No to obserwujemy futy.
Teraz amerykańskie odrabiają. Zobaczymy te niemieckie, na razie bardzo źle. Ale jak w Niemczech będzie się zmniejszać ilość nowy zarażonych to będzie dobrze.
Alez przeciez na to czekacie az najwieksi hardkorowcy zwatpia. To wlasnie ma byc dno. Dlatego nie pisze juz zeby na podstawie mojego posania czy nie pisania nie wyciagano wnioskow.
Moja strategia sie nie zmienia. Dla mnie sa to wahania na ktroych i tak nie potrafie grac.
Jak pisalem juz jak bedzie taniej to dokupoe taniej. W sumie lepiej dla mnie jak jest taniej.
Powinienem naganiac na spadki
A wiec: KATASTROFA!!!!!
SWIAT SIE KONCZY
SPADAMY LESZCZE
KTO KUPIL TEN WDUPIL
obecnie tylko dobry raport moze dac impuls wzrostowy poniewaz, nawet na wzrostowych sesjach wig20 kupowali tylko obecni akcjonariusze zapewne zanizajac cene zakupu nie widac zwiekszonego popytu nawet podczas zieleni i to jest zastanawiające, i trochę zniechecajace
Idź być marudą gdzie indziej :) Mało poważnie się wypowiadasz.
Nie było zwiększonego kupna na zielonej sesji - ale to wynika np. z tego, że ta sesja nie była mocna dla całej budowlanki. Zobacz dzisiaj - WIG: -3% Budowlanka: -2% Stąd na Tesgas też nie masz nerwowych ruchów. Popytu nie ma? Widać, że nowy jesteś - bo popytu dużego tutaj nigdy nie było, więc obrót ponad 200k to dla mnie sukces. Nawet jak znajomi chcieli wejść w spółkę, to mówiłem, by uważali, bo z takim kapitałem to ani nie kupią w jedną sesję ani nie sprzedadzą. Raczej tygodnie.
A dziś tak jak mówiłem - może być ciekawa sesja. Nie ma dramatycznej wyprzedaży, Niemcy mają mniej zachorowań - mniej niż 3 ostatnie dni. Może to niedziela - a może pierwsze oznaki "wiosny". Chiny sobie poradziły - dlaczego Europa by miała trwać w tym dłużej? W tym tygodniu zacznie się też pierwsza fala mocna "wyzdrowiałych" - więc nastroje się zaczną odwracać.
Czy USA polecą niżej? Na 100%. Czy mamy start bessy? Nie wiem - jakieś spowolnienie będzie - ale wierzę, że makroekonomicznie podniesiemy się szybko, bo ludzie u nas mają ogromną presję na pracę, my chcemy coś robić, chcemy iść do przodu... Teraz jesteśmy w klatce, ale jak się to skończy to uderzamy z podwujną siłą. Dlatego o PL jestem spokojny. Przydałaby się jeszcze moc naszego sąsiada z zachodu - bo Niemcy to nasz największy partner biznesowy. Mam nadzieję, że też wyjdą z tego szybko i pociśniemy razem.
Tak, trochę takie życzeniowe pisanie - ale tak jak mówię: ja szukam oznak pozytywnych.
zbieracz tutaj sesje były tez w milonach zł niepowaznie? spolka z 6,5 poleciała na 3,7 , i nie widać chęci do odbijania dobrze ze szukasz pozytywów, ja widzę pewne minusy poprostu nie widzę zainteresowania społka ze strony wiekszej ilosci graczy i mowie ze ylko dobry raport i ewentualne szybkie nowe kontraty cos mgą zmienić wiem ze jest niepwnoścale sam przyznaz ze spodziewałes sie lepszych sesji na tesgasie w ramach odreagowania zycze wam jak najlepiej, i nie zeganm sie z Wami, powidzeia
Beznadziejna jest ta spolka. Jak tylko jeszcze troche irosnie apezedaje calosc. Mam dosc indotego bezmadziejne forum. Same swiry. Z takim akcjonariatem nke mkze byc dobrze.
jedyna optymistyczna rzecz--volumen, zgadza się ale brak zainteresowania odnoszę do sesji gdzie wigi odbijaly i tam brali tylko obecni a nie szeroki i rynek