Ja troszkę biorę tak na początek za 3000 zł niżej nie spadnie, a może podskoczyć Oferują pakiet usług w pomocy z uzyskaniem wsparcia państwowego dla firm i negocjacji z bankami oraz wynajmującymi lokale. Coś robią a co będzie to się zobaczy.
Dzień dobry, Mam akcji za 3000 zł po 0,01 zł tak dla zabawy i dziś poczytałem i chyba to dobry pomysł dobrać, jeśli się uda jeszcze po 0,01 zł , bo zaczyna braknąć To coś albo zbankrutuje (mała kwota małe ryzyko) ale będzie na tym z 200%
Nie, a dlaczego pytasz ? chciałeś coś napisać ale nic mądrego nie potrafisz ? Ja polecam inwestować w tą spółkę małe kwoty bo jest ryzyko je „zamknięcia” zgodnie z planem walnego. Ale jest też możliwość sporych wzrostów co już widać na braku wyprzedaży po 0,01 zł Ty zaś Waćpanna milionerka to inwestuj milionik i nie zaśmiecaj.
No takie twórcze plany już mają (Mediator)podobnie jak władze spółki od samego momentu gdy kupili ich akcje.A miało to miejsce parę lat temu i nikt z nich palcem w bucie nie kiwnął by rozkręcić firmę.Brak wiary Zarządu i RN w cokolwiek oprócz rzucania haseł.Najlepszym było pozbycie się własności lokalu w Brzegu Dolnym a po paru miesiącach ogłosili że będą rozwijać inwestycję w długoterminowy najem.To jak uzasadni zarząd pozbycie się tego lokalu przez firme??? Tylko tym że nabywca tego lokalu byli oni sami tylko że prywatnie na własny rachunek.