• kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~Obserwator [95.49.160.*]
    pojawil sie komunikat dotyczacy wstepnej sprzedazy w kwietniu - spadek w sklepach oczywisty i tutaj nie ma co sie rozwijac, natomiast powiedzcie mi prosze dlaczego r/r spadla sprzedaz przez internet? to wlasnie teraz w trakcie ograniczen wiekszosc sieci notuje wzrost sprzedazy przez internet, a tu spadek r/r o 23%. Co tutaj jest nie tak?
  • Re: kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~sda [80.238.80.*]
    Dlaczego spada??Już od wielu lat Obserwujemy gorszy sort w sprzedaży .Niż inne firmy...On iprojektują towar , jak bymsny jeszcze mieli lata PRL-u. Bezgustowie..
  • Re: kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~Rost [31.183.199.*]
    No właśnie ! Co tutaj jest nie tak ??? Niech ktoś odpowie !!!! Gdzie się podziali optymiści ?
  • Re: kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~PanTiktak [178.235.147.*]
    Na tej spółce optymiści? Nie ma takich . Ewentualnie naganiacze i wąsacze
  • Re: kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~Optymista [109.233.91.*]
    Ja się podpisuję jako optymista, chociaż jestem bardzo ostrożny w sądowaniu co tu się dalej wydarzy...
    Siedzę na tej spółce już długo i obserwuję ze zdziwieniem jak została zepchnięta na groszówkę. Poza może kilkunastoma sesjami z większą kasą wszystko odbyło się na śmiesznych obrotach...teraz na wykresie od ok. roku spadek mocno się wypłaszczył, w zasadzie jesteśmy już prawie w trendzie bocznym...poza ostatnim sztucznym dołkiem na ok. 0,1... to tu już nie ma gdzie spadać... sam bym chętnie dokupił nawet po ok. 0,15...ale nie sądzę, że zobaczymy już taką cenę...oczywiście, jeśli nie stanie się coś nieprzewidzianego.
    Weszliśmy na ciągłe, spółka poskładała wnioski o dofinansowanie, cały czas monitoruje koszty, wszystkim spółką odzieżowym jest ciężko...ale wg mnie tu nie ma pola do spadków...gdyby nie koronowirus bylibyśmy już dużo wyżej... teraz będzie wolniej to szło, ale chyba powoli będziemy się przekonywać do wyższych poziomów, nawet jak nie będzie pozytywnych sygnałów, wystarczy, aby nie było złych...
  • Re: kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~Rost [31.183.199.*]
    Faktycznie . Jest Pan optymistą .
  • Re: kwiecien - wstepna sprzedaz Autor: ~Optymista [109.233.92.*]
    A co pozostało innego...niektórzy marzą o powrocie kursu na pełne złotówki...nawet 3-4 pln...to jest obecnie nierealne...ale te 20 - 25 gr to śmieszna cena... zastanawiam się kto to sprzedaje, bo poniżej 20 gr nawet nie było za bardzo jak zebrać większej ilości akcji...
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.