• Ale jazda Autor: ~Gargamel [31.0.68.*]
    Może ktos zaznajomiony ze spółką opisac pod co idzie tu gra ?
  • Re: Ale jazda Autor: glovesmaker [89.78.185.*]
    pod cenę
  • Re: Ale jazda Autor: ~tsunami [109.241.52.*]
    Jeżeli jesteś obeznany z AT to wiesz co jest grane i się nie dopytuj tylko zachowaj wiedzę dla siebie.Jesteśmy po to ,aby realizować swoją strategię pomnażania kapitału.Jeśli drobni będą wszystko wiedzieć to kto będzie dawcą przeszczepu. Techn. -po fazie akumulacji realizacja wybicia fali impulsowej ,obecnie trójka w piątce.Zasięg z ciągu Fibo.Wykupienie na tym poziomie - będzie korekta w postaci podf. czwartej.Trójka nigdy nie jest najkrótsza. Proste jak konstrukcja cepa. Rozrysuj wykres dzienny w oparciu o TFE.
  • Re: Ale jazda Autor: ~fazi [94.254.173.*]
    Znalazł się grubas który wypisuje wypociny AT na forum ..... jasne ....
  • Re: Ale jazda Autor: felek84 [89.78.41.*]
    Ktoś coś więcej wie i kupuje. Nie robi tego ulica moim zdaniem.
  • Re: Ale jazda Autor: ~Filemon [31.183.141.*]
    AT na giełdzie to ważna rzecz,ale giełda to również i przede wszystkim emocje.I ma ogromny wpływ na kursy akcji.
  • Re: Ale jazda Autor: ~fazi [94.254.173.*]
    Emocje to niestety porażka ... szczególnie że na giełdzie ok 70% transakcji wykonuję boty (których algorytmy bazują na graniu na emocjach)
    He he,dlatego ten kto najdłużej zachowa zimną krew wygrywa.
  • Re: Ale jazda Autor: ~pio56o [89.64.11.*]
    Chyba dzisiaj już tak zostanie na 6,06, a jutro otwarcie z dużą luką. Może w okolicach 7 zł
  • Re: Ale jazda Autor: ~prawda [94.78.183.*]
    Po wynikach zjazd pod co teraz ma rosnąć jak wyniki są znane spółka tak jak inne z branży skorzystała z tego że wszyscy siedzieli w domach i grali w gry lub oglądali tv nie tylko ta spółka pokazała dobre wyniki jak ktoś śledzi raporty innych spółek za I kwartał to wie jak nie zapraszam do prześledzenia tu nie ma co wpatrywać się tylko w at tylko patrzeć w poprzednie raporty spółki odpis na kwotę 1,2mln przerwanie produkcji gry Tina Dragons w najbliższym czasie brak informacji o wydawaniu nowych gier spółka bazuje na starych tytułach pytanie ile będzie w stanie pociągnąć? wirus już nikogo nie zatrzyma w domu a do następnego raportu daleko bo półroczny dopiero 30 września
  • Re: Ale jazda Autor: ~mlody [93.157.117.*]
    Ja chrzanie, przyszedl i powiedzial co wiedzial.

Postaraj się bardziej.

Na dzień dobry takie info - beda publikowac co miesiac informacje o przychodach - wiec bedziesz miec reke na pulsie.

Zreszta popatrz na wskazniki, na AT, na fakty (skup prezesa) i na wiele innych rzeczy. Na free float.

Jak akcje zostana wykupione i nikt nie bedzie chcial oddac - to dopiero bedzie :)
    młody nie ma co się ciskać fakty są takie co napisałem nic zmyślonego można zajrzeć w raporty jeszcze raz powtórzę mamy koniec izolacji i przymusowego siedzenia w domach jak pisałem każda firma z tej branży pokazała spore zyski za I kwartał co było powodem jak wyżej co napisałem spółka w dalszej perspektywie musi wydawać nowe tytuły jak to robi konkurencja niestety mieli 2 stopy odpis z projektu gry Rogal 3,9 mln oraz ostatnio To by Dragons 1,2 mln spółce zaczyna brakować pomysłów lub kasy na gry Premium które jak wiadomo są kosztowne
    spółka potwierdziła to w swoim komunikacie że przechodzi na wydawanie gier free-to-play czas pokaże czy wyjdzie to im lepiej tak więc nie ma co się obrażać tylko spojrzeć obiektywnie w dłuższej perspektywie tym bardziej że ta spółka nie jest wielkim graczem z tej branży
    Wycofali się z gier premium. Swoje najlepsze wyniki zrobili produkując tylko gry HOPA.
    Dobrze że choć Ty się że mną z jednym zgadzasz i się nie ciskasz jak mały Kazio jak co niektórzy na tym forum zobaczymy jaki będzie dalszy rozwój po tzw. izolacji i siedzenia w domu czas pokaże jakie wyniki spółki gamingowe osiągną w dalszej perspektywie czasu
    Moim zdaniem zrozumieli swoje błędy. Teraz stawiają na gry HOPA i free to play. Portują już wydane gry na inne platformy. Wchodzą z powodzeniem na rynek chiński. Nigdy nie wiadomo co będzie... ale moim zdaniem źle już było.
  • Re: Ale jazda Autor: ~tsunami [109.241.52.*]
    Raczej nie popełniam błędów z odczytu AT. Fala impulsowa niesie nas wtajemniczonych w świat przygody i jeszcze zgarniamy zyski z postawienia kapitału na właściwego konia.Opór na 7,30 może zachęcić do realizacji zysku szczególnie po luce wyczerpania na dziennym japońskich.
  • Re: Ale jazda Autor: ~mlody [93.157.117.*]
    Ja jestem słaby z AT. Opór 7.3 a gdzie wsparcie w przypadku korekty? Kusi mnie zrobienie "kółeczka" :)
    A gdybyśmy pokonali 7.3 - jaki kolejny opór? Wtedy pewnie już byśmy byli w 5 ostatniej fali?
    Mnie sie udało ,zrobiłem kółeczko mała ilością.Ale trochę wpadło.
[x]
ARTIFEX 0,00% 14,24 2025-10-24 16:44:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.