• # e-sport TV Autor: ~mode [185.14.31.*]
    Może Panowie zostawcie wyniki będą 15 - porozmawiamy
    zostawcie Nowy Projekt - będzie porozmawiamy
    zostawcie Inwestora - będzie porozmawiamy
    Familiada Vabanqe Umowy do końca roku skończą się-porozmawiamy
    Inne dodatkowe działania opinia wymieniał( będą dodatkowe -porozmawiamy
    opinia jako jedyny tu kilka razy na przestrzeni miesięcy wymienił esportTV nikt tematu nie dźwigał -błąd
    nie liczę odwiecznych łowców i malkontentów oni tak-ale lata temu -błąd - bo
    podekscytowani skakali wtedy gdy tak naprawdę e-sport TV stawiał pierwsze kroczki
    pierwszy przecierał szlak dla innych szybko stał rentowny teraz łowcy milczą - i w sumie dobrze
    Spółka informacyjnie kuleje od lat nic nie poprawili- błąd
    o wielu rzeczach w tym też odnośnie e-sportTV zero informacji - błąd
    badania oglądalności podają jedynie raz na rok -błąd
    to wylącznie dzięki Nielsen Audience Measurement - błąd
    badania można zlecić koszt nie duży wiem - bo wiem
    w tym czasie szczególnie powinno się inaczej patrzeć na to nikt nie robi tego tu -błąd- może w sumie dobrze
    a
    TVP rezygnuje z esportu - więcej do podzialu z reklam
    typowe stacje sportowe nadawcó zaliczają spadek dochodów z reklam - jw - bo
    e -sport TV to nie Canalsport z Hajto to kanał w 100% poświęcony electronic sport
    Umowa Astro z brokerem pozyskiwania reklam TVN Media dla e-sport TV obowiązuje do 2021
    kto nie słyszał o Mistrzostwach Świata w League of Legends nie? -błąd 
    Produkcja została wydana przez amerykańską firmę Riot Games; w USA gra uznana został za pełnoprawny sport (zawodowi gracze mogą otrzymać wizę). Tytuł szczyci się największą oglądalnością, generując gigantyczny zysk dla wydawcy.
    Finały ogląda na żywo ponad 200 mln osób. Dla profesjonalnych zawodników z Europy oraz Ameryki powołano serię turniejów 
    esportowych Championships Series League of Legends w skrócie LCS.
    Ok więcej jak ktoś zainteresowany tematem

https://programtv.onet.pl/program-tv/e-sport-555?dzien=2
    link
    link
    link
    link
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Ogladalnosc-kanalu-E-sport-TV-2018-2019-7672151.html
    i
    link
    link
    link
    forest doskonale odczytałeś rynek 10/10

• Re: # e-sport TV Autor: ~opinia [51.68.142.*]
    Dnia 2020-05-09 o godz. 12:26 ~mode napisał(a):
    > Może Panowie zostawcie wyniki będą 15 - porozmawiamy
    > zostawcie Nowy Projekt - będzie porozmawiamy
    > zostawcie Inwestora - będzie porozmawiamy
    > Familiada Vabanqe Umowy do końca roku skończą się-porozmawiamy
    > Inne dodatkowe działania opinia wymieniał( będą dodatkowe -porozmawiamy
    > opinia jako jedyny tu kilka razy na przestrzeni miesięcy wymienił esportTV nikt tematu nie dźwigał -błąd
    > nie liczę odwiecznych łowców i malkontentów oni tak-ale lata temu -błąd - bo
    > podekscytowani skakali wtedy gdy tak naprawdę e-sport TV stawiał pierwsze kroczki
    > pierwszy przecierał szlak dla innych szybko stał rentowny teraz łowcy milczą - i w sumie dobrze
    > Spółka informacyjnie kuleje od lat nic nie poprawili- błąd
    > o wielu rzeczach w tym też odnośnie e-sportTV zero informacji - błąd
    > badania oglądalności podają jedynie raz na rok -błąd
    > to wylącznie dzięki Nielsen Audience Measurement - błąd
    > badania można zlecić koszt nie duży wiem - bo wiem
    > w tym czasie szczególnie powinno się inaczej patrzeć na to nikt nie robi tego tu -błąd- może w sumie dobrze
    > a
    > TVP rezygnuje z esportu - więcej do podzialu z reklam
    > typowe stacje sportowe nadawcó zaliczają spadek dochodów z reklam - jw - bo
    > e -sport TV to nie Canalsport z Hajto to kanał w 100% poświęcony electronic sport
    > Umowa Astro z brokerem pozyskiwania reklam TVN Media dla e-sport TV obowiązuje do 2021
    > kto nie słyszał o Mistrzostwach Świata w League of Legends nie? -błąd 
    > Produkcja została wydana przez amerykańską firmę Riot Games; w USA gra uznana został za pełnoprawny sport (zawodowi gracze mogą otrzymać wizę). Tytuł szczyci się największą oglądalnością, generując gigantyczny zysk dla wydawcy.
    > Finały ogląda na żywo ponad 200 mln osób. Dla profesjonalnych zawodników z Europy oraz Ameryki powołano serię turniejów 
    > esportowych Championships Series League of Legends w skrócie LCS.
    > Ok więcej jak ktoś zainteresowany tematem
    >
    > https://programtv.onet.pl/program-tv/e-sport-555?dzien=2
    >link
    >link
    >link
    >link
    >https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Ogladalnosc-kanalu-E-sport-TV-2018-2019-7672151.html
    > i
    >link
    >link
    >link
    > forest doskonale odczytałeś rynek 10/10
    >
    >

No to teraz ja chociaż raz muszę oddać co Twoje 10/10 ta sama ocena dla foresta bo też się z tym zgadzam :) wczoraj właśnie obiecałem że coś napiszę i też tego dotyczyło. Napiszę ale dzisiaj nie dam rady to nie piekarnia zreszta. co do e-sportu TV tak jak napisałeś nikt nie wspominał to nie ciągnąłem bo zresztą to temat, który jednym zdaniem się nie ogarnie. Z badaniami masz rację na upartego można przyrównać by Livechat tam chyba co miesiąc podają nowych użytkowników, tu mogło by byćraz na kwartał i ok. Pisałem o różnicach w obowiązkach informacyjnych na NC no jest różnca spora ! Masz tu np. jedynie suche wyniki a na głównym sprawozdanie zarządu z dzialalności ,Prezesi w wiekszości odnoszą się do wyników i inne około spółkowe informacje przekazywane akcjonariuszom tu spółki nie mają takiego wymogu.

• Re: # e-sport TV Autor: ~forest [64.227.79.*]
    Dnia 2020-05-09 o godz. 16:08 ~opinia napisał(a):
    > Dnia 2020-05-09 o godz. 12:26 ~mode napisał(a):
    > > Może Panowie zostawcie wyniki będą 15 - porozmawiamy
    > > zostawcie Nowy Projekt - będzie porozmawiamy
    > > zostawcie Inwestora - będzie porozmawiamy
    > > Familiada Vabanqe Umowy do końca roku skończą się-porozmawiamy
    > > Inne dodatkowe działania opinia wymieniał( będą dodatkowe -porozmawiamy
    > > opinia jako jedyny tu kilka razy na przestrzeni miesięcy wymienił esportTV nikt tematu nie dźwigał -błąd
    > > nie liczę odwiecznych łowców i malkontentów oni tak-ale lata temu -błąd - bo
    > > podekscytowani skakali wtedy gdy tak naprawdę e-sport TV stawiał pierwsze kroczki
    > > pierwszy przecierał szlak dla innych szybko stał rentowny teraz łowcy milczą - i w sumie dobrze
    > > Spółka informacyjnie kuleje od lat nic nie poprawili- błąd
    > > o wielu rzeczach w tym też odnośnie e-sportTV zero informacji - błąd
    > > badania oglądalności podają jedynie raz na rok -błąd
    > > to wylącznie dzięki Nielsen Audience Measurement - błąd
    > > badania można zlecić koszt nie duży wiem - bo wiem
    > > w tym czasie szczególnie powinno się inaczej patrzeć na to nikt nie robi tego tu -błąd- może w sumie dobrze
    > > a
    > > TVP rezygnuje z esportu - więcej do podzialu z reklam
    > > typowe stacje sportowe nadawcó zaliczają spadek dochodów z reklam - jw - bo
    > > e -sport TV to nie Canalsport z Hajto to kanał w 100% poświęcony electronic sport
    > > Umowa Astro z brokerem pozyskiwania reklam TVN Media dla e-sport TV obowiązuje do 2021
    > > kto nie słyszał o Mistrzostwach Świata w League of Legends nie? -błąd 
    > > Produkcja została wydana przez amerykańską firmę Riot Games; w USA gra uznana został za pełnoprawny sport (zawodowi gracze mogą otrzymać wizę). Tytuł szczyci się największą oglądalnością, generując gigantyczny zysk dla wydawcy.
    > > Finały ogląda na żywo ponad 200 mln osób. Dla profesjonalnych zawodników z Europy oraz Ameryki powołano serię turniejów 
    > > esportowych Championships Series League of Legends w skrócie LCS.
    > > Ok więcej jak ktoś zainteresowany tematem
    > >
    > > https://programtv.onet.pl/program-tv/e-sport-555?dzien=2
    > >link
    > >link
    > >link
    > >link
    > >https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Ogladalnosc-kanalu-E-sport-TV-2018-2019-7672151.html
    > > i
    > >link
    > >link
    > >link
    > > forest doskonale odczytałeś rynek 10/10
    > >
    > >
    >
    > No to teraz ja chociaż raz muszę oddać co Twoje 10/10 ta sama ocena dla foresta bo też się z tym zgadzam :) wczoraj właśnie obiecałem że coś napiszę i też tego dotyczyło. Napiszę ale dzisiaj nie dam rady to nie piekarnia zreszta. co do e-sportu TV tak jak napisałeś nikt nie wspominał to nie ciągnąłem bo zresztą to temat, który jednym zdaniem się nie ogarnie. Z badaniami masz rację na upartego można przyrównać by Livechat tam chyba co miesiąc podają nowych użytkowników, tu mogło by byćraz na kwartał i ok. Pisałem o różnicach w obowiązkach informacyjnych na NC no jest różnca spora ! Masz tu np. jedynie suche wyniki a na głównym sprawozdanie zarządu z dzialalności ,Prezesi w wiekszości odnoszą się do wyników i inne około spółkowe informacje przekazywane akcjonariuszom tu spółki nie mają takiego wymogu.
    >

Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D
  • Re: # e-sport TV Autor: ~newsTV [176.9.136.*]
    Dnia 2020-05-10 o godz. 21:07 ~forest napisał(a):
    > Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    > mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D

Forest to prawie tak jak u mnie FC Baba i wędka :)))
    Jutro zaczynamy nowy tydzień i tylko 5 dni do wyników z poziomu 0,44 zł jak go zakończymy wszystko zależy czy pojawi się jakieś jeszcze info . mode moim zdaniem nie można pomijać żadnych tematów. Bo niby wiadome ale zawsze cos nowego wniosą .Temat wznowienia produkcj Familiady już był ale nawiązując do reklamodawców o których pisaleś to sytuacja działa teraz na korzyśc TVP i Astro
     link 
    inni nadawcy nie wznowili swoich programów a reklamodawcy w umowach mają emisje przy konkretnych produkcjach inaczej nie są emitowane i gdzieś bedą musieli szukać innych programów z dużą ogladalnością :) Astro ma płacone za odciniki Familiady i VaBanqeale ale otrzymująj jakąś kasę dodatkową od TVP za pozyskanych reklamodawców dla danej emisji tak to działa.
    forest jak jest tak jak napisałeś o zdjęciu 700 tyś akcji z rynku to by było klasyczne odcięcie od akcji bo tam wyżej już nic prawie nie ma hehe do wyników to sie wyjaśni : ]
  • Re: # e-sport TV Autor: ~mode [185.14.31.*]
    Dnia 2020-05-10 o godz. 23:20 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-10 o godz. 21:07 ~forest napisał(a):
    > > Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    > > mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D
    >
    > Forest to prawie tak jak u mnie FC Baba i wędka :)))
    > Jutro zaczynamy nowy tydzień i tylko 5 dni do wyników z poziomu 0,44 zł jak go zakończymy wszystko zależy czy pojawi się jakieś jeszcze info . mode moim zdaniem nie można pomijać żadnych tematów. Bo niby wiadome ale zawsze cos nowego wniosą .Temat wznowienia produkcj Familiady już był ale nawiązując do reklamodawców o których pisaleś to sytuacja działa teraz na korzyśc TVP i Astro
    >link
    > inni nadawcy nie wznowili swoich programów a reklamodawcy w umowach mają emisje przy konkretnych produkcjach inaczej nie są emitowane i gdzieś bedą musieli szukać innych programów z dużą ogladalnością :) Astro ma płacone za odciniki Familiady i VaBanqeale ale otrzymująj jakąś kasę dodatkową od TVP za pozyskanych reklamodawców dla danej emisji tak to działa.
    > forest jak jest tak jak napisałeś o zdjęciu 700 tyś akcji z rynku to by było klasyczne odcięcie od akcji bo tam wyżej już nic prawie nie ma hehe do wyników to sie wyjaśni : ]

news ! jak byś nie tylko wirtualnemedia czytał to doszedłbś sam to co napisałeś czytając branżowe portale esportowe

Esport w ramówkach TV
    link 
    odcięcie jasna sprawa nie kupisz już nic dużego poniżej obecnego kursu z uwagi że ponieważ jw.
    FC Baba 10/10 :))
  • Re: # e-sport TV Autor: ~forest [128.199.63.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 09:25 ~mode napisał(a):
    > Dnia 2020-05-10 o godz. 23:20 ~newsTV napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-10 o godz. 21:07 ~forest napisał(a):
    > > > Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    > > > mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D
    > >
    > > Forest to prawie tak jak u mnie FC Baba i wędka :)))
    > > Jutro zaczynamy nowy tydzień i tylko 5 dni do wyników z poziomu 0,44 zł jak go zakończymy wszystko zależy czy pojawi się jakieś jeszcze info . mode moim zdaniem nie można pomijać żadnych tematów. Bo niby wiadome ale zawsze cos nowego wniosą .Temat wznowienia produkcj Familiady już był ale nawiązując do reklamodawców o których pisaleś to sytuacja działa teraz na korzyśc TVP i Astro
    > >link
    > > inni nadawcy nie wznowili swoich programów a reklamodawcy w umowach mają emisje przy konkretnych produkcjach inaczej nie są emitowane i gdzieś bedą musieli szukać innych programów z dużą ogladalnością :) Astro ma płacone za odciniki Familiady i VaBanqeale ale otrzymująj jakąś kasę dodatkową od TVP za pozyskanych reklamodawców dla danej emisji tak to działa.
    > > forest jak jest tak jak napisałeś o zdjęciu 700 tyś akcji z rynku to by było klasyczne odcięcie od akcji bo tam wyżej już nic prawie nie ma hehe do wyników to sie wyjaśni : ]
    >
    > news ! jak byś nie tylko wirtualnemedia czytał to doszedłbś sam to co napisałeś czytając branżowe portale esportowe
    >
    > Esport w ramówkach TV
    >link
    > odcięcie jasna sprawa nie kupisz już nic dużego poniżej obecnego kursu z uwagi że ponieważ jw.
    > FC Baba 10/10 :))

ODCIĘCIE !!! patrzcie co stało na S przed sesją

0.42-  859
    0.43-  2750
    0.44-  16750
    0.45-  15625
    0.46-  19951
    0.47-  4210
    0.48-  3333
    0.50-  20000
    0.52-  2500
    0.58-  2555
    0.60-  3470
    0.66-  9
    1.70-  200
    2.28-  550
    2.30-  5000
    2.50-  3000
    10.00-  250

gdzie widły sie pytam sie ??? ;DD
    Dnia 2020-05-11 o godz. 09:25 ~mode napisał(a):
    > Dnia 2020-05-10 o godz. 23:20 ~newsTV napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-10 o godz. 21:07 ~forest napisał(a):
    > > > Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    > > > mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D
    > >
    > > Forest to prawie tak jak u mnie FC Baba i wędka :)))
    > > Jutro zaczynamy nowy tydzień i tylko 5 dni do wyników z poziomu 0,44 zł jak go zakończymy wszystko zależy czy pojawi się jakieś jeszcze info . mode moim zdaniem nie można pomijać żadnych tematów. Bo niby wiadome ale zawsze cos nowego wniosą .Temat wznowienia produkcj Familiady już był ale nawiązując do reklamodawców o których pisaleś to sytuacja działa teraz na korzyśc TVP i Astro
    > >link
    > > inni nadawcy nie wznowili swoich programów a reklamodawcy w umowach mają emisje przy konkretnych produkcjach inaczej nie są emitowane i gdzieś bedą musieli szukać innych programów z dużą ogladalnością :) Astro ma płacone za odciniki Familiady i VaBanqeale ale otrzymująj jakąś kasę dodatkową od TVP za pozyskanych reklamodawców dla danej emisji tak to działa.
    > > forest jak jest tak jak napisałeś o zdjęciu 700 tyś akcji z rynku to by było klasyczne odcięcie od akcji bo tam wyżej już nic prawie nie ma hehe do wyników to sie wyjaśni : ]
    >
    > news ! jak byś nie tylko wirtualnemedia czytał to doszedłbś sam to co napisałeś czytając branżowe portale esportowe
    >
    > Esport w ramówkach TV
    >link
    > odcięcie jasna sprawa nie kupisz już nic dużego poniżej obecnego kursu z uwagi że ponieważ jw.
    > FC Baba 10/10 :))

mode super dzięki za link :-) to polecam innym
    link 
    Dnia 2020-05-10 o godz. 21:07 ~forest napisał(a):
    > Dnia 2020-05-09 o godz. 16:08 ~opinia napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-09 o godz. 12:26 ~mode napisał(a):
    > > > Może Panowie zostawcie wyniki będą 15 - porozmawiamy
    > > > zostawcie Nowy Projekt - będzie porozmawiamy
    > > > zostawcie Inwestora - będzie porozmawiamy
    > > > Familiada Vabanqe Umowy do końca roku skończą się-porozmawiamy
    > > > Inne dodatkowe działania opinia wymieniał( będą dodatkowe -porozmawiamy
    > > > opinia jako jedyny tu kilka razy na przestrzeni miesięcy wymienił esportTV nikt tematu nie dźwigał -błąd
    > > > nie liczę odwiecznych łowców i malkontentów oni tak-ale lata temu -błąd - bo
    > > > podekscytowani skakali wtedy gdy tak naprawdę e-sport TV stawiał pierwsze kroczki
    > > > pierwszy przecierał szlak dla innych szybko stał rentowny teraz łowcy milczą - i w sumie dobrze
    > > > Spółka informacyjnie kuleje od lat nic nie poprawili- błąd
    > > > o wielu rzeczach w tym też odnośnie e-sportTV zero informacji - błąd
    > > > badania oglądalności podają jedynie raz na rok -błąd
    > > > to wylącznie dzięki Nielsen Audience Measurement - błąd
    > > > badania można zlecić koszt nie duży wiem - bo wiem
    > > > w tym czasie szczególnie powinno się inaczej patrzeć na to nikt nie robi tego tu -błąd- może w sumie dobrze
    > > > a
    > > > TVP rezygnuje z esportu - więcej do podzialu z reklam
    > > > typowe stacje sportowe nadawcó zaliczają spadek dochodów z reklam - jw - bo
    > > > e -sport TV to nie Canalsport z Hajto to kanał w 100% poświęcony electronic sport
    > > > Umowa Astro z brokerem pozyskiwania reklam TVN Media dla e-sport TV obowiązuje do 2021
    > > > kto nie słyszał o Mistrzostwach Świata w League of Legends nie? -błąd 
    > > > Produkcja została wydana przez amerykańską firmę Riot Games; w USA gra uznana został za pełnoprawny sport (zawodowi gracze mogą otrzymać wizę). Tytuł szczyci się największą oglądalnością, generując gigantyczny zysk dla wydawcy.
    > > > Finały ogląda na żywo ponad 200 mln osób. Dla profesjonalnych zawodników z Europy oraz Ameryki powołano serię turniejów 
    > > > esportowych Championships Series League of Legends w skrócie LCS.
    > > > Ok więcej jak ktoś zainteresowany tematem
    > > >
    > > > https://programtv.onet.pl/program-tv/e-sport-555?dzien=2
    > > >link
    > > >link
    > > >link
    > > >link
    > > >link
    > > > i
    > > >link
    > > >link
    > > >link
    > > > forest doskonale odczytałeś rynek 10/10
    > > >
    > > >
    > >
    > > No to teraz ja chociaż raz muszę oddać co Twoje 10/10 ta sama ocena dla foresta bo też się z tym zgadzam :) wczoraj właśnie obiecałem że coś napiszę i też tego dotyczyło. Napiszę ale dzisiaj nie dam rady to nie piekarnia zreszta. co do e-sportu TV tak jak napisałeś nikt nie wspominał to nie ciągnąłem bo zresztą to temat, który jednym zdaniem się nie ogarnie. Z badaniami masz rację na upartego można przyrównać by Livechat tam chyba co miesiąc podają nowych użytkowników, tu mogło by byćraz na kwartał i ok. Pisałem o różnicach w obowiązkach informacyjnych na NC no jest różnca spora ! Masz tu np. jedynie suche wyniki a na głównym sprawozdanie zarządu z dzialalności ,Prezesi w wiekszości odnoszą się do wyników i inne około spółkowe informacje przekazywane akcjonariuszom tu spółki nie mają takiego wymogu.
    > >
    >
    > Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    > mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D

No niestety faktycznie nic nie znalazłem o zyskach i to bardzo źle że Spółka nie informuje akcjonariuszy ! może coś się zmieni i w najbliższym Raporcie i coś podadzą więcej na ten temat . Jak nie to znowu na koniec maja trzeba czekać bo wtedy podają wyniki badań z oglądalności. Tu jedynie mowa o przychodach które znacząco wzrosły .
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Przychody-kanalu-E-sport-TV-kwiecien-2019-7674675.html 
    Dnia 2020-05-11 o godz. 12:46 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-10 o godz. 21:07 ~forest napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-09 o godz. 16:08 ~opinia napisał(a):
    > > > Dnia 2020-05-09 o godz. 12:26 ~mode napisał(a):
    > > > > Może Panowie zostawcie wyniki będą 15 - porozmawiamy
    > > > > zostawcie Nowy Projekt - będzie porozmawiamy
    > > > > zostawcie Inwestora - będzie porozmawiamy
    > > > > Familiada Vabanqe Umowy do końca roku skończą się-porozmawiamy
    > > > > Inne dodatkowe działania opinia wymieniał( będą dodatkowe -porozmawiamy
    > > > > opinia jako jedyny tu kilka razy na przestrzeni miesięcy wymienił esportTV nikt tematu nie dźwigał -błąd
    > > > > nie liczę odwiecznych łowców i malkontentów oni tak-ale lata temu -błąd - bo
    > > > > podekscytowani skakali wtedy gdy tak naprawdę e-sport TV stawiał pierwsze kroczki
    > > > > pierwszy przecierał szlak dla innych szybko stał rentowny teraz łowcy milczą - i w sumie dobrze
    > > > > Spółka informacyjnie kuleje od lat nic nie poprawili- błąd
    > > > > o wielu rzeczach w tym też odnośnie e-sportTV zero informacji - błąd
    > > > > badania oglądalności podają jedynie raz na rok -błąd
    > > > > to wylącznie dzięki Nielsen Audience Measurement - błąd
    > > > > badania można zlecić koszt nie duży wiem - bo wiem
    > > > > w tym czasie szczególnie powinno się inaczej patrzeć na to nikt nie robi tego tu -błąd- może w sumie dobrze
    > > > > a
    > > > > TVP rezygnuje z esportu - więcej do podzialu z reklam
    > > > > typowe stacje sportowe nadawcó zaliczają spadek dochodów z reklam - jw - bo
    > > > > e -sport TV to nie Canalsport z Hajto to kanał w 100% poświęcony electronic sport
    > > > > Umowa Astro z brokerem pozyskiwania reklam TVN Media dla e-sport TV obowiązuje do 2021
    > > > > kto nie słyszał o Mistrzostwach Świata w League of Legends nie? -błąd 
    > > > > Produkcja została wydana przez amerykańską firmę Riot Games; w USA gra uznana został za pełnoprawny sport (zawodowi gracze mogą otrzymać wizę). Tytuł szczyci się największą oglądalnością, generując gigantyczny zysk dla wydawcy.
    > > > > Finały ogląda na żywo ponad 200 mln osób. Dla profesjonalnych zawodników z Europy oraz Ameryki powołano serię turniejów 
    > > > > esportowych Championships Series League of Legends w skrócie LCS.
    > > > > Ok więcej jak ktoś zainteresowany tematem
    > > > >
    > > > > https://programtv.onet.pl/program-tv/e-sport-555?dzien=2
    > > > >link
    > > > >link
    > > > >link
    > > > >link
    > > > >https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Ogladalnosc-kanalu-E-sport-TV-2018-2019-7672151.html
    > > > > i
    > > > >link
    > > > >link
    > > > >link
    > > > > forest doskonale odczytałeś rynek 10/10
    > > > >
    > > > >
    > > >
    > > > No to teraz ja chociaż raz muszę oddać co Twoje 10/10 ta sama ocena dla foresta bo też się z tym zgadzam :) wczoraj właśnie obiecałem że coś napiszę i też tego dotyczyło. Napiszę ale dzisiaj nie dam rady to nie piekarnia zreszta. co do e-sportu TV tak jak napisałeś nikt nie wspominał to nie ciągnąłem bo zresztą to temat, który jednym zdaniem się nie ogarnie. Z badaniami masz rację na upartego można przyrównać by Livechat tam chyba co miesiąc podają nowych użytkowników, tu mogło by byćraz na kwartał i ok. Pisałem o różnicach w obowiązkach informacyjnych na NC no jest różnca spora ! Masz tu np. jedynie suche wyniki a na głównym sprawozdanie zarządu z dzialalności ,Prezesi w wiekszości odnoszą się do wyników i inne około spółkowe informacje przekazywane akcjonariuszom tu spółki nie mają takiego wymogu.
    > > >
    > >
    > > Panowie no sory dla mnie sport to tylo Premier League i w zimie Orły :)) tzw e sport zawsze kojarzyl mi się gierkami i dzieciarnią do czasu jak kiedyś poczytalem ile te lebki kasuja teraz to juz poteżny biznes. Nie wiadomo ile z tego kanału astro ma zysku moze tym razem jak podadza raport to coś od siebie jednak jakis info dorzucą cos może o nowym projekcie nie wiadomo.
    > > mode thxza #sport bo w sumie nawet o tym nie myslalem ;D
    >
    > No niestety faktycznie nic nie znalazłem o zyskach i to bardzo źle że Spółka nie informuje akcjonariuszy ! może coś się zmieni i w najbliższym Raporcie i coś podadzą więcej na ten temat . Jak nie to znowu na koniec maja trzeba czekać bo wtedy podają wyniki badań z oglądalności. Tu jedynie mowa o przychodach które znacząco wzrosły .
    >https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Przychody-kanalu-E-sport-TV-kwiecien-2019-7674675.html

news pewnie spadły.. patrząc na to

Rynek gier warty już ponad 159 miliardów dolarów
    link

Newzoo, wiodący podmiot badawczy w gamingu i esporcie, ogłosił podniesienie prognozy wartości globalnego rynku gier do 159,3 miliardów dolarów, co stanowi wzrost o 9,3% rok do roku. Newzoo przyznaje, że zauważalne jest pozytywne oddziaływanie pandemii i społecznej izolacji na branżę gier. 

Dla zainteresowanych to nie nowina
    G2 Esport po raz trzeci z rzędu mistrzem Europy w League of Legends! W wielkim finale League of Legends European 2020 ekipa Marcina Jankowskiego wygrała bez większych problemów z Fnatic 3:0. Polak został MVP wiosennego splitu drugi raz z rzędu. Dzięki Jankos team mamy awans na Mid-Season Invitational drugą imprezę pod względem rangi po mistrzostwach świata . To tak dla FC Baba bo może łykniesz bakcyla ;)
    A na wedke możesz zabrać ze sobą i esport rybek nie spłoszy :)
    link
    /t2287ke 

link

Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    link
     za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    link

so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))
  • Re: # e-sport TV Autor: ~opinia [51.68.141.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    >link
    >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    >link
    >
    > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))

excellently mode 10/10 ! tylko reguły się zmieniły o czym też miałem napisać :) nie żyje się samą giełdą jednak ale może dzisiaj sie uda. Widze że woumen jak w piątek bez znaczenia dla AT trwa dalsze wyczekiwanie .
    Dnia 2020-05-11 o godz. 15:36 ~opinia napisał(a):
    > Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    > >link
    > >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    > >link
    > >
    > > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))
    >
    > excellently mode 10/10 ! tylko reguły się zmieniły o czym też miałem napisać :) nie żyje się samą giełdą jednak ale może dzisiaj sie uda. Widze że woumen jak w piątek bez znaczenia dla AT trwa dalsze wyczekiwanie .

opinia zostaleś namierzony i trafiony ze swoim postem 15.36 :D "trafienie" o 15:40:37 ceną 0,40 zbijając na -9,50% pionkami w ilości 411 sztuk za całe 164,40 zł minus prowizja :)) ludzie to mają pomysły :D

• Re: # e-sport TV Autor: ~forest [212.8.249.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 16:11 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-11 o godz. 15:36 ~opinia napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > > > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    > > >link
    > > >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    > > >link
    > > >
    > > > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))
    > >
    > > excellently mode 10/10 ! tylko reguły się zmieniły o czym też miałem napisać :) nie żyje się samą giełdą jednak ale może dzisiaj sie uda. Widze że woumen jak w piątek bez znaczenia dla AT trwa dalsze wyczekiwanie .
    >
    > opinia zostaleś namierzony i trafiony ze swoim postem 15.36 :D "trafienie" o 15:40:37 ceną 0,40 zbijając na -9,50% pionkami w ilości 411 sztuk za całe 164,40 zł minus prowizja :)) ludzie to mają pomysły :D
    >

Ja już wolałem sie nie odzywać po takim uderzeniu podazy :D w sumie to ciekawe bo ktoś uwaznie i na bierzaco reague na posty :?
    jednak patrz opinie ubili nie ma go już ;) opinia po sciągnieciu z rynku 700k akcji reguly musialy sie zmienic :>

• Re: # e-sport TV Autor: ~forest [167.172.37.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    >link
    >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    >link
    >
    > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))

To lets play leszcze płotki i rekinki hehe płotki wysypały 700tyś akcji teraz razem z leszczami krazą przy gruncie licząc że ktos zanęci ha! rekinki zebrały to i czekają dalej nie doczekacie sie ! trzeba brać bliżej powierzchni :))
    plansza na dzis hehe

2020-05-12 09:33:05 wszystkie zlecenia aktywne
    0.42-  966
    0.43-  988
    0.44-  16769
    0.45-  17862
    0.46-  19951
    0.47-  4210
    0.48-  3333
    0.50-  20000
    0.52-  2500
    0.58-  2555
    0.60-  3470
    0.66-  9
    1.70-  200
    2.28-  550
    2.50-  3000
    3.30-  5000
    10.00-  250

jak długo rekinek bedzie czekał ? doilu zbierze? w piątek wyniki nie tylko jego polowów :))
    Dnia 2020-05-12 o godz. 09:50 ~forest napisał(a):
    > Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    > >link
    > >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    > >link
    > >
    > > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))
    >
    > To lets play leszcze płotki i rekinki hehe płotki wysypały 700tyś akcji teraz razem z leszczami krazą przy gruncie licząc że ktos zanęci ha! rekinki zebrały to i czekają dalej nie doczekacie sie ! trzeba brać bliżej powierzchni :))
    > plansza na dzis hehe
    >
    > 2020-05-12 09:33:05 wszystkie zlecenia aktywne
    > 0.42-  966
    > 0.43-  988
    > 0.44-  16769
    > 0.45-  17862
    > 0.46-  19951
    > 0.47-  4210
    > 0.48-  3333
    > 0.50-  20000
    > 0.52-  2500
    > 0.58-  2555
    > 0.60-  3470
    > 0.66-  9
    > 1.70-  200
    > 2.28-  550
    > 2.50-  3000
    > 3.30-  5000
    > 10.00-  250
    >
    > jak długo rekinek bedzie czekał ? doilu zbierze? w piątek wyniki nie tylko jego polowów :))

O to kolega też po kiju? no nic nie mowiłeś ;) w piątek to możliwe taaakie zacięcie kija że może przypon strzałkowy sie zerwać tak patelnie i garbusa pogoni długopis z kabanem i pewnie jakaś łopata z tąd sie podłączy Na razie z tego co podałeś widać powolny odjazd patelni w piątek po braniu juz na świece będzie za późno. Chyba tłumaczenia nie trzeba ? ;))
  • Re: # e-sport TV Autor: ~forest [185.180.222.*]
    Dnia 2020-05-12 o godz. 10:24 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-12 o godz. 09:50 ~forest napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > > > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    > > >link
    > > >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    > > >link
    > > >
    > > > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))
    > >
    > > To lets play leszcze płotki i rekinki hehe płotki wysypały 700tyś akcji teraz razem z leszczami krazą przy gruncie licząc że ktos zanęci ha! rekinki zebrały to i czekają dalej nie doczekacie sie ! trzeba brać bliżej powierzchni :))
    > > plansza na dzis hehe
    > >
    > > 2020-05-12 09:33:05 wszystkie zlecenia aktywne
    > > 0.42-  966
    > > 0.43-  988
    > > 0.44-  16769
    > > 0.45-  17862
    > > 0.46-  19951
    > > 0.47-  4210
    > > 0.48-  3333
    > > 0.50-  20000
    > > 0.52-  2500
    > > 0.58-  2555
    > > 0.60-  3470
    > > 0.66-  9
    > > 1.70-  200
    > > 2.28-  550
    > > 2.50-  3000
    > > 3.30-  5000
    > > 10.00-  250
    > >
    > > jak długo rekinek bedzie czekał ? doilu zbierze? w piątek wyniki nie tylko jego polowów :))
    >
    > O to kolega też po kiju? no nic nie mowiłeś ;) w piątek to możliwe taaakie zacięcie kija że może przypon strzałkowy sie zerwać tak patelnie i garbusa pogoni długopis z kabanem i pewnie jakaś łopata z tąd sie podłączy Na razie z tego co podałeś widać powolny odjazd patelni w piątek po braniu juz na świece będzie za późno. Chyba tłumaczenia nie trzeba ? ;))

news to nawet jakis zargon jest prz wedce? dobre :D tlumaczenia nie trzeba bo chyba wszystko zrozumialem ;) gra w toku zadnych poważnych ruchów na planszy :)) 700kilo zebrane nic nie wystawione ! :> kto ma ten ma kto nie ma ten liczy na drapane :))
    Dnia 2020-05-12 o godz. 15:18 ~forest napisał(a):
    > Dnia 2020-05-12 o godz. 10:24 ~newsTV napisał(a):
    > > Dnia 2020-05-12 o godz. 09:50 ~forest napisał(a):
    > > > Dnia 2020-05-11 o godz. 13:43 ~mode napisał(a):
    > > > > Jak duży Biznes wchodzi w esport ? u nas ostatnio Alior
    > > > >link
    > > > >  za granicą BMW zwiększyło zaangażowanie mocno.
    > > > >link
    > > > >
    > > > > so let’s play friends and enemies beaters from bankruptcy :))
    > > >
    > > > To lets play leszcze płotki i rekinki hehe płotki wysypały 700tyś akcji teraz razem z leszczami krazą przy gruncie licząc że ktos zanęci ha! rekinki zebrały to i czekają dalej nie doczekacie sie ! trzeba brać bliżej powierzchni :))
    > > > plansza na dzis hehe
    > > >
    > > > 2020-05-12 09:33:05 wszystkie zlecenia aktywne
    > > > 0.42-  966
    > > > 0.43-  988
    > > > 0.44-  16769
    > > > 0.45-  17862
    > > > 0.46-  19951
    > > > 0.47-  4210
    > > > 0.48-  3333
    > > > 0.50-  20000
    > > > 0.52-  2500
    > > > 0.58-  2555
    > > > 0.60-  3470
    > > > 0.66-  9
    > > > 1.70-  200
    > > > 2.28-  550
    > > > 2.50-  3000
    > > > 3.30-  5000
    > > > 10.00-  250
    > > >
    > > > jak długo rekinek bedzie czekał ? doilu zbierze? w piątek wyniki nie tylko jego polowów :))
    > >
    > > O to kolega też po kiju? no nic nie mowiłeś ;) w piątek to możliwe taaakie zacięcie kija że może przypon strzałkowy sie zerwać tak patelnie i garbusa pogoni długopis z kabanem i pewnie jakaś łopata z tąd sie podłączy Na razie z tego co podałeś widać powolny odjazd patelni w piątek po braniu juz na świece będzie za późno. Chyba tłumaczenia nie trzeba ? ;))
    >
    > news to nawet jakis zargon jest prz wedce? dobre :D tlumaczenia nie trzeba bo chyba wszystko zrozumialem ;) gra w toku zadnych poważnych ruchów na planszy :)) 700kilo zebrane nic nie wystawione ! :> kto ma ten ma kto nie ma ten liczy na drapane :))

Nie ma chetnych ;) na bezrybiu i rak ryba :))
  • Re: # e-sport TV Autor: ~eMANIAK [194.99.105.*]
    kanal syfffff nie da sia ogladac nic 
    totalna porazka jutro na open wywalam
    nie ma na co czekac wiecej
    Dnia 2020-05-13 o godz. 21:47 ~eMANIAK napisał(a):
    > kanal syfffff nie da sia ogladac nic 
    > totalna porazka jutro na open wywalam
    > nie ma na co czekac wiecej

O to widzę jesteś na bieżąco z tematem nawet lepiej niż to co mówił Prezes o wyniku e-sport TV podobne wyznania masz jak aaa :))) wywalaj śmiało nie czekaj już na nic tu jak napisłeś jedynie syf po co masz się meczyć :))
    Tym którzy na peroniku nie zostali takiego newsa starego znalazłem jak to się zaczynało z e-sport TV
    link 

link 

link

link

peroniki :]]
  • Re: # e-sport TV Autor: ~forest [212.8.249.*]
    Dnia 2020-05-14 o godz. 08:45 ~newsTV napisał(a):
    > Dnia 2020-05-13 o godz. 21:47 ~eMANIAK napisał(a):
    > > kanal syfffff nie da sia ogladac nic 
    > > totalna porazka jutro na open wywalam
    > > nie ma na co czekac wiecej
    >
    > O to widzę jesteś na bieżąco z tematem nawet lepiej niż to co mówił Prezes o wyniku e-sport TV podobne wyznania masz jak aaa :))) wywalaj śmiało nie czekaj już na nic tu jak napisłeś jedynie syf po co masz się meczyć :))
    > Tym którzy na peroniku nie zostali takiego newsa starego znalazłem jak to się zaczynało z e-sport TV
    >link
    >
    >link
    >
    >link
    >
    >link
    >
    > peroniki :]]

Dokładnie news ! ja wczoraj Karolka też namierzyłem wczoraj na klamstwie i grzecznie odstawilem go wedlug Twoich zalecen tez na peronik rycza tam a ludzie nie wiedza gdzie ktory pociag do kad przez to :DD
    Czas zamknąć wątek ja zacząłem ja zamknę trochę szerzej o e-sporcie bo dla kumatych nie trzeba translacji link :) Na koniec notka Niewątpliwie czeka nas kryzys. Spadki sprzedaży wielu branż odcisną swoje piętno na budżetach marketingowych. Wszyscy spodziewają się optymalizacji wydatków co obrazuje wykres poniżej. Esport ma szansę obronić się a nawet zwiększyć swój udział ponieważ jest w stanie dostarczyć precyzyjne  dane.
    Korzystne dla branży może również być to, że w nadchodzącym czasie problemem dla reklamodawców będą niezrealizowane świadczenia w obecnych kontraktach reklamowych.
    Esport może tę lukę wypełnić. Ponadto zasięgi performują teraz  lepiej niż zakładano. Powstaje pytanie – jak to wycenić?
    link
    Graf. Marketing Week

link 
  • Re: # e-sport TV Autor: ~opinia [51.68.141.*]
    Dnia 2020-05-19 o godz. 15:14 ~mode napisał(a):
    > Czas zamknąć wątek ja zacząłem ja zamknę trochę szerzej o e-sporcie bo dla kumatych nie trzeba translacji link :) Na koniec notka Niewątpliwie czeka nas kryzys. Spadki sprzedaży wielu branż odcisną swoje piętno na budżetach marketingowych. Wszyscy spodziewają się optymalizacji wydatków co obrazuje wykres poniżej. Esport ma szansę obronić się a nawet zwiększyć swój udział ponieważ jest w stanie dostarczyć precyzyjne  dane.
    > Korzystne dla branży może również być to, że w nadchodzącym czasie problemem dla reklamodawców będą niezrealizowane świadczenia w obecnych kontraktach reklamowych.
    > Esport może tę lukę wypełnić. Ponadto zasięgi performują teraz  lepiej niż zakładano. Powstaje pytanie – jak to wycenić?
    >link
    > Graf. Marketing Week
    >
    >link

To ja dorzucę na koniec aktualną mega sensację!
    w świecie sportowych plebiscytów.Robert płakał jak to czytał ;)
    link 

link

"Triumf esportowca w sportowym plebiscycie jest jednak czymś nowym w naszym kraju i być może ta akcja sprawi, że esport zacznie być w Polsce traktowany z odrobinę większą powagą niż dotychczas." Nie zgadzam się z ostatnim zdaniem, tak było ale z 3 lata temu.

Sam temat powagi potencjału i perspektyw dlaczego opisalem by nie podbijać wszystkich wątków dla jednego zdani Tu:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-mamy-boom-na-akcje-na-newconnect,36798559.html 
    Patrzą na forum co sie działo jakie tresci to ograniczam do minimum bytność tutaj bo sensu nie ma.
    Czekamy na Raport roczny może będzie też szybciej w końcu jakieś info o kolejnych pracach przy Projekcie i nt Inwestora
    Technicznie wszystko przebiega tak jak pisałem wcześniej.
    Wskażniki wiecie gdzie znaleźć wszystko wykupione co w akuszu dokładnie widać :) w średnim terminie przeszliśmy w mocny trend wzrostowy, z mocno spadkowych 6 , 12 , 24 Już aktualnie poruszamy sie boczniakiem :) bo pomimo małego ruchu coś tam sie we wtorek stało padaki Dorotki i inne gady pewnie wiedzą co ;) zabrali wam zabaweczk? https://www.bankier.pl/forum/temat_re-mamy-rekordowe-obroty-miesieczne,36708307.html  i bardzo dobrze ! :)) wiecie dla czego z Was można sie tylko śmiać bo nie zrozumieliście tego tematu https://www.bankier.pl/forum/temat_zmiana-regul-gry,36983325.html A teraz
    padaki gady ustawiamy dokładnie na wykresie zakres 36 msc ostatni już miernik trendu spadkowego widzicie jaki jest 3letni max notowań to go sobie zapamiętajcie :)

• Re: # e-sport TV Autor: ~Makler55 [37.248.212.*]
    Jw.
  • Re: # e-sport TV Autor: ~Makumba [82.102.24.*]
    Jw.
[x]
ASTRO -32,67% 0,05 2026-05-20 11:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.