• Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~Pozytyw [83.29.102.*]
    Był Marvipol po 5,7 zł ? To i będzie.Rzecz podstawowa to to że MARVIPOL ma 3,7 zł zysku netto na akcję za ostatnie trzy lata.I to jest dla mnie informacja która zapewnia mi spokój.To że za jakiś czas giełda się odbije to oczywiste.To że Marvipol mimo koronawirusa wykaże zysk w tym roku to też oczywiste.Odpowiadanie na posty typu bankrut,masakra mija się z celem takie asy i jacki pojawiają się na Marvipolu jak był trochę dołek.Kolego sympatyczny przekonywanie takich piszących moim zdaniem mija się z celem.TY wiesz ile wart jest I BĘDZIE wart,ja wiem,może jeszcze ktoś wie.Wiedzieliśmy że2019 okaże się najlepszym rokiem już po I kwartale.A teraz pozostaje poczekać do oficjalnych wyników za I kwartał.Chwilowa cena akcji ma mniejsze znaczenie.A że Marvipol będzie po 5,7 zł to nie omieszkam przypomnieć tego postu.To najlepszego.
  • Re: Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~ul [217.99.18.*]
    brawo będzie po 1.7
  • Re: Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~Pozytyw [83.29.102.*]
    Zwrot kolego sympatyczny był do ,,inwestujemy,, ale mi umknęło sorry.
  • Re: Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~Pozytyw [83.29.5.*]
    Podtrzymuję to co napisałem że MARVIPOL BEDZIE PO 5,7 ZŁ.Biorąc pod uwagę zysk za I kwartał i niechby tylko za cały rok 3 zł na akcje to przy zysku łacznym za poprzednie lata i I kwartał 6,7 zł to po te 5,7 na giełdzie będzie.Pozostaje tylko oczekiwaćna oficjalne wyniki za I kwartał.Z olbrzymim spokojem w tych niepewnych czasach.To najlepszego.
  • Re: Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~Pozytyw [83.9.41.*]
    Słowo się rzekło; był Marvipol po 5,7 to i jest.Obiecałem że wrócę do tego postu jak będzie po 5,7 to wróciłem.Poczekałem jak cena 5,7 trochę się udepcze.Duże zyski Marvipolu daja kolejną perspektywę na 10 zł.TO TYLKO KWESTIA CZASU.10 zł
  • Re: Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~Pozytyw [79.185.23.*]
    Ot kilka liczb dla przypomnienia.
  • Re: Marvipol po 5,7 zł. Autor: ~Pozytyw [79.185.188.*]
    Powtarzanie matką nauki.Ot kilka przypomnień cenowych z poprzednich czasów.
[x]
MARVIPOL 0,62% 9,66 2026-04-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.