Wstępne dane podali za trzy miesiące natomiast bardzo dużo ludzi wykupiło cda premium w kwietniu więc jazda kursu dopiero się zacznie. We Włoszech będzie druga fala koronawirusa podała WHO, więc wcale się nie zdziwie jak w innych krajach też będzie wieć i u nas w Polsce też. Oprócz tego dzieci w maju nie wrócą do szkoły, zdalna praca dalej będzie w maju więc ludzie na pewno wykupią cda premium w maju na dużą skale, a i czerwiec nie jest przesądzone co i jak będzie.
Kwarantanna kwarantanną - ale równiez i po jej zakończeniu wątpliwe jest zeby ludzie przestali korzystać z CDA. Kwarantanna to "okazja" na zareklamowanie się. Przeciez większosć wpływów jest z abonamentów, a największa oglądalnosć grubo w godzinach wieczornych - więc zakończenie kwarantanny nie powinno wpłynąć na nagły spadek korzystania z CDA.
Oczywiście że reklama, ale chodzi o to że kwiecień i maj powinny być mocno wzrostowe w przychodach i wzrostach typowo dzięki wirusowi. Cda wzrastało jeszcze przed koronawirusem więc szli włodarze w dobrą strone. Ludzie kupywali cda premium jeszcze pod koniec roku. Będzie naprawde super.
Mocno wzrostowe powinny być : kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień . Zapomniałes o wakacjach - wiele urlopów, obozów, kolonii odwołanych; zamknięte plaze, ograniczenia w gromadzeniu się , itp.
To mi przypomina troche taki dot-com boom Ktory byl 2 dekady temu. Tylko taki nieco przymusowy i teraz zwiazany ze wszystkim ze co w internecie gry, apki, video itp. Kazdy miesiac bedzie dla tych spolek lepszy niz w ubieglym roku. Sytuacja jest zupelnie inna a mowia ze to nawet rok-dwa potrwa kto wie co jescze wymysla. Ale chyba szkoly w tym roku nie beda mieli. Wiekszosc pojdzie w ‘internet’.
Wyniki bardzo dobre , więc dalej podtrzymuje teze że tutaj będzie grubo. CDA się rozwija , dodają ciągle nowe treści i wzrasta cały czas liczba użytkowników. Wiem co mówie bo obecnie sam mam wykupione cda premium na maj czerwiec i lipiec, korzystam regularnie dlatego kolejny raz wykupiłem abonament i widzę jak się zmienia na plus cda.