To nie czytaj. I nie łaz za mną
Moje pie@ nie nie każdemu się podoba trudno
Mi się nie podoba twój ton i bucolowatosc ale dopiero teraz ci o tym piszę
S p i k a j z moich spółek i już.
Idź se robić inwestycje na jakichś śmieciach.
Będzie jutro waszym zdaniem podbitka czy skup?
Jakie są przewidywania?
Nie ukrywam że moje zakupy od miesiąca nie zostały skończone a tu taka niespodzianka +++
A skąd my to mamy wiedzieć pier&@€- amebo. Mamy kule czy co? Jakbyśmy wiedzieli czy wzrośnie to byśmy kupowali jak wiedzieli ze spadnie to sprzedawali albo kółeczko. Co my ci mamy powiedzieć. Ja jestem zwolennikiem ułatwianiu życia niepełnosprawnym ale wszystkiego za ciebie nie zrobimy
ludzie czekaja do 15 maja tak jest i nic tego nie zmieni, jak z 90 % czeka to 10 % co zrobi ?? podbije lub sprzeda przed 15 maja xDD bez infa bez umow nowych tak bedzie i zaden murzyn czy bialy tego nie zmieni
Takie Cyce czy jak mu temu co za mną z Blockchain Lab pewnie nie rozumieją.Poptostu chytry dziad jestem i chciałam się obkupic niżej. Ale z drugiej strony to takie uwiarygodnienie mojego wyboru. Przyglądałam się spółce w listopadzie, styczniu i wtedy trzeba było zacząć zbierać .Więc ok. Będzie po 60 i pewnie wyżej
Edek brał po nominale oczywiście (10 gr jeśli dobrze pamiętam) :)))
Najpierw nagania na spadki a jak nie ma to magicznie okazuje się że jednak ma i to po najniższym kursie historycznym... 90% inwestorów to zakłamane szuje i bajkopisarze ze schizofrenią a najbardziej to na NC to występuje...