• JA Autor: ~ja [83.4.220.*]
    Matole chcialbym w to uwierzyc ale chcialbym to uslyszec nie od ciebie ,ale od ludzi ktorzy nia kieruja , niech pokaza sile niech pokaza JAJ... A WTEDY NIE TRZEBA BEDZIE PISAC GLUPOT ZEBY LUDZIE KUPOWALI ,TEZ CHCIALBYM ZEBY BYLA PO 1ZL .JEZELI POWAZNIE PODCHODZA DO AKCJONARIUSZY TO POWINNI TO POKAZAC
  • Re: JA Autor: ~czosnek20 [83.238.232.*]
    Juz to pisalem w normalnych warunkach spolka powinna chodzic w okolicach pol litra a po tych infach duzo wyzej . Po wynikach za 1 kwartal powinno normalnie byc grube zero siedem , niestety panowie nie tylko nam inwestorom wirus namieszal ale rowniesz wlascicielom i firmom zwiazanych z tym biznesem . To ze okolicznosci wydaja sie sprzyjajace to nie byl brany pod uwage tak duzy spadek ze wzgledu na wirus . Jeszcze bedzie dobrze .
  • Re: JA Autor: ~platny_naganiacz [83.27.68.*]
    Dnia 2020-04-01 o godz. 14:16 ~czosnek20 napisał(a):
    > Juz to pisalem w normalnych warunkach spolka powinna chodzic w okolicach pol litra a po tych infach duzo wyzej . Po wynikach za 1 kwartal powinno normalnie byc grube zero siedem , niestety panowie nie tylko nam inwestorom wirus namieszal ale rowniesz wlascicielom i firmom zwiazanych z tym biznesem . To ze okolicznosci wydaja sie sprzyjajace to nie byl brany pod uwage tak duzy spadek ze wzgledu na wirus . Jeszcze bedzie dobrze .

ty durniu sobie wirusem geby nie wycieraj, kurs był pompowany pod wyjście a nie zadna sprzedaż gierek tylko duren moze twierdzic inaczej
  • Re: JA Autor: ~czosnek20 [83.238.232.*]
    W normalnych okolicznosciach szczunie dostalbys po ryju .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: JA Autor: ~Lol [37.47.151.*]
    No już mnie tez ten gamoń irytuje xd
  • Re: JA Autor: ~Baja [188.146.97.*]
    A ja powinnam urodzić się księżniczką
  • Re: JA Autor: ~Pedro [5.173.177.*]
    Za tydzień wchodzi do obrotu emisja sprzed kilku lat wypuszczona po 11 groszy, teraz jest czas zbierania. Jak przed 6 kwietnia kurs będzie w okolicach 30 groszy to poleci na łeb, bo za 3 razy więcej każdy kto ma będzie chciał to sprzedawać. Podejrzewam ostateczne dno w okolicach 15 groszy, może 20 przy dobrych wiatrach, a później już tylko w górę. Sam się nagoniłem z początku po chyba 35 groszy i uśredniłem do 23 na chwilę obecną.
[x]
MUNAR 0,00% 0,36 2026-05-06 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.