no to zrobili nas akcjonariuszy i urzad skarbowy w balona. standardowo zlodziejski scenariusz - wyprowadzenie podstawowej działalności ze spółki i zostawienie wydmuszki, która albo sobie będzie istnieć na giełdzie z dodruku akcji na pensje zarządu albo się ją zlikwiduje. Przerabiałem to na Fly.pl (Damf inwestycje) ze stajni Patrowicza vel Parówa, tylko tam uciekłem na podbitce i obyło się bez straty. Tutaj 5k w plecy, pewnie nie dużo dla niektórych, dla mnie sporo.
Swoją drogą, gdzie prokuratura i KNF? Przecież chyba ktoś tam czyta te raporty, które do nich wpływają.
Kolejny raz się naciąłem. Największa moja strata w całej działalności na giełdzie. Od poniedziałku zastanawiałem się nad wywaleniem akcji, lecz trudno było się pogodzi ze stratą. Więcej w takie spółki już nie wchodzę. Wyprowadzenie salonów to złodziejstwo w białych rękawiczkach. Są oni nadaj ich właścicielami
A gdzie kopalnie i zakopane miliardy w złocie? Gdzie "prezes" Lucyfer, gdzie bracia Piotrowscy? Zabrać 12 kamienic w Gnieźnie i oddać oszukanym niewinnym inwestorom choć część ich strat.