• Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~joe [81.190.76.*]
    fly4free.pl/kraje-ue-maja-otwierac-granice/?fbclid=IwAR2-cbaVCSsJJZ1Lkr3M0Z716nhSBmXXnJRXLVZAH5ca86BMoe1lw9N3_fs

Przed nami dobre raporty. Dodatkowo, jak ogłoszą to co powyżej, to włączamy rocket boosters i lecimy w kosmos
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~kotjarka [46.112.150.*]
    Faktycznie ostatnie chwile, bo potem będzie upadłość.
    Skoro zaraz zaczną latać to po co te vouchery?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.111.127.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~LeonZ [46.134.6.*]
    Ja mam kupione akcje i jestem spokojny że to był dobry typ kupiony do mojego portfela.
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Leon [31.60.28.*]
    Wszyscy się pchali na jakieś biome lot i tak dalej ja wytypował m sobie Rainbow Tours i&r którego kupiłem i do kupowałem jak widać od 9 zł Rainbow Tours około 17 i od 19 do 20 zł mamy już dzisiaj praktycznie było ponad 24 ale niestety Ktoś zgubił znowu w dół entera i spadło a już by szlo na 26. Szkoda. Ja nie sprzedam.
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Leon [31.60.28.*]
    Ale od ciebie śmierdzi po tych komentarzach jak ze starej kiszonej kapusty która nie była otwierana przez 2 lata
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Ax [89.64.76.*]
    hahah, zostaliscie z makulatura i tyle
    1) Polska po raz kolejny wydluzyla zakaz do 26 maja
    2) UE cos mowi o polowie czerwca a pewnie przesuna po raz kolejny, bo widac wyraznie ze zaczela sie druga fala zachorowan przez luzowanie restrykcji
    3) wpuszczaja tylko ludzi z waznymi testami (max 2 dni od lotu), kolejne utrudnienie
    4) brak gwarancji lotu, w kazdej chwili moga ciebie cofnac z powodu temperatury, pomiary na terminalach, pomiary na wejscu do samolotu, pomiary w docelowej destynacji
    5) oslabienie wiekszosci walut
    6) niepewnosc co do zatrudnienia, brak finansow / urlopu

wymieniac dalej ?
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~pilot [5.173.40.*]
    Aleś ty głupi. 1. Połowa czerwca dotyczy granic zewnętrzych UE dla osób spoza UE.
    2. Podaj przykład jednego państwa w którym statystyki wskazują na pojawienie się wzrostu zachorowań/drugiej fali. 3. Wiele osób wykupiło wczasy wcześniej i wcale nie planuje z nich rezygnować. Ale bardzo dobrze, naganiaj na spadki dalej. Pośmiejemy się z Ciebie w czerwcu
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Dawid [37.47.218.*]
    Nie karm trolla. Albo chce zniechęcić żeby taniej kupić albo jest nieudacznikiem życiowym, który żyje tylko po to, aby uprzykrzać ludziom życie i nagania, straszy itd. czerpiąc z tego jedyna radość w swoim życiu : - )
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Michał [93.179.198.*]
    Wrocimy spokojnie niedługo na 40zł.
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Ax [89.64.76.*]
    ech szkoda pisac, wlasnie upadla Avianca, najblizsze kilak miechow to fala bankructw lini lotniczych....
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    Na to właśnie liczymy. Zmniejszony popyt trzeba kompensować zmniejszona podaża. Bankructwa sa nieuniknione, czekamy na upadek Smartwings albo innego czartera na rynku europejskim.
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~KL [87.251.235.*]
    Wzrost kursu będzie dopiero wtedy gdy samoloty będą latać i będzie to według mnie czerwiec (pytanie - czy początek, środek czy koniec?). Do tego czasu będą nieznaczne wahania kursu w dół i w górę.

Przed samym podaniem informacji do publicznej wiadomości będziemy mieli próbę sprowadzenia kursu jak najniżej - w celu odbioru akcji (ale to będzie krótki moment i ktoś kto nie śledzi kursu (np. ja)  na bieżąco - może nie zdążyć z zakupem).

Oczywiście powyższe to są moje osobiste opinie.   

Pozostaje być cierpliwym.

Dnia 2020-05-10 o godz. 17:51 ~joe napisał(a):
    > fly4free.pl/kraje-ue-maja-otwierac-granice/?fbclid=IwAR2-cbaVCSsJJZ1Lkr3M0Z716nhSBmXXnJRXLVZAH5ca86BMoe1lw9N3_fs
    >
    > Przed nami dobre raporty. Dodatkowo, jak ogłoszą to co powyżej, to włączamy rocket boosters i lecimy w kosmos

• Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Mm [46.134.181.*]
    Warren Buffet sprzedał linie lotnicze, nie wiem czy to taki pewny biznes w dzisiejszych czasach.

link 
  • Re: Ostatnie chwile na zakup Entera Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    To co tutaj robisz?
[x]
ENTER -1,41% 56,10 2025-10-10 16:48:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.