Jac- trochę tragikomiczna z ciebie postać, najpierw twierdziłeś że płatny_naganiacz to troll, teraz sam trolujesz robiąc to samo co on. Co spodziewałeś się torpedy po Alder's Blood? Nie potrafisz analizować dostępnych danych i teraz szczekasz na spółkę? Każdy inwestuje jak chce, ale gość który kilka dni wcześniej pisał że spółka jest świetna, a teraz jedzie po niej po całości jest po prostu żałosny, nawet nie śmieszny. Naprawdę szkoda z Tobą gadać, nie wiem czy jesteś głupi czy po prostu dwulicowy, jeszcze obrażasz kogoś kto przynajmniej umiał ocenić orientacyjnie ile kopii poszło, czego najwidoczniej sam nie potrafisz robić skoro raport Ciebie zaskoczył. Fundamentalnie w spółce nic się nie zmieniło, a jeżeli według Ciebie nastąpiła jakaś tragedia, to ocena Twoich umiejętności inwestorskich wyraźnie pokazuje ile warte są Twoje posty. Tyle miałem Ci do powiedzenia, bo nie mam zamiaru tracić czasu na kogoś kto określa innych ludzi mianem "dzieciaków", a sam reprezentuje umiejętności analityczne na poziomie małpy z kalkulatorem
ramzes - kiedyś sam zainteresowałem się tą spółka, ale niestety obrót jest beznadziejny, wolę poczekać aż zacznie się tam coś dziać i wejść na wyższych poziomach niż teraz mrozić tam hajs bez możliwości szybkiego wyjścia.