Dnia 2020-05-09 o godz. 12:26 ~mode napisał(a):
> Może Panowie zostawcie wyniki będą 15 - porozmawiamy
> zostawcie Nowy Projekt - będzie porozmawiamy
> zostawcie Inwestora - będzie porozmawiamy
> Familiada Vabanqe Umowy do końca roku skończą się-porozmawiamy
> Inne dodatkowe działania opinia wymieniał( będą dodatkowe -porozmawiamy
> opinia jako jedyny tu kilka razy na przestrzeni miesięcy wymienił esportTV nikt tematu nie dźwigał -błąd
> nie liczę odwiecznych łowców i malkontentów oni tak-ale lata temu -błąd - bo
> podekscytowani skakali wtedy gdy tak naprawdę e-sport TV stawiał pierwsze kroczki
> pierwszy przecierał szlak dla innych szybko stał rentowny teraz łowcy milczą - i w sumie dobrze
> Spółka informacyjnie kuleje od lat nic nie poprawili- błąd
> o wielu rzeczach w tym też odnośnie e-sportTV zero informacji - błąd
> badania oglądalności podają jedynie raz na rok -błąd
> to wylącznie dzięki Nielsen Audience Measurement - błąd
> badania można zlecić koszt nie duży wiem - bo wiem
> w tym czasie szczególnie powinno się inaczej patrzeć na to nikt nie robi tego tu -błąd- może w sumie dobrze
> a
> TVP rezygnuje z esportu - więcej do podzialu z reklam
> typowe stacje sportowe nadawcó zaliczają spadek dochodów z reklam - jw - bo
> e -sport TV to nie Canalsport z Hajto to kanał w 100% poświęcony electronic sport
> Umowa Astro z brokerem pozyskiwania reklam TVN Media dla e-sport TV obowiązuje do 2021
> kto nie słyszał o Mistrzostwach Świata w League of Legends nie? -błąd
> Produkcja została wydana przez amerykańską firmę Riot Games; w USA gra uznana został za pełnoprawny sport (zawodowi gracze mogą otrzymać wizę). Tytuł szczyci się największą oglądalnością, generując gigantyczny zysk dla wydawcy.
> Finały ogląda na żywo ponad 200 mln osób. Dla profesjonalnych zawodników z Europy oraz Ameryki powołano serię turniejów
> esportowych Championships Series League of Legends w skrócie LCS.
> Ok więcej jak ktoś zainteresowany tematem
>
> https://programtv.onet.pl/program-tv/e-sport-555?dzien=2
>
link>
link>
link>
link>
https://www.bankier.pl/wiadomosc/ASTRO-SA-Ogladalnosc-kanalu-E-sport-TV-2018-2019-7672151.html> i
>
link>
link>
link> forest doskonale odczytałeś rynek 10/10
>
>
No to teraz ja chociaż raz muszę oddać co Twoje 10/10 ta sama ocena dla foresta bo też się z tym zgadzam :) wczoraj właśnie obiecałem że coś napiszę i też tego dotyczyło. Napiszę ale dzisiaj nie dam rady to nie piekarnia zreszta. co do e-sportu TV tak jak napisałeś nikt nie wspominał to nie ciągnąłem bo zresztą to temat, który jednym zdaniem się nie ogarnie. Z badaniami masz rację na upartego można przyrównać by Livechat tam chyba co miesiąc podają nowych użytkowników, tu mogło by byćraz na kwartał i ok. Pisałem o różnicach w obowiązkach informacyjnych na NC no jest różnca spora ! Masz tu np. jedynie suche wyniki a na głównym sprawozdanie zarządu z dzialalności ,Prezesi w wiekszości odnoszą się do wyników i inne około spółkowe informacje przekazywane akcjonariuszom tu spółki nie mają takiego wymogu.