Nie wiem czy to ma znaczenie ale maski typ TL-M01 w detalu na stronie Maxcom (pakowane po 50 szt) na Allegro i w sklepach partnerskich. Idealna do wyjścia w miejsca takie jak sklepy, urzędy, poczta. Doskonale się oddycha i zapewnia podstawową ochronę przed bakteriami i wirusami. Czy to ma dla was znaczenie nie wiem, ale dowodzi , że firma elastycznie i szybko działa, ma kontakty i dostęp do chodliwego towaru i jak widać logistyka doskonale działa ! Nie ma problemu z importem i dostarczeniem towaru do sprzedaży . Internetowe kanały dystrybucji są w obecnej sytuacji dużo więcej warte jak w normalnych czasach. Co sądzicie?
Przyznam się że mam identyczną sytuację, ale cieszę się ze nie jestem osamotniony. Cierpliwie czekam az odbije i troche to boli bo środki zamrożone ale jednak wierzę ze bedzie dobrze bo jest potencjal
Nie wiem czy was to pocieszy czy nie, ale porównując do branży maseczkowej ( a jest już taka) to by zbliżyć się do mediany rynkowej Maxcom musiałby podrożeć cztery do siedmiokrotnie. Widać, że spółka poprawnie funkcjonuje mimo ciężkiej sytuacji a zawdzięcza to internetowym kanałom sprzedaży, które jak widać świetnie sobie radzą w tych czasach. Na wycenie giełdowej ciąży obecnie psychoza okołowirusowa. Myślę, że wcześniej, czy później rynek dostrzeże fundamentalne zalety spółki.