Jarski cały czas wali w mniejszościowych akcjonariuszy jakimiś negatywnymi informacjami. Nie pamiętam kiedy z tej spółki wyszło jakieś pozytywne info. Opóźnia publikację raportów jak to tylko możliwe. W te cyferki pokazywane w raportach też już nie wierzę. Raporty też pewnie mają na celu zniechęcić mniejszościowych. Ma już dość tego gościa i tej spółki.
Ale byście jęczeli I insynuowano jakby nie poinformowali teraz tylko za pol roku pokazali ze maja polowe przychodów, wtedy to byłoby oszustwo dopiero.szkoda gadać.
zobaczcie maximuss tak zachęcał do kupna tych akcji a w końcu sam uciekł z okrętu, napompowali balona i ubrali leszcza a teraz jak zejdą na groszówki sami odkupią towar o ile tę firmę koronaświrus nie rozłoży na czynniki pierwsze.
Zobacz kiedy było pierwsze info o przerwaniu łańcuchów dostaw czyli mówiące o tym co teraz przedstawili i spójrz kiedy był ostatni dołek? Na unimocie i kilku innych spółkach kurs nawet nie zareagował na podobne wieści o spadku przychodów o 30-50% . Ewidentnie prezio i spółdzielnia dorabiają na ryneczeku. Jutro promocja
Chwilowa dezorientacja i spadek będący skutkiem nastraszenia nie oznacza, że firma mającą spory kapitał i tak duże perspektywy, a przede wszystkim o cenie akcji nie przekraczającej nawet połowy ich właściwej ceny, nie jest łakomym kąskiem i perspektywiczną inwestycją. Kupowałem po 1,15,sprzedawałem po 2,10 i teraz być może uda mi się to powtórzyć. Jeśli nawet potrwa to dwa lata...
Tylko, że jarski niektórych ubrał powyżej 3zł. Jak kupowałeś po 1zł to jesteś wygrany. Ja mam średnią ok. 2,20zł. A chyba mało kto uważa tą spółkę za łakomy kąsek, bo każdy wie, że kurs jest pilnowany, żeby za wysoko nie podskoczył. Co najwyżej można sobie po spekulować trochę na tym papierku.
Czysta manipulacja kursem i skup? Ciekawe jest czy KNF rzuci na to okiem. Wysłałem do nich pytanie czy na tego typu podejrzenie, może być przez nich analizowane. Czekam na odpowiedź
Boziu co brednie. WIG20 dzisiaj spadł 2x więcej niż małe nie płynny elemelek... zaraz większość spółek poda dane o spadkach w przychodach. Pytanie czy przytną koszty proporcjonalnie bo spółka mocno zadłużona i jak zrobią negatywny wyniki do dwa kwartały i po spółce
to prawda celowe zbijanie kursu w dół - ewidentna ustawka na zamkniecie, tu będzie tylko w dół i zgadzam się z powiedzeniem, kto ma kasiore skupuje a reszta bankrutuje, co dzień to nizej i tak pewnie do 80 gr prezes sprzedał po 1,7 to pewnie będzie chciał odkupić za ta kase 2 razy tyle akcji..,