• Inwestycje w czasie epidemii Autor: ~qaz [89.35.145.*]
    https://www.gov.pl/web/fundusze-regiony/fundusze-europejskie-wspieraja-oszczedzanie-wody-i-energii
  • Re: Inwestycje w czasie epidemii Autor: ~meb [89.151.39.*]
    Softblue to jedna ze Spółek które potrafią efektywnie czerpać ze źródeł zewnętrznych takich jak dotacje. Konkretni ludzie konkretne projekty. Nie mogę doczekać się raportu za IQ2020 ciekawi mnie jaki pokażą
  • Re: Inwestycje w czasie epidemii Autor: ~rrr [165.225.207.*]
    bez funduszow to oni niczym nie sa ? czyli takie pasozytki ? tak ? to chciales napisac ?
    nie to chciałem napisać. Fundusze są nie dla pasożytów a ludzi rozsądnych, myślących i mających wizję - nie dla Ciebie! Jeżeli przeanalizujesz model ich biznesu zobaczysz że produktami/rezultatami ich projektów są często wysokozaawansowane rozwiązania w dziedzinie IT, technologii dla różnych branż. Często takie projekty mogą latami nic nie przynosić kasy do Spółki a jeden konkretny (często jeden na kilkanaście/dziesiąt) powoli zarobić ogromne pieniądze. Ja wierze że im się uda taki produkt stworzyć, kiedy? nie wiem. Ponadto gniotami nie interesują się duże podmioty. To że jakaś kanadyjska Spółka z obrotami 2,5mln usd się nimi interesuje to świadczy tylko in plus. Pytanie u Ciebie Kanadyjczycy byli?
  • Re: Inwestycje w czasie epidemii Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    Brak swoich dochodów od 4 lat z unii bierze wiec pasożyci na innych . Takie 500 plus hahaha
    Bydgoska spółka równolegle poszerza działalność swoich spółek zależnych zależnej – SoftBlue Mobility, związanej z systemami IT z dziedziny fotowoltaiki oraz SoftBlue – Milisystem. Ta ostatnia tworzy zaawansowane rozwiązania IT dot. szkolenia służb militarnych, a także szkolenia operacyjne w zakresie bezpieczeństwa morskiego. – Funkcjonowanie skutecznych sił zbrojnych powinno zakładać skuteczny proces przyuczenia do praktyki zawodowej, szczególnie w zakresie posługiwania się bronią palną. W związku z szerokim zainteresowaniem naszymi systemami, jesteśmy otwarci także na zagraniczną sprzedaż naszych rozwiązań – tłumaczy Michał Kierul.
  • Re: Inwestycje w czasie epidemii Autor: ~Epek [37.248.161.*]
    A co myślicie o Protektorze? Produkowali odzież wojskową a teraz wchodzą w maseczki, to specjaliści na dodatek płacą dywidendę. Będzie tam 200% jak na biomaximie? Maseczek najbardziej brakuje w Polsce https://www.parkiet.com/Firmy/304029988-Protektor-Maseczki-wyjada-z-fabryk.html
[x]
SOFTBLUE -3,03% 0,32 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.