...tak sobie cały czas myślę czy jeszcze coś nie dokupić...mam wrażenie, że tu chodzi o coś zupełnie innego, nie o wyniki, nie o najbliższe perspektywy, bo i tak wszyscy wiedzą jakie są...
...to, że otworzą sklepy to w najbliższym czasie to tylko pierwszy krok, który nas przybliży do stabilizacji i powrotu do normalności, ...nastąpi to może za kilka miesięcy...
wzrost może być po prostu urealnieniem zdołowanego na maksa kursu...
tu bez wirusa ledwo koniec z koncem byl wiazany, a teraz jak pol marca i kwiecien bylo pozamykane... jestem ciekaw wynikow. No i co z raportem za 2019 - jaki bedzie ogolny wynik. Martwia mnie komunikaty CCC np. o emisji, LPP o zamykaniu czesci sklepow. Jezeli giganci maja problemy z kasa to mali tym bardziej moga miec :( Jak juz mialem nadzieje, ze spolka zacznie wychodzic na prosta w tym roku, to chinczycy taki prezent zrobili dla swiata
To, że na początku będzie pusto, to żadne zaskoczenie, ale to dobrze, że szybciej otworzyli. Ten początkowy słaby jest nieunikniony...ludzie muszą się oswoić, poczuć się bezpiecznie, wrócić do nawyków zakupowych...
A mnie 60gr nie satysfakcjonuje...potrzebuję ok. 1 pln...