Coś tam zamawiałem dla siebie i żony na e obuwie. Żona brała z Gino Rossi kilka par z przeceny, a stacjonarne to mało kupuje. Według mnie CCC ma za dużo sklepów na 100 tyś mieszkańców. To nie spożywka...
Wcześniej dużo u nich kupowałem, a obecnie długo u nich nic nie kupię. Boję się teraz chodzić po galeriach. A w necie butów nie kupuję, bo lubię je najpierw przymierzyć. Myślę, że takich jak ja będzie wielu. Otwarcie galerii niewiele da w czasach pandemii, jak ludzi będzie mało.
Kupiłem kiedyś ten badziew co nazywają butami, do kosza po paru miesiącach bo wyjechałem zagranice i reklamację olałem. W zeszłym roku kupiłem fajne były buty za 300 zł, miesiąc chodzenia i reklamacja-po miesiącu dzwonię gdzie buty (2tyg na rozpatrzenie, 2tyg na naprawę) są i czekają mi Pani mówi. Przyjeżdżam patrzę i nie wierzę, sklejało chyba super glue i ślepiec jakiś, buty znów reklamacja. Za 2 tyg przyszły już zrobione i jest ok. Ostatni raz tam kupiłem, badziewwwww
Mam wiele par butów i tylko z CCC na wszystkie pory roku po min. 2 pary jak nie więcej , noszę na zmianę i dziwię się opisom ,że to badziewie, zawsze kupuję jak jest akcja wyprzedaży i promocje. Dziennie zmieniam buty parę razy by ich nie zajechać ,jak robią to inni i pewnie z tond efekt niby kiepskiego wyrobu. Buty są w miarę dobrej jakości a porównując je do ADIDASA z USA to powiem , że CCC wypadło duuuuużo lepiej w tych z USA faktycznie w górach odpadła podeszwa za cenę tych butów w CCC kupiłbym trzy pary.
Jeśli te buty z ccc są dobre to powiem Panu z Lu bina że niech sobie kupię baldinii Giuseppe już nigdy nie będzie chciał ccc w domu widziedz wygoda jakość konfort dla stopy itd ccc nigdy tego nie osiągnie i
Ja się czaję na zegarek za tysiaka ale to jak akcje będą wyżej.
Narazie to tylko kupuję jedzenie i akcje.
Żona kupuję wszystko w necie
Czekam na nowe meble
Ja nie kupuje bo nie maja marek w jakich chodze. Ostatni raz kupilem synowi jakies zimowe ze 4-5 lat temu. Dzieciakom kozna bo na 1-4 miesiace max. Ogolnie jakosc przez lasockiego i gino sie poprawila a bardziej port folio wiec potencjalnie zwiekszyli grupe kliencka. No i majasportowe firmowe wiec zawsze jakos mlodziez sciagna. Nie znam cen bo nie chodze po galeriach w ogole niemal.
A teraz modne będą maseczki.
W Biedronce są jakieś z cząstkami Srebra.
Ojciec to kupił sobie jakąś kozacką ale on to lubi gadżety.
Ma już zegarek z termometrem.
Żona kupiła kilka kolorowych aby jakoś wyglądać.
Moja żona kupuje w ccc dla siebie i syna i bardzo sobie chwali ja natomiast wiele razy kupiłem w e obuwie .Buty lasockiego czy gino rossi sa naprawde ok wcale nie gorsze jak baldini pacini
Jasne że kupuje dla dzieci w CCC dla siebie i żonki eobuwie tak jak czapki na lato i torebki ostatnio kupiłem na urodziny żony zegarek Casio taniej niż w sklepach stacjonarnych