• Kupujcie bo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~misio [89.76.121.*]
    szkoda ze kasy nie mam, ojojojojojojoj
  • Re: Kupujcie bo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    będzie jeszcze taniej, tak jak chciałeś...

buahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Re: Kupujcie bo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Colo [188.146.33.*]
    Oldboy, wszystko dobrze?
  • Re: Kupujcie bo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    Dnia 2020-04-06 o godz. 20:36 ~Colo napisał(a):
    > Oldboy, wszystko dobrze?

Dziękować, u mnie świetnie.

Mam wszelako duży fan z gazopajacyków, zasiali ferment i zwątpienie na forum, część ludzi uległa i zaczęła sypać. Gazopajacyki się obkupiły i odtrąbiły koniec spadków, "bierzcie bo tanio", "będzie branie z prawej", "jestem byczo nastawiony"... Ale wywołanie ruchu spadkowego na małej spółce w niepewnych i trudnych czasach nie kończy się na jednej sesji. A cała giełda wokół rośnie, a nawet wrze...

No i gazopajacyki w depresji... I teraz tu zakwitną... Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę...

I gazopierdy zostaną wydmuchane przez nieubłagane reguły rynku. Czekam na ich akcje na 3, a za kilka miesięcy sprzedam je za +100%.

Po bełkocie wylewającym się z asortymentu typu misio, dresik, solejuk, etc aż trudno sobie wyobrazić, skąd ci ludzie mają jakiekolwiek pieniądze na giełdę... Jak je zdobyli?.. Chyba znaleźli lub odziedziczyli...
  • Re: Kupujcie bo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Misio [89.76.121.*]
    3 powiadasz, ok, poczekamy razem, bo jesteś to na LT.
    A myślisz że 3 będzie, bo pijales o BP w najbliższym czasie
    Oldboy ustawimy się po no 2 zł na kupnie, zobaczymy kto ile może kupić?????
  • Re: Kupujcie bo tanio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Dres [188.146.225.*]
    Mnie jest wszystko jedno. Mam inne spolki ktore rosna w tym czasie a tutaj moze leciec gdzie chce. Nie uwiera mnie ta pozycja. Mam swoj model wyceny spolki. Jak spadnie odpowiednio nisko sprzedaje TSGames i laduje wagon tych rur. Ale na razie nie spadlo i nie sadze ze spadnie. Wyprzedaz byla potrzebna.
    Jesli do niej sie przylozylem to mi schlebia. Ale nie sadze. Tak jak nie potrafilem swoim pisaniem zatrzymac spadkow tak moje pisanie nie spowodowalo spadkow.
    Natomkast Oldboy zrobil z siebie blazna falszujac rzeczywistosc. Po co to robil, jesli nie w celach tradingowych?
    Niech sobie kazdy odpowie.
    Po 3 chętnie kupię. Mam na to kasę.
    Ta pozycja nie jest największą u mnie, bo mam też tsgame, plw, które dały ładnie zarobić, plw pod wyniki ładnie pójdzie, mona cześć sprzedać i dokupić tesgas za 3 zł jak będzie, chyba że oldboy opanuje się i już nie będzie trącić akcji na zaniżanie, bo po 3 na klatę wezmę trochę
    2.5?super, widać że naganiales
    Sprzedałeś i odkupisz
    Ja się nie martwię 6k akcji po 4 zł to nic dzisaj na plw więcej zarobiłem niż pakiet tesgas
    A ty pokazałeś na czym ci zależało, naganiales piales, jakie to super będzie i co
    A taki urazony byłeś jak napisałem Ci ze nawawiasz i jesteś euforyczny.
    Teraz wiadomo o co ci chodziło
    Pogadamy na mls? Czy tam już ubierasz ze spółdzielnia
    Zaraz tam pogadamy jaki mls super
    Bo dzisaj sprzedałem
    I pokaże przyszył inwestora ze namawiasz z wiadomych względów

Buahahhaha
[x]
TESGAS 0,00% 1,93 2026-05-28 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać