Ja się podpisuję jako optymista, chociaż jestem bardzo ostrożny w sądowaniu co tu się dalej wydarzy...
Siedzę na tej spółce już długo i obserwuję ze zdziwieniem jak została zepchnięta na groszówkę. Poza może kilkunastoma sesjami z większą kasą wszystko odbyło się na śmiesznych obrotach...teraz na wykresie od ok. roku spadek mocno się wypłaszczył, w zasadzie jesteśmy już prawie w trendzie bocznym...poza ostatnim sztucznym dołkiem na ok. 0,1... to tu już nie ma gdzie spadać... sam bym chętnie dokupił nawet po ok. 0,15...ale nie sądzę, że zobaczymy już taką cenę...oczywiście, jeśli nie stanie się coś nieprzewidzianego.
Weszliśmy na ciągłe, spółka poskładała wnioski o dofinansowanie, cały czas monitoruje koszty, wszystkim spółką odzieżowym jest ciężko...ale wg mnie tu nie ma pola do spadków...gdyby nie koronowirus bylibyśmy już dużo wyżej... teraz będzie wolniej to szło, ale chyba powoli będziemy się przekonywać do wyższych poziomów, nawet jak nie będzie pozytywnych sygnałów, wystarczy, aby nie było złych...