a po przylocie kwarantanna 2 tygodniowa w miejscu przylotu, trzeba bedzie miesieczne tripy bookowac aby na 2 tygodnie poleciec ehehe, a po powrocie kolejna 2 tygodniowa kwarantanna w polsce, czyli zeby poleciec na urlop 2 tygodniowy trzeba go bedzie wziac 6 tygodni
Niestety w tym roku mało kto poleci na wakacje . Sam sądziłem, że to się skończy do lata, jednak wszyscy naukowcy na świecie, ministrowie i prezydenci twierdzą że potrwa to jeszcze minimum rok czasu. Mam nadzieję że firma się utrzyma :/ Współczuje temu kto się załadował za 27zł
Ministrowie i Prezydenci? A, no to faktycznie tak będzie. Kto jak kto, ale oni to się znają... Niech tylko pojawi się taka możliwość to znajdzie się cała masa ludzi, którzy polecą w świat bo będzie promołszyn :)
O tym czy ktos poleci czy nie decyduja rzady, a wszedzie w eu sie mowi ze restrykcje na latanie zostana zdjęte jako ostatnie i moze pod koniec 2020, odmrożenie skonczy sie na restarcie lokalnych gospodarek
Heh wszędzie piszesz te same głupoty. Widzę że nie udało się kupić tanio rainbow i entera....
Czechy Włochy Hiszpania szykują się do sezonu, Grecja-wyspy i Wyspy Kanaryjskie prawie wolne od korony
Marek pisałeś ze na 50 groni lecimy. Bądź konsekwentny. Zawsze mnie zadziwia to przeżywanie spadków na 1 czy 2 sesjach, w szczególności po 60-70% wzroście od dołka. Niesamowite, że spada, no po prostu szok...
Andrzeju nie denerwuj się. Oczekiwanie, że odrobi więcej w tak krótkim czasie jest szaleństwem. To może potrwać wiele miesięcy, ale na lokacie na pewno tego nie zarobisz. Inna sprawa, że jak ktoś wchodził przy 50, to ma problem. Ja wpakowałem się trochę za szybko, przy 20 zł. Za bardzo uwierzyłem ze jest tanio, no ale wytrzymałem. Myśle ze najgorsze już za nami.
Tutaj nie trzeba być ekspertem żeby zobaczyć co się dzieje. Mam konto premium na flightradar. Obecnie ENTER robi niecały 1% lotów w porównaniu z rokiem poprzednim. Wyniki za ubiegły rok będą wyższe r/r ale następne kwartały to zderzenie z ziemią. Przewiduję nawet wybicie nowego low na wykresie po wynikach za drugi kwartał. Nie może rosnąć jak spółka nie zarabia a ma koszty do pokrycia. Turystyka w tym roku nie będzie istnieć. Widzę chociażby to po znajomych. Wszyscy zrezygnowali z wycieczek.