Przecież nad tym bankiem jest parasol państwowy. Nie mówię , że kurs ma oscylować na maksimach(50-100 PLN) ale bez przesady. wskaźniki poprawiają powoli ale regularnie a nie chce mi się wierzyć, że mają aż tak fatalne zabezpieczenia w należnościach co niektórzy tu usilnie chcą udowodnić. pamiętam Amicę też cisnęli prawie do 5 PLN a jak jest to widać
nie sadze, to nie alior
tu bedzie mozna wyjsc z twarza i ladnie napompowac
pamketajcie ze nfosgw potrzebuje mase gotowki
zwlaszcza ze bank jest po restruturyzajci ktora dziala
a czytales dyletancie o zabezpieczeniach panstwa na kredyty i problemy w spalcie?
zadna farma wiatrowa w ue nie padnie bo taki jest rozkaz z komisji ue i pis tez sie ugial..a jak ktoras bedzie sie chwiac to konkutencna z checia przejmie
Czasy gówniane, ale najgorsze jest to , że nie ma tutaj pokazu siły,że komuś zależy na kursie. Stara zasada "państwowe to nie nasze' i można o to nie dbać. Wszyscy tacy sami.szkoda
mylisz się państwowe to nasze :-) wspólne :-) a akcjonariat prywatny to to pijawki ni kapitalistyczne szuje :-) a w obecnych czasach po prostu FRAJERZY :-)
dopiero , goldupca jak sie patrzy , bo przeciez umoczyles i to sporo w CDprojekt, Dino ,czy ostatnio ma ..l kupil CCC ?? Sporo bezwiednie pisales o swoich ''dokonaniach'' inwestycyjnych na bankierze w te ''balony'' !!! To ile wtopy ''miszczu ''gieldowy ?
uspokojcie sie..kto niebwierzy niech sprzeda i niech tu nie zaglada
po co sie kopac w obecnej sytuacji na swiecie
dajcie na luz
ja plyne tu jak kazdy ale wierze w to ze zarobie dlatego nie podlegam panice
nikt nie wie co bedzie, a trole do was rada
nie kopie sieb lezacego bo karma wroci
ja tu z kazdej pesnji dopieram 2 k mcznie
i ponizej 10 nikomu nie puszcze
najwyzej strace jeszcze wiecej
udanego weekendu