przecież to o was albo o waszej branży mówi sie ze macie niewyobrażalną wyobraźnie,
a tu taki mały nietakt i plucie do własnego gniazda !
zmilknij więc na amen w pacierzu i nie błaźnij sie więcej,
Chłopku z PGR-u pisałem ci 100 X nie podszywaj się pod mojego nicka !!! do tzw " rolnik ". NO!!! TEXT. Nie wiem co złodziej kombinuje ,kasy ma w ch.. dywidendy nam przecież nie wypłaci. Jak zostanie poniżej 1 % to może wtedy ???. F.F. 2,50 % więc jeszcze za dużo . W każdym momencie może to zrobić bez żadnego problemu. Ale ST. dziad chce błyszczeć przed młodymi D.... a GPW to prstiż. Ja ostatnio dobrałem -co K.... będzie. NIE mam zielonego pojęcia co joSSek zrobi ?. Przy takim zysku NETTO kurs to minimum z 7-8 zł. ale po co ?. Tylko popyt -NIC WIĘCEJ !!!! jak brałem to i kurs nie spadał. Wiem jak tutaj to wszystko działa ,kto z Was chce wiedzieć o co chodzi niech zacznie skup np. 50 000 akcji wtedy zobaczy jaki to cyrk. Nie ma mnie i 5 akcji pooszło godz. 10,30 . proste .
dobrze ze napisałeś że jesteś PRAWDZIWYjack, bo twoje słownictwo nie przystaje do mojego czyli po prostu "jack-a",
jesteś 11letnim śmieciem którego ostatnio tez zauważyłem na KGHM gdzie wszystkich obrażasz i wymądrzasz sie,
kończ waść pora już skończyć - jak mawiają prawdziwi inwestorzy !
Ty czujesz tylko trupa który niedługo będzie z tej spółki i z wartości jej za jedną akcję Zamiast kupić coś innego bo już zarobiły po 10 zł czyli po 100% to wy dalej liczycie na święta chyba wierzby