Nie sprzedałem kolego bo cena śmieszna ale pko podalo info jeśli to dotyczy banków to i Bosia także zastanawiam się jak to będzie w tym przypadku 100mln więcej?
dokladnie, bos jest kilkadziesiat razy mniejszy
w tych okolicznosciach to naprawde bank spada z gieldy..teraz mozna o tym oczywiascie zapomniec..obstawiam jesien..ceny nie jestem w stanie oszacowac..w bosiu jest stosunkowo malo detalu..nas te skutki beda mniej dotyczyc
Boś najmniej ucierpi, tylko pytanie czy nie polegnie na udzielonych kredytach? Poza tym banki nie będą udzielać pożyczek/kredytów ryzykownym branżom. Mam jeszcze pytanko, czy w waszych bankach pobierają opłaty za przelewy? Bo w bosiu za każdy przelew pobierają opłatę 0,10 zł.
nie polegnie..jesli bedzie zle to go sciagaja i po temacie..ja mam w mbanku wszystko za free..sektor jest plynny.wiadomo ze jakosc portfela sie pogorszy wszystkim i koszty ryzyka wzrosna..ja o bos sie nie martwie..to najmniejszy problem dla PIs i nfogos...daja 500-700 mln i maja bank z ciekawym portfelem..zdajecie sobie sprawe co by to bylo jakby taki bank eko padl i poszlo do KE..???
Puk puk w glowke , jest cos tam . ,a kto niby pustomatolku wylozy cie teraz kase , jak tragedie dotycza wszystkich i wszystkiego , nie tylko , bankowosci, calej gospodarki w Polsce ,ba na swiecie , ogarniasz to tempaku !!! Od dawna mialem o tobie fatalne zdanie ,jako wredny platny troll , ale ten palant w obliczu swiatowej tergedi nie ma ani chwili refleksji nad tym co sie dzieje w swiecie . Wiesz co gosciu zycze ci aby dopadlo cie na dobre ten WIRUS i nauczyl rozumu i moze na dobre , dlugo , dlugo ZAMILKNIESZ !!!