• w wywiadzie prezes wyrazie potwierdził wpsparcie projektu przezJRHolding Autor: ~gracz [79.75.5.*]
    Januarego Ciszewskiego
    wroze duze powodzenie tego projektu
     https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/edward-mezyk-prezes-premium-fund-sa-i-mousetrap-games-sp-z-oo-start-3-kwietnia-o-1000,305 

• Re: AKTUALNIE Autor: ~sas [80.55.44.*]
    Pewnie będzie tu "kiedyś" dobrze. Ciszewski tego przypilnuje.

Mnie natomiast martwi, że PMF okazało się nadmuchaną wydmuszką bez wartości. Czyli "puste" akcje nadmuchali do złotówki.

Teraz będzie wycena biegłego który potwierdzi jedyną wartość jaką jest Mouse Trap czy jak im tam.

Czyli cena nominalna, i kolejnej emisji będzie nadal wynosić 25 gr.

A więc zostanie liczyć na to, że Ciszewski będzie trzymał kurs w ryzach a inaczej rynek zweryfikuje to prędzej czy później na 25 gr. Jednakowoż wychodzi na to, że na razie to Ciszewski sprzedał "powietrze" w cenie 0,6-1,6 zł.
    To tylko moje wnioski z wywiadu i bieżącej sytuacji. Ciekaw jestem waszego zdania, natomiast jak na chwilę obecną odpadam.

POZDRAWIAM
  • Re: AKTUALNIE Autor: ~LOP [77.253.7.*]
    Jednym z akcjonariuszy Premium Found jest January Ciszewski, znany z takich spółek jak Columbus Energy, JR Holding, One More Level, Setanta czy SYNERGA.fund. Uczestniczy czatu byli ciekawi, czy znany inwestor lub członkowie zarządu posiadają umowy typu lock-up na posiadane akcje.
    – Planujemy wprowadzenie tych mechanizmów dla inwestorów, którzy objęli akcje emisją E bezpośrednio po rejestracji akcji serii E. Akcje te będą dopiero przedmiotem ubiegania się o wprowadzenie, a proces ten zajmie co najmniej kilka miesięcy. Nie ma więc obecnie ryzyka nadmiernej podaży akcji. Jak tylko zostaną podjęte twarde decyzje, zostanie to ogłoszone w komunikatach giełdowych – zaznaczył Edward Mężyk.

https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/edward-mezyk-stawiamy-na-gaming-oparty-o-dane-a-nie-o-lut-szczescia-relacja-z-czatu,akcje,261054
[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.