• Perła Autor: ~bp [89.70.106.*]
    Taka spółka..perła a chętnych na akcje brak ktoś uzasadni
  • Re: Perła Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    Bo sprzedajecie wciąż w okolicach 40 gr a ludzie już się ja ro nie nabiorą , musicie niżej zejść :D może 10 gr
  • Re: Perła Autor: ~meb [89.151.39.*]
    tutaj ewidentnie widać rękę rynku, nic poza tym
    ale przyjdzie pora i czas na tą spółkę bo robi niesłychane rzeczy i ma całkiem fajny biznes
    ja czekam na wyniki z IQ tego roku
  • Re: Perła Autor: ~src [5.184.206.*]
    Kapitał na grzankach. Takie czasy. Stabilne spółki w stagnacji. Patrzcie cybaton . Info o śmiesznych matach. Nawet ich jeszcze nie sprzedali i nie wiadomo czy sprzedadzą a już owczy pęd na k. Trochę leszcza na bank tam nadziali
  • Re: Perła Autor: dampapx [94.40.117.*]
    A najgorsze jest to że walnęli komunikat w trakcie sesji a nie po niej... takie zagrywki bardzo źle mi się kojarzą...
  • Re: Perła Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    ten znow sobie sam like OMG :D
  • Re: Perła Autor: ~meb [89.151.39.*]
    SoftBlue SA, notowana na NewConnect innowacyjna spółka technologiczna, zbuduje Centrum Badawczo – Rozwojowe, dedykowane optymalizacji zarządzania zasobami wodnymi i energetycznymi. Na ten cel spółka otrzyma dofinansowanie z Departamentu Programów Wsparcia Innowacji i Rozwoju w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej, w wysokości ponad 5,4 mln zł. Wartość całej inwestycji szacowana jest na ponad 12 mln zł. Bydgoska firma od kilku lat z powodzeniem opracowuje i komercjalizuje rozwiązania IT, dedykowane w służbie społeczeństwu.
[x]
SOFTBLUE 3,09% 0,27 2026-04-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.