no i w nastepnym raporcie bedzie juz uwzgledniony uklad takze pare wskaznikow sie poprawi, zadluzenie zmaleje 1td itp moze ostatni kwartal na spokojne skubanie i zwiekszanie pozycji?
a dzisiaj osiągneliśmy cenę którą mieliśmy w październiku 2017, prawie 2,5 roku temu, ja by być na plusie muszę jeszcze czekać tak ze 100% pewnie jak się uda puszcze w okolicach 1 zł ze stratą ale cóż, pozdrawiam cierpliwy akcjonariat
ja usrednialem ponizej 50gr jak byla pewnosc co do ukladu bez rozwodnienia. nie sprzedaje, nie chce popelnic typowego bledu leszcza ktory przetrzyma duze straty, sprzeda na zero i pozniej patrzy jak spolka rosnie :)))
No to tez sie pochwale. 11 k po 1 zł...i raczej tez puszcze w tych okolicach o ile cena dojdzie...nizej 1 zł nie sprzedam bo juz i 20 groni tutaj przetrzymalem. Czekac tez nie bede czekał bo kasa potrzebna ;p
to ile masz kilo tych papierów(ja osobiście 43 kilo, średnia 1,3), wychodzisz ze społki bez straty a kapitał przerzucasz na inną inwestycję. Ja osobiście taki mam plan założywszy że będzie spółka na ciągłych co te 2 fiksy to jakaś masakra,
Na groszach to my już tu zostaniemy, kolejny w miarę pozytywne sprawozdanie i nic, spółka na 2 fixach i ani widu ani słychu kiedy przywrócą na ciągłe, żal kapitału i nas