Śmieszą mnie takie wypociny bankierowych "ekonomistów" w czasach niestabilności rynku :) Nawet sesja się nie zamknęła chłopcy, poczekajcie z szyderą. Wy pewnie z tych co wyczuli interes życia w Makaronach polskich?
aby polapac sie w przekretach i naciganiach finansowych platforma DataWalk bedzie jeszcze bardziej poszukiwana i w USA i w Europie w 2020. Uwagi o 10 gr jako kurs DataWalk lub 17 zlotych to niepowazne zabieranie glosu. Jaki jest cel takich sugestii bez podstaw?
W DataWalk nie psuja sie art zywnosciowe, ani nikt nie zamyka fabryki samochodow. itd
Tu korelacje finansowe i internetowe laczenia i sztuczna inteligencja uzyska jeszcze mocniejsze podstawy jako najbardziej poszukiwane towary.
Tu...widzisz tu jest twoje miejsce jako zanwcy rynkow bankowych i ubezpieczeniowych i innych. Kupisz sobie akcje po 10 groszy lub po 17 zlotych....czekaj spokojnie a do tego czasu nie zasmiecaj forum. Gdy cena spadnie do 17 czy 10 to oczywiscie Ciebie przeprosze. A moze wieszczysz wymiane pieniadza? takiego pomyslu nie macie?
Taki czas ze nawet na forum bankiera warto zachowac powage. o to prosze.
trzymajcie tego szczekającego kundla - lekarza - wirusologa, prawnika, ekonomistę od zakupów w samym środku największej zwały od 10 lat i uśmiechania się na lotniku w Rzymie - przy nodze.
Szwenda się po innych spólkach i uprzyksza ludziom życie.
Oooo jakze urocze. A moze,ktorys z was slodziakow pokaze portfolio? Jestescie taaaacy sophisticated szczegolnie w kasowaniu wpisow.No przeciez awangarda auc. A moze poliigloci porozmawiamy w jakims z jezykow,ktorymi sie rozmawia u nas? Wtedy bedzie auc?
A moj tata jest bogatym biznesmenem, i mam w domu dużo pieniędzy i umiem jeździć na nartach lepiej niż wy, mam lepsze auto niż mój sąsiad i jestem od was mądrzejszy bo studiuje na najlepszej uczelni!!!!!!!
Heh, rzeczywiście - burak z ciebie, właśnie dałeś temu koronny dowód.
Widzisz koles? Ty nie mozesz inaczej.Maniakalnie ukladasz sobie klocki,zeby wyszlo na twoje.Nie dajesz sobie rady jak widac,ze cos moze byc inaczej niz postanowiles.Metoda Radia Erywan.Smarujesz pseudocytaty ,zeby jakos wykaraskac sie z tej bryndzy myslowej.Przy tym nawet nie chwytasz blyskotliwcze,ze caly czas sobie zaprzeczasz.Logika !!! Jeszcze przed chwila bylem Kaszubem,potem na zmywaku teraz wspialem sie na drabinie spolecznej.
Swoja droga wypuszczasz z buzi niezly fetor.Moj ojciec calkiem niedawno umarl w polskim szpitalu.Studia to dla mnie wydarzenie historyczne a jezdze na skuterze.Kto tu jest bucem?
I znów bełkotliwy potok myśli, kompletnie od rzeczy, tylko dlatego że kilka osób przytomnie zauważyło, że twoje przechwałki świadczą same za siebie. Wczesniej wyzywanie do pojedynku na środki na rachunku, teraz coś o językach - jesteś burakiem, po prostu.
Nic nie puscilo. Krasnalcio taki kieszonkowy Machiavelli. Wyplowiale te chwyty i te same teksty: emocyjki ten tego...moze cos na temat kupowania na spadkach? Tak ladnie perorowales .Ile razy probowales kasowac?Popisz sie erudycja i wizjonerska prognoza.
A nastepny wpis pozwole sobie z emocyjka