Dnia 2020-05-16 o godz. 13:42 ~mode napisał(a):
> Dnia 2020-05-14 o godz. 22:02 ~opinia napisał(a):
> > Dnia 2020-05-14 o godz. 20:37 ~forest napisał(a):
> > > No to ja z Raportu też cyk :D o czym pisal opinia
> > > z biznesradaru
> > > ROE: wzrost o 191.54% r/r
> > > ROA: wzrost o 191.89% r/r
> > > Marża zysku operacyjnego: wzrost o 328.91% r/r
> > > Marża zysku netto: wzrost o 180.25% r/r
> > > Marża zysku ze sprzedaży: wzrost o 500.00% r/r
> > > Marża zysku brutto: wzrost o 192.28% r/r
> > > Marża zysku brutto ze sprzedaży: wzrost o 13.48% r/r
> > > Rentowność operacyjna aktywów: wzrost o 388.79% r/r
> > >
> > > no i cyk jasia ;))
> >
> > Dokładnie o to chodziło forest.
> > Ja mam jednak teraz inną propozycję, Sami pisaliście, że na rynku ktoś reaguje na wpisy. Poza tym patrzcie co teraz się dzieje z trollami. Teraz po wynikach i przed kluczowymi dla Spółki informacjami proponuję pisać jedynie w dni bez sesji. Zrobicie jak uważacie Ja akywny będę w miarę wolnego czasu sobota-niedziela.
> > forest nie pij ;)
> >
>
> 10/10
>
> Dlatego ja bym zamknął to forum raz na zawsze
> moja propozycja to do wyjaśnienia wszystkich szczegółów nowego projektu nikt nie pisze / kolega od szybkich biegów co na to wytrzyma? ;) poważniej , opinia tylko mi nie zniknij /miałbym może propozycję, pisałeś jakiś projekt masz to na long term?-młody zespół miła atmosfera też fajne projekty dasz jakiś namiar? /
> Wyników nie komentuję bo sukcesów nie trzeba objaśniać.
Zamykamy ;) biegi będą szybkie i forest może nie nadążyć long long do tego odpadłem w przedbiegach bo stary nie jestem ale młody też nie. Oczywiście że sukces trzeba też zupełnie inaczej patrzeć na Astro, które defacto nadawcą jest, ale dołączenie kolejnej newsowej pozycji "założenia projektu telewizji opartej w 100% na relacjach terenowych z Polski i świata. W założeniu ma to być telewizja newsowa wolna od polityki." kolokwialnie mówiąc daje skutek pełnowymiarowego nadawcy . Szkoda, że nie mamy więcej informacji o tym. Doświadczenie mają - Superstacja i inne wizje inne reguły różne relacje Panów poniżej wymienionych.
każdy jakieś swoje doświadzenie i początki czegoś miał ciekawostka Solorz/Krajewski i kończę
Początki jednej z najpopularniejszych polskich stacji prywatnych nie były imponujące. „Telewizja Solorza szybko uzyskała opinię siermiężnej. – Zwracały się do niego tłumy producentów zewnętrznych, oferujących swoje programy – mówi Ryszard Krajewski, jeden z nich. Solorz programy brał, ale za nie nie płacił,radził szukać na nie sponsora. Na szczęście sponsorów nie brakowało, płacili więc
producentom za programy, w zamian emitując swoje reklamy. Dziś Solorz uznany jest za najbogatszego Polaka, ale anegdoty o jego skąpstwie nie straciły aktualności” W swojej pierwotnej formie stacja nosiła nazwę Pol-Sat