• Kto to tak batoni i po co? Autor: ~Respect [158.176.123.*]
    Co uważacie?
  • Re: Kto to tak batoni i po co? Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    Może ktoś dostał wezwanie do zapłaty kredytu hipotecznego :)
  • Re: Kto to tak batoni i po co? Autor: ~Xx [37.30.50.*]
    Złośliwa :P tu jeszcze nie ma zadnych obrotów bądzmy serio. Ktos sprzedał. Moze kisił od 50 gr i gsktycznie na coś potrzebuje, albo chce wejsc w inne papiery gdzie będzie miał na forum troli co kręcą kółka i postują 24/7
  • Re: Kto to tak batoni i po co? Autor: ~abc [188.147.39.*]
    30k obrotu, więc tak jak piszesz, ktoś nie chce zostać z papierem na majówkę. Ale chętni coś tam skubią. Idzie nowy miesiąc i nowe możliwości. Ciekawe kiedy się tu zlecą. Baja, trzymałaś dalej juju z sentymentu?
  • Re: Kto to tak batoni i po co? Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    No wiesz... Jakby to.......
    Ja za Juju inne akcje kupuje :))) Tylko patrzę skąd złazi spekuła i wtedy wiem że trzeba kupić juju.. Ale juz nie mam Zaraz poleci do tygodnia na max...,
    Prawda taka że pewnie ta ich gra Covid to coś niskobudżetowego na przykrywkę dla Darka. Wg mnie to może wogóle Dark Moon by Juju nie być. Juju kompletnie kasy nie ma, wydali wszystko :))) , tylko projekty mają i duże wydatki. Gry za miliony...

BTC nie potrzebuje aż tyle by zrobić gry i szybko działa, nic nie przekłada a wręcz przed czasem są:))

Więc siedzę sobie tu wytrwale i zbieram spady :)
    Ciekawe jak będzie po oficjalnym odpaleniu Sady i Taffy :))

Rozumiem, każdy ma swój sposób
    Fuck :/ ucina mi każdy dłuższy p
  • Re: Kto to tak batoni i po co? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Tak ścina.
    Ten sposób, wiesz to zwykły handel.
    Kompletnie się na giełdzie nie znam
    Poprostu kupuję jak tanio i sprzedaję jak myślę że zaczyna być drogo. No i coś za to kupuję co wg mnie ma wartość. Oczywiście im większy potencjał wzrostu tej wartości tym lepiej. Jak BTC.
    Zaczęłam od BTC właśnie i tak trochę z... nudów albo że okazja była... W październiku 2019 kupiłam akcje za 5 tysięcy. I patrzę a tu już 99 tys w akcjach oczywiście:) Z tego tylko jakieś teraz 25 jest na akcje typu juju...:)
    Zobaczymy jak się to skończy. Najwyżej stracę piataka. Co jest już niemożliwe patrząc na samo BTC :)
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.