Pewnie jakaś wydmuszka, która ma posłużyć do wejścia na giełde tańszym kosztem. Liczy się to ze Aforti wejdzie na ten parkiet i pozyska dodatkowy kapitał
Ok. źle zrozumiałem. Myślałem, że zbieżność, tak jak u nas GPW jest notowane. Dziś widać było, ze ktoś pięknie odbiera wszystko na poziomie 7,5zł. Wolumen najwyższy od 2 lat. Mam nadzieje, że kurs ruszy na stałe na północ.
Kiedyś Vice powiedział, że EMI to lepsze rozwiązanie niż debiut Exchange na zagranicznej giełdzie, bo nie trzeba oddawać akcji dla pozyskania kapitału. Pewnie kierownictwo wie już od jakiegoś czasu, że psińco z tego będzie i dlatego tak mało o tym mówią, ale lud dowie się, jak zwykle, ostatni.
Prezes mówi o wejściu na angielską giełdę: https://www.youtube.com/watch?v=hA7U96SE1rM&fbclid=IwAR2TDpY_Whk3GXKibKp0W0qQJTiMJkUvh6ZYE33s93lKskS-Yf9wRZ1-164
Pewnie nie dostali zgody na emi na Litwie, tylko dlaczego taką onformację ukrywają? Przecież to jawne naruszenie MAR. Śmierdzi to na odległość. A teraz kolejna wrzutka z LSE. Jutro pewno będzie Nasdaq. Tania narracja dla ubogich.
Jak AF kosztował 30 zeta to nikt nie krzyczał że drogo, nikt nie ostrzegał. Skąd tych Witków się nabrało? Ale poniżej 8 zeta wciągają jak makaron bez opamiętania, jeden przez drugiego. He , he
Zobaczcie, ze tak jest co tydzień regularnie jak w zegarku. W piątek wieczorem lub sobotę rano jakiś oszołom pisze paszkwile i nawala. Jakby liczył, ze przez weekend więcej ludzi czytało. A najlepsze jest w tym wszystkim, ze za chwile będzie skup i będzie można bez problemu sprzedać każda ilosc. Chociaż w sumie już w tej chwili można takie są obroty. Jak nigdy wcześniej.
Gan, mysle ze nią ma co za dużo pisac. Ja tam jakiegoś specjalnego hejtu akurat na stockwatch nie widzę. Ogólnie brak zainteresowania. Ale Ty to tam jesteś prawie jak moderator
Starałem się podawać tam informacje właśnie dlatego, że nie było zainteresowania spółką i wydawało się, że inwestycja trafiona. Zresztą dzięki niej wygrałem tam konkurs inwestycyjny przecież w 2019r . :) No nic. Jeśli spółka ma się dobrze, to się sama wybroni bez pisania tam postów.