I ja mam taki plan. Moje kilkadziesiąt tysięcy akcji nie znajdzie nabywcy nim nie będą warte 3cyfrowej sumy. A czy będzie to za rok, dwa, trzy lata? Stawiam że wcześniej ze względu na ogromny potencjał i zapotrzebowanie
Przeżuć to co masz na przynajmniej na 3 konta maklerskie, bo masz tylko gwarancję do 100 tyś euro na jednym. Dodam że mamy kryzys i banki czasami padają.
Technologia 5G i sztuczna inteligencja mają stać się fundamentami nowej strategii gospodarczej Korei Południowej. "Koreański Nowy Ład" ma wspomóc tworzenie miejsc pracy i rozwój gospodarczy po pandemii Covid-19 – podała w czwartek agencja Bloomberga.
A tu Francja wciela sztuczna i teligencje do walki z covidem
W Cannes we Francji przetestowano technologię, która rozpoznaje, czy pasażerowie metra lub autobusu przestrzegają przepisów i przebywają w środku transportu w maseczkach. Wzbudziła ona zainteresowanie władz transportowych regionu l’Ile-de-France.
Ta technologia jest używana w Cannes od końca kwietnia. Od środy (6 maja), testuje ją również stolica Francji. Przez trzy miesiące na stacji metra Châtelet-les-Halles w Paryżu testowany będzie system pozwalający na zweryfikowanie liczby pasażerów noszących maseczki ochronne. Dwanaście kamer podłączonych do komputerów ma wykrywać „obecność” maseczki dzięki technologii rozpoznawania twarzy. Francuskiej przedsiębiorstwo transportu publicznego RATP (Régie autonome des transports parisiens) zastrzega, że tożsamość żadnego z podróżnych nie będzie ujawniana, a zdjęcia nie będą przechowywane.
I przypominam ze Polaris juz wdraza sztuczna inteligencje w United Dots UK a nie planuje dopiero juz na tym zarabiaja widac to bylo w ostatnim kwartale 2019
Poczytałem trochę i łączycie te plotki dlatego, że Turbine jest z Węgier i właściciel tej spółki też jest z Węgier i ta sama branża? I co się ma stać według plotek w związku z tym? ;)
Na ulicach Singapuru pojawiły się psy-roboty, które mają monitorować przestrzeganie przez przechodniów dystansu społecznego. To element strategii miejscowych władz w powstrzymywaniu rozprzestrzeniania się koronawirusa.
Singapur wciąż zmaga się z pandemią COVD-19. W liczącym blisko 5,7 miliona mieszkańców państwie-mieście odnotowano dotąd najwięcej przypadków koronawirusa w całym regionie - 22 460. W sobotę przybyło kolejnych 753 zakażonych, głównie pracowników tymczasowych zamieszkujących zatłoczone hotele robotnicze. Mimo dużej liczby infekcji wciąż niska jest tam liczba zgonów - 20.