• to co robimy? Autor: ~olaf [89.228.12.*]
    kupujemy czy sprzedajemy?
  • Re: to co robimy? Autor: ~bartek [88.156.129.*]
    Czekam. Kurs jeszcze nie dotarł do mojego progu bólu. Dziwnie to wszystko wygląda, ale na ten moment trudno stwierdzić czy zostaliśmy wypchani czy to część większej układanki.
  • Re: to co robimy? Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    Wydymani :D i co teraz ?
  • Re: to co robimy? Autor: ~Omka [168.149.129.*]
    Przyglądałem się z boku i szczerze mówiąc sam teraz jestem zmieszany... Niby wszystko super ale wyceny waloru jakoś tego nie potwierdzają... Kiedyś się tak na Vedii przejechałem, publikowali jak nie jesjt super, umowy z intelem itd... a do dzisiaj siedzę z 540tys papiera :(. Ciekawa sytuacja i pewnie niebawem dopiero się przekonamy czy przerzucali papier między sobą czy wykorzystali sytuację :/
  • Re: to co robimy? Autor: ~Pawel [37.30.0.*]
    Papier szoruje po dnie więc kto nas mial wydymac??? Gdyby to kosztowalo z 15 zl byłoby balonem, a to raptem ma z 12 milionów kapitalizacji!!!! O czym wy więc gadacie????
    Wiec po co sprzedawał !! Mógł poczekać i sprzedać za 15 zł hahba, wydymali i tyle co za Kierule, brak słów ...
  • Re: to co robimy? Autor: ~Pawel [37.30.0.*]
    To sprzedaj i nie lamentuj!!! Co to kosztuje??? Nic!!!! Sprzedal bo musiał, a zyskiem podzieli się z bratem, ewentualnie teraz może brac garściami bo jest pod progiem.
    Sprzedał na długo i tyle . Stary numer ech
    Wysypał się i tyle. Nie wiemy z jakich pobudek. Ważniejszy jest biznes, a nie to, kto ma akcje. Trzeci i czwarty kwartał 2019 był bardzo obiecujący. Zobaczymy, co pokażą w tym roku i to powinno mieć wpływ na wycenę.
  • Re: to co robimy? Autor: ~Paweł [37.30.4.*]
    Wysypał się bo taki był deal. Teraz możemy wreszcie isc na północ!
    W dalszym ciągu uważam, że jak sypanie było zaplanowane, to bez sensu było robienie tego teraz. Spokojnie mogli podciągnąć kurs do złotówki i wtedy się rozmienić. Materiał na kilka komunikatów pewnie mają, więc mogliby podkręcić atmosferę. To się kupy nie trzyma.
  • Re: to co robimy? Autor: ~src [5.184.239.*]
    No też uważam że coś jest nie tak. Może to klotnia w rodzinie? Moze jakaś ustawka? Moment na sypanie dziwny.
  • Re: to co robimy? Autor: ~Omka [168.149.129.*]
    Niby racja... a na Vedii wydymali mnie podbitką z 10 na 40gr na rekordowym wolumenie :/ Nie mówię, że tu lipa, możę przeruzcili między sobą pod inwestora z Kanady ale niestety - nie wiadomo - jeszcze.
[x]
SOFTBLUE 0,33% 0,30 2026-05-08 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.