• To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Też mi sensacja....
    I już?
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    No dobra może to dla niektórych ważne, Że jest dalej głównym. Ale ja to myślałam że o premierach coś (gier , nie premierze MM)
    W zasadzie to dobra wiadomość.
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~PaniKaszycka [37.47.26.*]
    Podpis na tym dokumencie nie jest podpisem mojego męża. Łatwo porównać - choćby z innymi dokumentami giełdowymi dostępnymi online. Kolejne sfałszowane dokumenty w spółce? Prezes nic się nie nauczył? A przewodniczący RN niby prawnik, wstyd!
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    A może Pani nie zna czytelnego podpisu męża?
    Wie Pani latka lecą, wszystko się zmienia.. a wy podobno w separacji czy po rozwodzie, już nie wiem .
    I znów Pani bierze cały świat i wszystkich dookola za fałszerzy złodziei i niewiadomo za co... Tylko Pani Kaszycka jest kryształowa, o ile to pisze Pani Kaszycka. Ciekawe co się z Pania działo przez tak długi czas. ?Wszyscy się stęsknili za Panią.
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~PaniKaszycka [37.47.26.*]
    Baja,
    Chętnie skonfrontuję wersje: tę, którą zna Pan(i?) z plotek (ciekawe skąd?) i tu rozprowadza (a nie ciekawiej byłoby się na telenowele przerzucić?)
    ze stanem faktycznym :))
    Ma Pan(i?) odwagę to zapraszam, osobiście. Ci co udzielają Pan(i) prywatnych informacji na pewno znają moje dane kontaktowe.
    A jeśli nie ma Pan(i) odwagi, to proszę szukać sensacji raczej we własnym ogródku.

A podpisy męża znam bardzo dobrze.
    I powtarzam świadoma odpowiedzialności karnej - podpis na publikowanym dokumencie NIE JEST podpisem osoby, za którą się podaje. W rozumieniu prawa jest to więc dokument sfałszowany.
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Niestety nie potrafię odczytać sensu Pani posta. Nie rozumiem o czym on jest. Odczytuje tylko wyraźną zaczepkę Ale niech sobie Pani daruje nie będę z Pania pisać.
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~Mortimer [89.64.89.*]
    A juz myślałem ze sie kobita opamiętała i wyniosła forum.
    Mortimer,
    Błąd.
    Czekam na oficjalne informacje ze spółki o wykreśleniu z jej historii mojego nazwiska, ponieważ pojawiło się w niej w wyniku przestępstwa przeciw dokumentom :))
    Baja,
    Świetnie się składa, bo ja również nie mam chęci na korespondencje z anonimami. Mam nadzieję, że nie tylko ze mną nie zamierza Pan(Pani?) pisać, ale również na mój temat.
    Przykro mi, że treść mojego posta przerósł Pana(Pani?) możliwości intelektualne.
    Spróbuję prościej: zamiast plotkować na mój temat, proszę się skupić na graniu i zakupie bonusów lub dalszych próbach podbijania kursu spółki.
    Trzymam kciuki za skuteczniejsze naganianie i podbitki aniżeli dotychczas.
  • Re: To już to info,? O udziale w strukturze? Autor: ~Mortimer [89.64.89.*]
    Baja, osobę pod wiadomym pseudonimem trzeba raczej ignorować bo to podlewanie szaleństwa tej osoby tylko. Akurat jak dobrze się dzieje biznesowo, lepiej to olewać i zgłaszać posty. Co zaraz uczynię
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.