Akurat Twoje zdanie tyle mnie obchodzi co zeszłoroczny śnieg. Poza tym jak już starasz się kogoś obrazić i go cytujesz, to chociaż wklejaj cały tekst a nie zdanie wyrwane z kontekstu. Poza tym może tak odniesiesz się do samej spółki, co informacje nie na rękę były i się nie obkupiłeś po taniości?
Dnia 2020-04-14 o godz. 11:51 ~Free napisał(a): > Akurat Twoje zdanie tyle mnie obchodzi co zeszłoroczny śnieg. Poza tym jak już starasz się kogoś obrazić i go cytujesz, to chociaż wklejaj cały tekst a nie zdanie wyrwane z kontekstu. Poza tym może tak odniesiesz się do samej spółki, co informacje nie na rękę były i się nie obkupiłeś po taniości?
dzieci w przedszkolu są mądrzejsze nie pogrążaj się w śmieszności
Jac- trochę tragikomiczna z ciebie postać, najpierw twierdziłeś że płatny_naganiacz to troll, teraz sam trolujesz robiąc to samo co on. Co spodziewałeś się torpedy po Alder's Blood? Nie potrafisz analizować dostępnych danych i teraz szczekasz na spółkę? Każdy inwestuje jak chce, ale gość który kilka dni wcześniej pisał że spółka jest świetna, a teraz jedzie po niej po całości jest po prostu żałosny, nawet nie śmieszny. Naprawdę szkoda z Tobą gadać, nie wiem czy jesteś głupi czy po prostu dwulicowy, jeszcze obrażasz kogoś kto przynajmniej umiał ocenić orientacyjnie ile kopii poszło, czego najwidoczniej sam nie potrafisz robić skoro raport Ciebie zaskoczył. Fundamentalnie w spółce nic się nie zmieniło, a jeżeli według Ciebie nastąpiła jakaś tragedia, to ocena Twoich umiejętności inwestorskich wyraźnie pokazuje ile warte są Twoje posty. Tyle miałem Ci do powiedzenia, bo nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś kto określa innych ludzi mianem "dzieciaków", a sam reprezentuje umiejętności analityczne na poziomie małpy z kalkulatorem
ramzes - kiedyś sam zainteresowałem się tą spółka, ale niestety obrót jest beznadziejny, wolę poczekać aż zacznie się tam coś dziać i wejść na wyższych poziomach niż teraz mrozić tam hajs bez możliwości szybkiego wyjścia.
Dnia 2020-04-14 o godz. 12:23 ~Free napisał(a): > Jac- trochę tragikomiczna z ciebie postać, najpierw twierdziłeś że płatny_naganiacz to troll, teraz sam trolujesz robiąc to samo co on. Co spodziewałeś się torpedy po Alder's Blood? Nie potrafisz analizować dostępnych danych i teraz szczekasz na spółkę? Każdy inwestuje jak chce, ale gość który kilka dni wcześniej pisał że spółka jest świetna, a teraz jedzie po niej po całości jest po prostu żałosny, nawet nie śmieszny. Naprawdę szkoda z Tobą gadać, nie wiem czy jesteś głupi czy po prostu dwulicowy, jeszcze obrażasz kogoś kto przynajmniej umiał ocenić orientacyjnie ile kopii poszło, czego najwidoczniej sam nie potrafisz robić skoro raport Ciebie zaskoczył. Fundamentalnie w spółce nic się nie zmieniło, a jeżeli według Ciebie nastąpiła jakaś tragedia, to ocena Twoich umiejętności inwestorskich wyraźnie pokazuje ile warte są Twoje posty. Tyle miałem Ci do powiedzenia, bo nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś kto określa innych ludzi mianem "dzieciaków", a sam reprezentuje umiejętności analityczne na poziomie małpy z kalkulatorem > > ramzes - kiedyś sam zainteresowałem się tą spółka, ale niestety obrót jest beznadziejny, wolę poczekać aż zacznie się tam coś dziać i wejść na wyższych poziomach niż teraz mrozić tam hajs bez możliwości szybkiego wyjścia.
nigdy nie wyrwiesz się z biedy bo nie potrafisz myśleć samodzielnie, a twoje komentarze są płytkie i przewidywalne
Przynajmniej nauczyłeś się wklejać cały cytat zamiast jego części, czyli czegoś cię jednak nauczyłem, masz moją pochwalę za to. O wartości merytorycznej twojego autorskiego wpisu litościwie się nie wypowiem, wygląda jak jakieś wytnij/wklej z podręcznika zawodowego trolla, pasuje do wszystkiego i nic nie przekazuje. Tak samo zresztą jak coraz to nowsze wątki, które zakładasz, żeby zbić cenę akcji.
Dnia 2020-04-14 o godz. 13:02 ~Free napisał(a): > Przynajmniej nauczyłeś się wklejać cały cytat zamiast jego części, czyli czegoś cię jednak nauczyłem, masz moją pochwalę za to. O wartości merytorycznej twojego autorskiego wpisu litościwie się nie wypowiem, wygląda jak jakieś wytnij/wklej z podręcznika zawodowego trolla, pasuje do wszystkiego i nic nie przekazuje. Tak samo zresztą jak coraz to nowsze wątki, które zakładasz, żeby zbić cenę akcji.
ile ty masz lat? bo gadasz jak potłuczony i nic z tego nie wynika
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że stosując taką prostacką retorykę bez żadnej merytorycznej argumentacji, tylko pogrążasz te resztki zaufania jakimi cieszyłeś się u innych akcjonariuszy i sprawiasz, ze nikt nie będzie słuchał twojego naganiania. Dalsze wypowiadanie się pod tym wątkiem jest tobie nie na rękę, dlatego radzę ci żebyś już lepiej przestał to robić
spokojnie w tym czsie ta sp nie jest do szybkiegi zarabiania ale z biegiem czasu da zarobić , ważne że robią postępy i cały czas pracują idąc do przodu już teraz wiadomo że ten rok będzie miec lepszy jak poprzedni , by zorobić będzie potzrebne podsumowanie bulansu za rok 2020
16 jest jest premiera gry na switch a azjaci tych konsolek mają dużo
Free, sprawdzaj proszę IP pod jakim podpisują się trolle typu ANALITYK i PŁATNY_ZAGANIACZ - te parówki non stop zmieniają podpisy, od jakiegoś czasu posługują się moim skrótem „Jac„ . ANALlityk ma końcówkę IP *41 ... to dzieciaki które za kieszonkowe „inwestują” w giełdę i chcą tanio kupić manipulując informacjami... Nie chce mi się już tego komentować, szkoda słów. Odcinam się od tego forum bo są tu może 4 osoby które piszą z sensem. Najlepiej sugerować się raportami i swoją wiedzą odnośnie Spółki.
Mojego zdania nie zmieniłem - jeszcze trochę moje akcje potrzymam. Uważam, że ten rok będzie przełomowy dla Spółki - kto się nie wysypie, ten zarobi. Pozdrawiam prawdziwych i rzetelnych akcjonariuszy, trolami gardzę!
Rzeczywiście widzę, że pode mnie tez zaczęli się podszywać. Strasznie to irytujące, tym bardziej że ktoś już zarejestrował ten nick i nic nie mogę z tym faktem zrobić. No nic, chyba tez przestane pisać, bo szkoda walczyć z wiatrakami.