Chyba 4 lub 5 raz taka zagrywka
Info i sypanie do oporu
Opoka tfi ma pewnie z 600 akcji i sypie do spodu lub inny tfi, a że volumeny nie za wysokie to jak info to sypanie
Albo kto inny, ja widząc to podziękowałem
Oldboy pisze ze w następnym tygodniu może piętro wyżej, ale jak tyle akcji pójdzie teraz to będzie ciężko iść dalej
Szkoda Infa idą a kurs zachowuje się irracjonalnie
no jak akcjonariat dalej będzie słuchał fermentowania misia i tym podobnych indywiduów, to naturalnie, ze wzrostów nici.
Przemieliło się dziś sporo tanich akcji branych w przedziale 3-4 zeta, gazopierdy spadły z haka, i tyle.
Opoki nie ma na papierze już lata świetlne, tylko kompletny ignorant może pisać takie rzeczy.
Fundy ponownie zaczynają zakupy spółek, w tym średnich i małych z potencjalnie dużą stopą zwrotu. Być może reflektory analityków skierują się na TSG po wynikach za 1Q20.
A na razie widzę tu zero zrozumienia sytuacji. Ciężka orka...
Misio nie ma żadnego, ale to żadnego wpływu na kurs, gazokolektyw też nie ma
A sypanie jest, gazolektyw już poza akcjonariat emaila już dawno a akcje sypanie są na potęgę
Niestety
Adi ja się nie mądrze bo to jest dziwne zachowanie i to mnie zniechęciło do spółki, nie oldboy, bo on nawet pisze rozsądnie
Ale jak giełdy odbijały to tu kaszana po spadku bez odbicia
Takie akcje jak dzisaj to 3-4 razy były
Może to oldboy z armada, albo fund
Opoka dała info o zmniejszeniu zaangażowania i zejściu poniżej 5%więc widać że ktoś sypie
Obserwuję bo ciekawy jestem jak to się skończy
Sprzedałem, straciłem
Ale jak to pójdzie zobaczymy
Dla mnie normalne to nie jest ze spółka podaje Infa o kontraktach na niezłe kwoty a sypia do oporu
Oldboy gadał jaki to będzie super raport, super nie był ale najlepszy od kilku lat, a kurs zachowuje się jakby ledwo wiązali koniec z końcem
Mówiłem życzę jak najlepiej akcjonaeiusza i spółce
Ja gram na plw i tsg i odrobiłem wszystko a nawet poważnie na zielono jestem tam pewniej
Zarabiają grube mln i spokojniej nie ma tam takich jazd
Nie wydaje mi się żeby to był problem w spółce, to raczej wygląda na akcję jakichś giełdowych spekulantów. Firma łapie kontrakty jeden za drugim, zlecenia za grube miliony, z czego większość z terminem realizacji do końca roku. Także o ile nie robią tego na jakiejś żałosnej marży to zysk na koniec tego roku powinien być wyjątkowy. A wtedy żadni spekulanci nie będą w stanie zablokować tego kursu... Czuję, że na początku przyszłego roku będzie tu powtórka z Geotransu.
no nie doceniłem determinacji misia i gazokolektywu... Jego gadzi jęzor połączony z umysłową pospolitością może trafiać do wielu niewysilonych umysłów...
Jeśli wszystko jest tak dobrze, to dlaczego jest tak źle, drąży wasze zwoje misio...
I niech drąży... Ostatecznie, ten kiep, kto kiepa posłucha...
Widzę że nerwy ci puszczają
A taki na poziomie się wydawałeś inwestor
Sypanie tłumacz gazokolektyw em którego nie ma.,który sypie akcjami od 2 miesięcy, a Twój mityczny gazokolektyw już dawno się wysypał a ty ciągle swoje
Wpychają w gardło akcje na potęgę
Ja akcjonariusza i samemu tesgasowi życzę sukcesów ale to co się tutaj dzieje nie jest normalne
Niestety nie tylko dzisaj, wcześniej po infach też były identyczne akcje
Takie poczynania można przypuszczać mona robić jak chce się zbierać akcje, to wariant optymistyczny, tylko problem taki ze tego zbierania nie widać miedzyczasie bo volumeny po 10-50k,a sypanie po infach idzie jak mile
Oldboy ja naprawdę nie neguje spółki, niech ma kontrakty, niech zarabia, raport jak pisałem nie super, ale najlepszy od kilku lat
Porostu nie rozumiem zachowania kursu. Tyle!!!!!