Sa rozne style i metody lowienia.
Tutaj mi to przypomina zasiadke na karpie ale z opcja wplyniecia duzego stada leszczy w lowisko.
Tylko takie zasiadki potrafia trwac dlugo niczym Kongres Wiedenski a na koncu czasem sie schodzi o kiju.
Warto przemyslec czy jest sie na wlasciwym lowisku :)
Juz na rybkach nje zarabiasz?
Nie no ja siedze. Czekam na karpia sazana wielkiego ale moze przyplynie moby d.ck. Na razie mi wydra dziure w siatce wygryzla i ukradla pare leszczy. Wczesniej niezle stado weszlo w lowisko. Moze jeszcze wejda. Ale ja wole sazana.
Tymczasem z boku dobre brania na drugim kiju.
Na Plw jestem teraz mam od 270 dzisaj kupiłem
Tesgas czekam do raportu
Jak będzie dobry, to dam 4 zł za sztukę, jak nie to zostanę na grach, plw jakoś pewny mi się wydaje
Jak tam do tesgasu nie zniechęciłeś się?
Nie bo ja czekam tu na sazana giganta. Przeoczylem przez to stado leszczy trzeba bylo wyciagac i patroszyc a tak siedze z porwana siatka i czekam heh. Teraz zanim wplyna leszcze w lowisko musi przyjsc sazan. Leszcze przyplyna jak zobacza zerowisko. Moze po raporcie zaczna sazany zrec az sie bedzie kurzylo.
Lowisko w kazdym razie zanecone. Tu wrzucilem tam wrzucilem. Jakby co wiadomo ze tu jest zerowisko. Zobaczymy czy przyplynie gruby zwierz
Słabo z tym nęceniem w czasie wirusa.
Ja tam kupiłem ale tak z ciekawości.
Teraz to albo ryby idą spać albo z wody wylatują na gorącą patelnie.
Lepiej chyba po prostu spać i czekać.
Chciałem komuś polecić ale nie ma co jest ten wirus trzeba czekać aż się skończy
Śmieszne piszecie misio o jednym czyli grze a ty o drugim czyli też grze:)
Ten raport nie jest aż tak ważny.
Ważny będzie za 2 kawartał jak już będzie po wirusie i zaczną normalnie pracować.
Pewnie coś od państwa dostaną
Teraz to każdy coś dostanie:)
No właśnie chyba jest ważny, bo ma pokazać poprawę i stabilność spółki, a późniejsze kontrakty mają spółkę wynieść na 10 zł
Bo co ruszy spółkę obecnie, bo widzisz zleciało z 6.5 a odrabiać nie za bardzo chce.
No chyba że wzrosty były czysto spekulacyjne
Misio Ty to jestes taki wedkarz co sie nadzial na zaczepy, porwal zylke, wlazl lewa noga do wiaderka z zywcem i teraz stoi za plecami i marudzi. Zrob sobie szybko zestaw lepiej, zarzuc i czekaj a du.y nie truj. Nie tu to gdzie indziej.
Mi by się lepiej gadało jak kurs był by na 10zl.
Ale wtedy już nie pisał by tu trzech wariantów o rybach:)
Ja tam czekam.
Już się pogodziłem z wirusem.
Trzeba się dostosować do panującej sytuacji.
Wszystko leci bardzo szybko.
Ale jak będzie wracać to tak samo szybko.
Kupa ludzi już wyszła z kapitałem i tylko czeka aby coś kupić. Ja nie wyszedł.
Może gdzieś tam coś sprzedałem gdzieś coś kupiłem. Teraz czekam na 70/60 procent zysku. I już dobrze zarobię trzymając papier.
A spółki.
Niektóre spadły o 50 albo i więcej.
Więc jak wróci to nie dość że nie będę się już martwić ale w dodatku będę sporo do przodu.
Dre czekam na to ustawę.
Narazie każdy się boi inwestycji.
No i czekam na słońce i zmiany w froncie atmosferycznym. Ale narazie kicha