20tys akcji kupilas? Troche krzyzujesz plany sternkkowi. Teraz znow tu potrzyma,zeby odebrav stracone 20k akcji dla ciebie. Bedzie mielil,az niecierpliwi oddadza
free flot prawie zerowy , najbardziej wytrwali akcjonariusze .tu nikt z dlugodystansowców nie oddaje , ja mam od 10 lat juz nazbierałem 12 kola papieru
Zakup przez państwo to bzdury.
W jakim celu? Maja TrzEmeszno i im wystarczy.
Jako ekspert w temacie ziemniaka skrobiowego nie jestem w stanie określić na dzień dzisiejszy plonów , droga bardzo daleka... to nie ziemniak jadalny.
Należy pamiętać ze Peoees drogo w tym roku zakontraktował ziemniaki u producentów i musi się z tych kontraktów cenowo wywiązać... może być cienko w tym sezonie z zyskami.
Skoro tak zle to po co piszesz i tracisz czas...? Pomyslcie inni... tracicie czas na cos conwas nie interesuje i czego nie macie? Piszecie na forum o akcjach kghm jesli ich nie macie? Zatem ziemianin ... p..knij sie
Już mamy 1,60 i tak dalej w dół.
Kto sprzedał w przedziale 1,8-1,86 już jest wygrany.
Te 10 groszy dywidendy już nie rekompensuje spadków.
Do tego zamrożony kapitał , można zarobić ładnie na innych spółkach.
~Ziemianin, kto sprzedał pepeesa ten przegrał życie ... hahaha.... a tak poważnie to daruj sobie podnietę, że spadło 20 groszy czy urosło 30, my tu siedzimy od lat i nie takie rzeczy nas nie ruszyły
Zgadza się. Siedzę tu od b. dawna. Zacząłem od 0,50 zł. Wspominam Wieśka,... Posiwiałem i wyłysiałem .. Tak siedzę i jak spadnie to dokupuję. Oczywiście mam też inne akcje ale do tego ziemniaka czuję jakiś sentyment. Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych posiwiałych :-) .Ps. Lepsze to jak picie wódki.
Ziemianin po co klamiesz? Chcesz zeby pkazac umowy kontraktacyjne? Ppdpisali je Baaardzo tanio. Wiesz o tym. Ceny zywnosci,warzyw ziemniaków wzrosly kosmicznie,a my je mamy tak tanio jak 2 lata temu.
a ja słyszałem ,ze będą wozić za darmo , bo utylizacja tez kosztuje. !!!!! Tak rolnicy chcą w tym roku odwdzięczyć się kochanemu PREZESOWI, za jego lata panowania !