Wywalili prezesa. Kim są nowi członkowie zarządu?
Pan Łukasz Górski
Pan Michał Zieliński
Pan Łukasz Krycha
Od razu zwołują emisję akcji C dziwnie pisana, nie mniej na z 100 000 akcji po cenie 1 zł kierowana do 149 podmiotów (eliminacja prawa poboru dla akcjonariuszy)
Firma z branży budowlanej chce się wziąć za budowanie laboratoriów wchodząc w inwestycje z genxone, który to wybrał sobie Diagnostykę jako laboratoryjnego partnera.
Pan Łukasz Górski posiada wykształcenie wyższe i jest absolwentem Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie Wydział Ekonomii Ekonomika nieruchomości i inwestycji (licencjat 2001 r.), Strategia rozwoju i doradztwo ekonomiczne (magister 2003 r.). Ukończył też studia Podyplomowe w Krakowskiej Szkole Biznesu Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie (w latach 2003 - 2004).
Pan Łukasz Górski pełnił również funkcje:
- od 2009 r. funkcje zarządcze w spółkach prowadzących działalność inwestycyjną w branży nieruchomości komercyjnych i mieszkaniowych, od 2014 r. także w branży energetycznej i odnawialnych źródeł energii, a od 2016 r. również w dziedzinie inwestycji kapitałowych,
- od 2012 r. obecnie: członek Zarządu w spółkach portfelowych JR HOLDING Alternatywna Spółka Inwestycyjna Spółka Akcyjna, która jest notowana w alternatywnym systemie obrotu prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.,
- od 2014 r. obecnie: członek Zarządu spółki Columbus Energy S.A. oraz w spółkach z Grupy Kapitałowej Columbus Energy, która jest notowana w alternatywnym systemie obrotu prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.,
- od 2016 r. obecnie: członek Zarządu w publicznych spółkach akcyjnych, które są notowane na rynku regulowanym i w alternatywnym systemie obrotu prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
makler ty jesteś opłacony przecież - mi też pisałeś, że jestem opłacony. Wiadomka, spekuła ma swoich kolesi od naganiania. Lecimy w dół i tylko twój szef wie kiedy zmiana wajchy. Nie wykluczam,że szef jest klientem Stycznia. Ja wiem, że życie to jeden wielki wałek - od kościoła, poprzez politykę aż do januszy, na giełdzie to samo. Jako faceci lubimy pooglądać fajne pu...cie u kobiet a jednocześnie zapominamy, że one tą p..cią robią ku....ę. Taki paradoks... ile tam jeszcze do progu bólu zostało? Czekam na krwawe łzy żeby dokupić, ale takie naprawdę krwawe. Jak pisałem, naród musi rzygać już, ile to będzie,40 gr? Uda wam się zjechać tyle ze Styczniem? Ile macie czasu? Pandemia minie, Styczeń musi coś zadziałać dosyć szybko.
NAWET JAK STYCZEN ZADZIALA TO JUZ ZA POZNO.. TYLE ZEBY ZJECHALO TO WOGOLE NIE POWINIEN DO TEGO DOPUSCIC.. BIOMAXIMA JAK LADNIE IDZIE. A U NIEGO CO UROSLO TO SPADLO.. TO SMIEC JEST A NIE INWESTOR.
na razie ten pułap przebiła Biomaxima, tutaj daleko do 25 zł ale jakby coś mądrego zrobili to czemu nie. ale z budowa laboratoriow niech dadzą sobie spokoj bo zanim wybudują, to może być już po koronawirusie a do tego wcześniej będzie wiele innych laboratoriów. No nic wierzmy w mądrość Prezesa i RN... w końcu oni pokończyli uczelnie i może potrafią zarządzać ....
Wydaje mi się, że skoro te płatne nieogary tak jątrzą od rana na spadki, szykuje się coś grubego i jutro faktycznie będzie po tych sporych spadkach, solidne odbicie. A wy dajcie sobie spokój z tymi prymitywnymi tekstami typu jutro 50gr itp. Nie martwcie się golasy o nasze portfele. Widać, że macie w tym swój cel - wy za dniówkę 50zł naganiacie na spadki po to, żeby wasi zleceniodawcy kupili tanio akcje przed silnymi wzrostami. Jesteście po prostu żałośni.
Pierwsze laboratorium mobilne diagnostyki już stoi więc chyba nie jest tak trudno go zbudować. :) https://warszawa.naszemiasto.pl/koronawirus-warszawa-na-ursynowie-powstal-mobilny-punkt-do/ar/c1-7653169?utm_source=facebook.com&utm_medium=dzieje_sie_w_warszawie&utm_content=koronawirus&utm_campaign=koronawirus-warszawa-na-ursynowie-powstal-mobilny-punkt-do
I co makler, Spec, Pit, inni -od przedświąt po dziś dzień nagania na spadki na Biomaximie i innych spółek. Wytłumaczcie się nędzni naganiacze, zmieniający nicki, piszący wielkimi literami straszące posty z tego, że dziś Biomaxima UP +30%. To tylko potwierdza, że gdzie wy i wasze nędzne nagonki tam wzrosty. Investorzy goncie tych laczkarzy. Kopiujcie ten post i wklejajcie go jako kontrę jego każdego komentarza. Gratuluję wytrwałym na Biomedzie, Biomaximie i życzenie wytrwałości na Medcampie.