sygnały uważa się dywergencje histogramu.
    i tu mamy dywergencje hossy histogram jest ujemny tak ? ceny nadal się obniżają (2 sesje) ale najbardziej aktualne minimum jest powyżej poprzedniego dołka. Nie zmieniło się tu nic poza kolejnym mocnym sygnalem kupna.
    Dalej jesteśmy w trakcie dopiero pierwszej fali wzrostowej przy której po solidnym przecież wzrośnie niektórzy ochoczo wyskoczyli inni kiedyś wskakiwali na spadkowej i teraz mamy takich Waldków Stefanów i innych cudaków.

Forest napisał o ściągnięciu w miesiąc ponad 700 tyś akcji z rynku i brak nowych zleceń na S i to prawda.
    Czy to dużo czy mało kwestia horyzontu inwestycji TFI z regułu nie angażuje się mocno % w Spółki z NC.
    Ekspozycja nie musi być wcale też duża przu obecnym poziomie tylko 100 tys to 40k :)) czym wg statystyk średni drobny inwestor dysponuje ale śmiechu wcale nie ma . Zwielokrotniając cenę raz X wyjdzie już solidna kwota i stopa zwrotu.
    Tylko musi to nastąpić :) jak będzie na ASTRO którz to wie nic nie wiemy o nowym projekcie ale czy na pewno nic? nic nie można samemu przeanalizować i chociaż minimalnie wyciągnąć z tego potencjalne wnioski na przyszłość ?

"Krajewski rozmawia z potencjalnymi inwestroami Branżowymi - TVN I Polsatem. Spotkaliśmy się trzykrotnie.....kompletnie nie  byliśmy zainteresowani jej kupnem.-pamieta Olgierd Dobrzyński, członek zarządu TVN SA ."

Nie nie to nie rozmowy o nowym projekcie :)) ale kto wie z kim były już przeprowadzone rozmowy, Prezes wie :)
    Nie wiem ilu z Was może słyszalo o Zrzeszeniu MOCTV w które wchodzą:

Telewizja Polska, TVN, Telewizja Polsat, Telewizja Puls, VIMN Poland, ITI Neovision, TV Spektrum, AETN UK, BBC Studios Distribution, Viasat World, Wirtualna Polska Holding, AMC Networks International Broadcasting, TVS, Polcast Italia, Michał Winnicki Entertainment, Telewizja Republika, R.D.F. Entertainment, Fundacja Lux Veritatis, Red Carpet Media Group, ATM Grupa, Kino Polska TV, Astro, Idea4Broadcasting.
    Tu szukałbym Inwestora jak nie na open Projektu to w przyszłości o tym ale jak i wynikach oraz C/WK 1,89 ogólnie o aktualniej i potencjalnej wycenie w konteście nowego Projektu o sprzedaży jedynie 33% udziałów w Superstacji za aż 20 mln zł o Stavce i TVN to akurat o Dużych Inwestorach którzy też popełnili i popełniaja błędy jak my działając wbrew regułom gry o eSporcie TV i paru innych jeszcze sprawach tylko znajdę czas ale jego mało zawsze u mnie :)
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~forest [212.8.249.*]
    Bardzo dobry pomysł news ! tamten idiotyczny klikne do moderatora może go usunie ja nie napisze już nic do piatku jak będą wyniki wtedy poprosimy rentenow waldkow o komentarze :> zastanow sie czy nie zrobic tak samo w arkuszu zlecen nic sie nie zmienilo ;> to też nie podaje. do piatku Panowie !
    I po sprawie! moderator załatwił ją pozytywnie!
    To do piatku :>
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~newsTV [176.9.136.*]
    Dnia 2020-05-13 o godz. 12:20 ~forest napisał(a):
    > I po sprawie! moderator załatwił ją pozytywnie!
    > To do piatku :>

I gitara ! a robię dokładnie jak Ty do piątku cisza!
    patrz chwila po Twoim wpisie, że w arkuszu nic się nie dzieje ktoś wyrzucił śmieszny pakiecik by sprowokować kogoś do sprzedaży nie dokupił za dużo :)))
    do piątku!
    Dnia 2020-05-13 o godz. 12:44 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-13 o godz. 12:20 ~forest napisał(a):
    > > I po sprawie! moderator załatwił ją pozytywnie!
    > > To do piatku :>
    >
    > I gitara ! a robię dokładnie jak Ty do piątku cisza!
    > patrz chwila po Twoim wpisie, że w arkuszu nic się nie dzieje ktoś wyrzucił śmieszny pakiecik by sprowokować kogoś do sprzedaży nie dokupił za dużo :)))
    > do piątku!

I nie dokupi już to se poprowokowal hehe
    cyk jasia \%/ :))
    Dnia 2020-05-13 o godz. 21:27 ~forest napisał(a):
    > Dnia 2020-05-13 o godz. 12:44 ~newsTV napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-13 o godz. 12:20 ~forest napisał(a):
    > > > I po sprawie! moderator załatwił ją pozytywnie!
    > > > To do piatku :>
    > >
    > > I gitara ! a robię dokładnie jak Ty do piątku cisza!
    > > patrz chwila po Twoim wpisie, że w arkuszu nic się nie dzieje ktoś wyrzucił śmieszny pakiecik by sprowokować kogoś do sprzedaży nie dokupił za dużo :)))
    > > do piątku!
    >
    > I nie dokupi już to se poprowokowal hehe
    > cyk jasia \%/ :))

Nie pij tyle bo aa Cie czeka ;) nie myl z aaa :)))

to ja też cyk ale z Raportu

Dodatkowo Spółka kontynuowała także dotychczasowe prace nad rozwojem telewizji E-Sport TV, jak również produkcją kolejnych odcinków teleturnieju Familiada. Wskazana działalność w dalszym ciągu stanowi stabilne źródło przychodów dla Emitenta.

Zarząd podjął działania w kierunku przygotowania uruchomienia nowego projektu, tj. społecznej telewizji news’owej opartej w 100% na relacjach terenowych z Polski i ze świata. Została zarejestrowana domena www.telewizjanews24.pl, a także przygotowano biznesplan i rozpoczęto rozmowy z potencjalnymi partnerami biznesowymi oraz inwestorami.

W ocenie Zarządu ewentualny sukces biznesowy nowego projektu może (podobnie jak osiągnięty sukces telewizji E-Sport TV) przyczynić się do zwiększenia przychodów oraz zysków Emitenta w przyszłości. 

cyk :]

No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    z biznesradaru
    ROE: wzrost o 191.54% r/r
    ROA: wzrost o 191.89% r/r
    Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r

no i cyk jasia ;))
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    o ,forest dzisiaj pracuje :) ,
    brawo ,

jutro ,lub pojutrze pałeczkę przejmie pewnie news,albo inny kolega ,

forest ,masz okazje, bierz po 0,4 jak dają , pare groszy w tą czy tamtą , przecierz nie robi różnicy jak maja być zlotowki

nie pozdrawiam , aaa
    Dnia 2020-05-14 o godz. 21:30 ~aaa napisał(a):
    > o ,forest dzisiaj pracuje :) ,
    > > brawo ,
    > >
    > > jutro ,lub pojutrze pałeczkę przejmie pewnie news,albo inny kolega ,
    > >
    > > forest ,masz okazje, bierz po 0,4 jak dają , pare groszy w tą czy tamtą , przecierz nie robi różnicy jak maja być zlotowki
    > >
    > > nie pozdrawiam , aaa

peronik upadłościowy wrócił :)) raport mega super ! gula chodz co?
    Tylko się ośmieszasz aaa dalej swoimi szczeniackimi tekstami Miałeś już napisane byle chłystek nie będzie tutaj nikim dyrygował! Każdy kupuje tyle ile chce i po ile chce Ty ubraleś się powyżej 2 zł i od tamtego czasu ujadasz ! Ujadaj sobie dalej.
    Dalej stoisz na10 gr? :)))
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~opinia [51.68.141.*]
    Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > z biznesradaru
    > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    >
    > no i cyk jasia ;))

Dokładnie o to chodziło forest.
    Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    forest nie pij ;)

Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > z biznesradaru
    > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > >
    > > no i cyk jasia ;))
    >
    > Dokładnie o to chodziło forest.
    > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > forest nie pij ;)
    >

Ok! opinia ja wchodzę.To dobry pomysł :)

• Re: Zmiana reguł gry Autor: ~opinia [51.68.142.*]
    Dnia 2020-05-14 o godz. 22:05 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > > z biznesradaru
    > > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > > >
    > > > no i cyk jasia ;))
    > >
    > > Dokładnie o to chodziło forest.
    > > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > > forest nie pij ;)
    > >
    >
    > Ok! opinia ja wchodzę.To dobry pomysł :)
    >

OK

nie pierwszy raz widze takich gogusiów ,
    wieszczących super odpał ,pociąg,na kilaset % , a mając okazje kupić akcje ,
    po promocji , nie kupują ,

swoją drogą z WASZYCH postów wynika że KTOŚ ( czyli nie wy) zgarną 500tyś akcji między 0,2/0,3
    więc kto tu stoi na peronie?:))

Dnia 2020-05-14 o godz. 23:02 ~aaa napisał(a):
    > nie pierwszy raz widze takich gogusiów ,
    > wieszczących super odpał ,pociąg,na kilaset % , a mając okazje kupić akcje ,
    > po promocji , nie kupują ,
    >
    > swoją drogą z WASZYCH postów wynika że KTOŚ ( czyli nie wy) zgarną 500tyś akcji między 0,2/0,3
    > więc kto tu stoi na peronie?:))
    >

:DDDDDDDDDDDDDDDD

DOKLADNIE PONAD 700 TYSIECY!!!!!!!!!! KTO DOWIESZ SIE NIEDLUGO PEWNIE !!!!!!!!
    ZA TO WIEMY KTO BRAAL PO 3 ZETA :DDD

I TERAZ TYLKO PRZEZ LATA
    link

:DDDDDD UJADAJ DALEJ !!!!!!!!!! SPOKO ! MAMY NIEZLA ZABAWE Z CIEBIE :DD

• Re: Zmiana reguł gry Autor: ~gregory [54.37.18.*]
    Dnia 2020-05-15 o godz. 12:15 ~forest napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 23:02 ~aaa napisał(a):
    > > nie pierwszy raz widze takich gogusiów ,
    > > wieszczących super odpał ,pociąg,na kilaset % , a mając okazje kupić akcje ,
    > > po promocji , nie kupują ,
    > >
    > > swoją drogą z WASZYCH postów wynika że KTOŚ ( czyli nie wy) zgarną 500tyś akcji między 0,2/0,3
    > > więc kto tu stoi na peronie?:))
    > >
    >
    > :DDDDDDDDDDDDDDDD
    >
    > DOKLADNIE PONAD 700 TYSIECY!!!!!!!!!! KTO DOWIESZ SIE NIEDLUGO PEWNIE !!!!!!!!
    > ZA TO WIEMY KTO BRAAL PO 3 ZETA :DDD
    >
    > I TERAZ TYLKO PRZEZ LATA
    >link
    >
    > :DDDDDD UJADAJ DALEJ !!!!!!!!!! SPOKO ! MAMY NIEZLA ZABAWE Z CIEBIE :DD
    >

Dziwie sięg po co piszecie do trola, który powtarza brednie o upadłości spółki jeden rzut oka na Raport wystarcza.
    Jego do niczego nie przekonacie taki typ juz tak ma.
    On tu ujada i będzie ujadał po takiej stracie kasy nie ma to tylko to mu zostało.
    Pozdro
    następny kolega ,
    pokaż mi mój post gdzie pada słowo upadłość???

czekam...
    Dnia 2020-05-15 o godz. 15:27 ~aaa napisał(a):
    > następny kolega ,
    > pokaż mi mój post gdzie pada słowo upadłość???
    >
    > czekam...

Kolejny raz na Twoje śmieszne ujadanie!! ktoś znomu MUSI?!! coś udowadniać coś co można znaleźć w tysiącach postów od lat z Twoim ujadaniem na Spólke i na Prezesa już raz wybrałem Twoje wypociny Ty znowu swoją śpiewke że to nie ja nie nie a KTO??! KTO pisał sam ze sobą i pajacował mam znowu szukać jakieś Twoje wywody w dyskusji samego ze sobą?!!
    CO TY WOGOLE SOBIE WYOBRAŻASZ!!!??
    Nie udało się bo zakupy grubo powyżej 2zł sprzedaż z potężną stratą a teraz LATAMI!! tylko płacz. Ogarnij się , to jest Twoja sprawa nie zatruwaj tu powietrza!
    Dlaczego słowa o Raporcie nie napiszesz?! o Nowym Projekcie?! może masz wiedzę lub przypuszczasz kto zabrał 700 tyś klocków lego dzieciakom podobnym do Ciebie, którzy to teraz od 2 tygodni z siebie robią błaznów sprzedając na dołku sami podjęli decyzję że oddadzą akcje a to że tym razem nie był inny błazen tylko mocniejsze łapki, które nie wystawiły nic na S co widać gołym okiem od 2 tygodni w arkuszu zleceń no cóż bywa :)) No a teraz dawaj coś o wynikach! może jedno zdania chociaż no już aport ! !! To znaczy RAPORT ! mały komentarz aaa :)) Pewnie znasz już go na pamięć ale nie zaszkodzi dane z niego utrwalić :))

link 

czyli nie wy ,
    to w takim razie razem stoimy na peronie ,
    a skoro wiesz kto brał , to zakładam ze wiesz kto manipulował ,

Dnia 2020-05-14 o godz. 22:07 ~opinia napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:05 ~newsTV napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > > > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > > > z biznesradaru
    > > > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > > > >
    > > > > no i cyk jasia ;))
    > > >
    > > > Dokładnie o to chodziło forest.
    > > > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > > > forest nie pij ;)
    > > >
    > >
    > > Ok! opinia ja wchodzę.To dobry pomysł :)
    > >
    >
    > OK
    >

No moze sie postaram ;D ale na tych moge reagowac?
    link
    :DDDD
    -----------------------------------------------------------------------

Oki :P
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~gregory [54.37.18.*]
    Dnia 2020-05-15 o godz. 12:17 ~forest napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:07 ~opinia napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:05 ~newsTV napisał(a):
    > > > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > > > > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > > > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > > > > z biznesradaru
    > > > > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > > > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > > > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > > > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > > > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > > > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > > > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > > > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > > > > >
    > > > > > no i cyk jasia ;))
    > > > >
    > > > > Dokładnie o to chodziło forest.
    > > > > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > > > > forest nie pij ;)
    > > > >
    > > >
    > > > Ok! opinia ja wchodzę.To dobry pomysł :)
    > > >
    > >
    > > OK
    > >
    >
    > No moze sie postaram ;D ale na tych moge reagowac?
    >link
    > :DDDD
    > -----------------------------------------------------------------------
    >
    > Oki :P

Nie dyskutuje sie z idiotami forest takie są zasady bo sprowadzą Cie do swojego poziomu.
    Gość wcześniej pisal że Prezes sypała akcjami (gdzie raport?!) i KNF powinien się tym zająć
    Dzisiaj znowu podbija idiotyczny temat KNF gdzie to sam Prezes wałaśnie zgłosił !
    link 
    prawdą jest, że nie wiemy czy w tym temacie dało się coś ustalić KNF patrząc na ich inne działania to wątpię
    Pytanie KTO i W JAKIM CELU TO ROBIŁ odpowiedź chyba jest dla większości oczywista w tym Biznesie konkuruje się nie zawsze czysto.
    Pozdro
    Dnia 2020-05-15 o godz. 12:59 ~gregory napisał(a):
    > Dnia 2020-05-15 o godz. 12:17 ~forest napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:07 ~opinia napisał(a):
    > > > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:05 ~newsTV napisał(a):
    > > > > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > > > > > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > > > > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > > > > > z biznesradaru
    > > > > > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > > > > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > > > > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > > > > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > > > > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > > > > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > > > > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > > > > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > > > > > >
    > > > > > > no i cyk jasia ;))
    > > > > >
    > > > > > Dokładnie o to chodziło forest.
    > > > > > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > > > > > forest nie pij ;)
    > > > > >
    > > > >
    > > > > Ok! opinia ja wchodzę.To dobry pomysł :)
    > > > >
    > > >
    > > > OK
    > > >
    > >
    > > No moze sie postaram ;D ale na tych moge reagowac?
    > >link
    > > :DDDD
    > > -----------------------------------------------------------------------
    > >
    > > Oki :P
    >
    > Nie dyskutuje sie z idiotami forest takie są zasady bo sprowadzą Cie do swojego poziomu.
    > Gość wcześniej pisal że Prezes sypała akcjami (gdzie raport?!) i KNF powinien się tym zająć
    > Dzisiaj znowu podbija idiotyczny temat KNF gdzie to sam Prezes wałaśnie zgłosił !
    >link
    > prawdą jest, że nie wiemy czy w tym temacie dało się coś ustalić KNF patrząc na ich inne działania to wątpię
    > Pytanie KTO i W JAKIM CELU TO ROBIŁ odpowiedź chyba jest dla większości oczywista w tym Biznesie konkuruje się nie zawsze czysto.
    > Pozdro

Wg ocen mode :)
    10/10

Zostawmy tęższym umyslom rozwiązanie tej łamigłówki wg aaa

Prezes sypie akcjami latami
    Prezesowi nie ubywa akcji -Raporty WZA
    Prezes sam na siebie zgłasza manipulację kursem i zawiadamia KNF

Miałem się wstrzymać do soboty tak tylko mnie naszło napisanie parę głupot :P
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~mode [185.14.31.*]
    Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > z biznesradaru
    > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > >
    > > no i cyk jasia ;))
    >
    > Dokładnie o to chodziło forest.
    > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > forest nie pij ;)
    >

10/10

Dlatego ja bym zamknął to forum raz na zawsze
    moja propozycja to do wyjaśnienia wszystkich szczegółów nowego projektu nikt nie pisze / kolega od szybkich biegów co na to wytrzyma? ;) poważniej , opinia tylko mi nie zniknij /miałbym może propozycję, pisałeś jakiś projekt masz to na long term?-młody zespół miła atmosfera też fajne projekty dasz jakiś namiar? /
    Wyników nie komentuję bo sukcesów nie trzeba objaśniać.
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~opinia [54.37.136.*]
    Dnia 2020-05-16 o godz. 13:42 ~mode napisał(a):
    > Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
    > > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
    > > > z biznesradaru
    > > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
    > > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
    > > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
    > > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
    > > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
    > > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
    > > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
    > > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
    > > >
    > > > no i cyk jasia ;))
    > >
    > > Dokładnie o to chodziło forest.
    > > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
    > > forest nie pij ;)
    > >
    >
    > 10/10
    >
    > Dlatego ja bym zamknął to forum raz na zawsze
    > moja propozycja to do wyjaśnienia wszystkich szczegółów nowego projektu nikt nie pisze / kolega od szybkich biegów co na to wytrzyma? ;) poważniej , opinia tylko mi nie zniknij /miałbym może propozycję, pisałeś jakiś projekt masz to na long term?-młody zespół miła atmosfera też fajne projekty dasz jakiś namiar? /
    > Wyników nie komentuję bo sukcesów nie trzeba objaśniać.

Zamykamy ;) biegi będą szybkie i forest może nie nadążyć long long do tego odpadłem w przedbiegach bo stary nie jestem ale młody też nie. Oczywiście że sukces trzeba też zupełnie inaczej patrzeć na Astro, które defacto nadawcą jest, ale dołączenie kolejnej newsowej pozycji "założenia projektu telewizji opartej w 100% na relacjach terenowych z Polski i świata. W założeniu ma to być telewizja newsowa wolna od polityki." kolokwialnie mówiąc daje skutek pełnowymiarowego nadawcy . Szkoda, że nie mamy więcej informacji o tym. Doświadczenie mają - Superstacja i inne wizje inne reguły różne relacje Panów poniżej wymienionych.
    każdy jakieś swoje doświadzenie i początki czegoś miał ciekawostka Solorz/Krajewski i kończę
    Początki jednej z najpopularniejszych polskich stacji prywatnych nie były imponujące. „Telewizja Solorza szybko uzyskała opinię siermiężnej. – Zwracały się do niego tłumy producentów zewnętrznych, oferujących swoje programy – mówi Ryszard Krajewski, jeden z nich. Solorz programy brał, ale za nie nie płacił,radził szukać na nie sponsora. Na szczęście sponsorów nie brakowało, płacili więc
    producentom za programy, w zamian emitując swoje reklamy. Dziś Solorz uznany jest za najbogatszego Polaka, ale anegdoty o jego skąpstwie nie straciły aktualności” W swojej pierwotnej formie stacja nosiła nazwę Pol-Sat

• Re: Zmiana reguł gry Autor: ~Pytanie [5.173.225.*]
    Marazm.
  • Re: Zmiana reguł gry Autor: ~Prezes [185.45.219.*]
    NewsTV napisal że Dobrzanski Udzielil wypowiedezi że nie byli zainteresowanio kupnem Superstacji. To kompletna bzdura. Nie spotykaliśmy się trzy razy tylko dwa razy, i to nie ja z nim, tylko spotkania były w trojkę. Dobrzanski, Adam Pieczynski i ja. Ponieważ uzgodniliśmy sprzedaż części Superstacji, pozostało spotkanie z Piotrem Walterem do zaklepania sprawy. Piotr jednak zażądał zgody na sprzedaż 51 procent stacji, i ja na to sie nie poszedłem. Z perspektywy czasu myślę, że lepiej zrobiłbym sprzedająć TVN-owi 51 % niż Polsatowi 50 %. Ale to już inna sprawa.
[x]
ASTRO -2,15% 0,09 2025-10-08 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.