• Potemcjał na wzrost Autor: ~Lordofdragon [78.10.207.*]
    Witam wszystkich tym razem na tej spółce. Postanowiłem tu zainwestować, bo widzę duży potencjał i to iż akcje są na dzisiejszej sesji zdecydowanie niedowartościowane, a ja takimi spółkami się interesuje i łykam jak szpak ;) Według moich przypuszczeń spółka pójdzie dziś jeszcze trochę w górę w okolice 3,30 - 3,35 po czy będzie powolny i systematyczny wzrost aż do ogłoszenia danych już nieszacunkowych. To, że firma przedstawiła niezły zysk netto i dochód rzędu ponad 2 mln. oznacza, że są tam ludzie, którzy potrafią promować grę , znają się na księgowości oraz samo to, że sporo się sprzedało też dużo znaczy. Jestem dobrej myśli więc daję firmie solidnego plusa. Pozdrawiam wszystkie miśki i niedźwiedzie.
  • Re: Potemcjał na wzrost Autor: ~84Felek [89.78.41.*]
    Jeśli trend przychodów się utrzyma to moim zdaniem za kilka kwartałów powinniśmy zobaczyć kurs w okolicach 10 pln.
  • Re: Potemcjał na wzrost Autor: ~pio56o [89.64.11.*]
    Na tej spółce działają jeszcze hamulcowi, którym zależy aby bardziej się obkupić, bo wiedzą, że mogą zrobić tutaj potężny wzrost.
    Zarobek może być niesamowity. Chętnych do sprzedaży jest niewielu, a większe zrzutki mogą być przesypywaniem z worka do worka, aby obniżyć kurs i coś niecoś dobrać. Gdy kurs był na poziomie 2 zł, ktoś wysypał większą ilość, a wkrótce kurs ruszył w okolice 4 zł.
    Plusem na tej jest także niski FF i mała liczba akcji.
  • Re: Potemcjał na wzrost Autor: ~Filemon [31.183.128.*]
    Panowie ,tutaj przewidziane wzrosty jak parę lat temu na EkoExporcie kiedy weszli na główny rynek z NC.To był skok z 1 zeta na 60 zeta.Pozdrawiam.
    I o to chodzi, dlatego trzymają jeszcze hamulce, ale wszystko do czasu.
    Aż takim optymistą to bym nie był.
    No, może 60 zł, to długo nie będzie możliwe, ale 30, przy odpowiednim zarządzaniu jak najbardziej.

• Re: Potemcjał na wzrost Autor: ~Filemon [31.183.128.*]
    Panowie Ekoexport to tylko przykład potencjału wzrostu.Aczkolwiek dlaczego nie 60 Zeta?A może więcej?!Nie takie cuda widziałem na bananowej przez ostatnie kilkanaście lat.
  • Re: Potemcjał na wzrost Autor: ~pio56o [89.64.9.*]
    Zgadzam, się że na giełdzie wszystko jest możliwe i niczego nie można wykluczać, zwłaszcza gdy do gry się podczepi tzw ulica.
    Zresztą już przed debiutem Artifex liczył, że uda się papiery sprzedać po 30 zł. Dotychczas najwyższy kurs był niecałe 24 zł.
[x]
ARTIFEX -0,14% 13,94 2025-10-30 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.