• O co chodzi ? Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    Ktoś rozumie o co tu chodzi ?
  • Re: O co chodzi ? Autor: ~strach [83.31.90.*]
    i brak zrumienia. Tak jest tak, się nie rozumie co i po co się kupuje. Szybko to można kupę zrobić. Papier przez niewykształcone łapki trafił dzisiaj, również, w lepsze ręce. Ja po analizach dołączyłem wczoraj. Jak dla mnie to  dzisiaj -  okazja. Moje zdanie, tylko zbierać. Chwilę czasu potrzeba. Powodzonka.
  • Re: O co chodzi ? Autor: ~rodzer [93.181.134.*]
    Dokładnie o to.

Dałeś się nabrać. Ktoś sprzedał i przelicza banknoty, a ty zostałeś z papierem, który zaraz wróci na 20-30 groszy.
  • Re: O co chodzi ? Autor: ~pagid [89.22.33.*]
    20 -30 groszy no to fajnie, wszystko zbiorę,to będzie mega okazja,dzięki za info.....
  • Re: O co chodzi ? Autor: ~od [83.31.90.*]
    20 lat wybieram papiery. Czy 0,6, czy 0,3, w perspektywie szybko upływającego czasu to i tak nic. Najwyżej będzie można dokupić z 500k i tyle. Karuzele to na kontraktach. Ja papiery biorą min na 0.5 roku. Miłego..
  • Re: O co chodzi ? Autor: ~mini24 [31.178.135.*]
    Nie wróci. Póki co na tym papierze się gra Góra dół. Teraz były takie wolumeny jakich nie było tutaj latami. Na razie zatem się mieli. Zabawa będzie jak się wybije ponad 70gr. Szczerze to myślałem że już teraz się to zadzieje Ale się myliłem póki co
  • Re: O co chodzi ? Autor: ~pagid [89.22.33.*]
    Przy takim wzroście obrotów i wolumenu ,na 100 % w tym roku 1,5 zł będzie przebite,ale tak samo może być 40 gr jak i 6 zł.
[x]
SOFTBLUE 0,00% 0,25 2026-04-17 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.