Ja wiem :) Potrzymam sobie to jeszcze i sprzedam na koniec roku, żeby stratą skompensować podatek z innych akcji. To jedna z moich dwóch największych nauczek na GPW, druga to MCI.
88,64 chciałbym ta cene :) wydaje mi sie ze daja rade sobie i wirus im pomogł. Martwi mnie tylko to ze przegladarki uciekaja od cookizow i wpisali to jako zagrozenia, ze biznes moze sie zminiec
na tej spolce zrobic pompe na wynikach to nie problem. kapitalizacja 30min wystarczy ze zarobia 4mln w tym kwartale i pompe masz murowana. ja spodziewam sie 2mln na roznicach kursowych i 2mln na kontynuowanej. w zeszlym kwartale mieli 1.4mln na ebidzie z odpisami. Teraz 1kw wiec niby najgorszy ale covid i podpisali nowe aliasy. Ciekawy jest tez ten ich nowy pracownik co sie chwalili zatrudnieniem jezeli naprawde on jest takimi kozakiem to kozacy nie pracuja z firmami u ktorych nie widza potencjalo.
We are pleased to note that Adrian Williams joined OnAudience.com team! Adrian will be responsible for sales growth and establishing new partnerships with strategic clients.
Giełda wycenie przyszłość. Prócz y raport jako suma 4 kwartałów znany już dawno. W 2019 każdy kolejny raport był lepszy ebida w 4 kwartale już ok. Teraz biznes się ruszył nawet bardziej przez koronawirusa. E Commerce może być pomalowany jako kolejną branżą po telemedycynie. W środę wyniki za I kw. Może ktoś wie i chce kupić więcej bo wcześniej mu się nie udało A w Polsce walka insider traidingiem na nc to jak szukanie dziewicy w gimnazjum nikomu się nie chce :-)