Chyba jedyna spółka, która po otrzymaniu FDA może na ten moment powtórzyć ścieżkę Medicalgorithmics sprzed lat. I jak się postarają w okresie patentowym to nie powtórza jej dalszego losu.
Nieee, w ogóle nie jest to spekulacja. Spółka ma med w nazwie + jutro info, że rozpoczynają produkcję maseczek lub leku i kolejne rajdy będą. Kupować PKC, walić fundamenty :)
Tu nie chodzi o spekułę akcje na początku kosztowały 15zł kurs jest wręcz na dnie a jest fajny produkt.Moja koleżanka z pracy jest w ciąży i 2tygodnie temu czekała na urządzenie żeby nie jeździć do szpitala. Lekarz wskazał grupę która posiada urządzenie i korzystanie na wymianę ponieważ jest dość duże zaintersowanie w Tym okresie. Więc jest za mało urządzeń lub bardzo duże zaintersowanie. Może przy raportach coś się dowiemy.Mam skromny pakiet akcji ale wiem że prędzej czy później produkt stanie się bardzo popularny.
Nawet przed pandemią był widoczny jakiś wzrost badań oraz urządzeń nieduży ale był.Ochrona patentowa też jest na plus. Trzeba być cierpliwym i poczekać na jakiś raport Ale trzeba być czujnym aby nie zostać w ręką w nocniku taka metafora ponieważ zakres wzoru jest duży nie myślę tu o 15zł .Akcji też nie ma dużo więc trzeba być czujnym i patrzeć na rozwój sytuacji.