• EURO2020 Autor: ~Geka [84.17.36.*]
    Czy PLI robiła jakieś projekty dla UEFA?
  • Re: EURO2020 Autor: ~Cinek [83.21.48.*]
    Robi oprawę na finał ligi europy, obecnie nie wiadomo czy nie przełożą
  • Re: EURO2020 Autor: ~Geka [84.17.36.*]
    Robili oprawę do aktualnej Ligi Europy czy nadchodzącej?
    Jeśli to drugie to UEFA odwołała chyba rozgrywki wszystkich lig
  • Re: EURO2020 Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Jak to nie wiadomo czy nie przełożą?
    Oczywiście, ze przełożą!!!
    Zostało 16 drużyn a pierwsze mecze nie wszystkie się odbyły ( zostały dwa do rozegrania). Potem jeszcze 8. Następnie losowanie i kolejne mecze, potem rewanże, potem kolejne mecze i rewanże i znowu kolejne mecze i rewanże i dopiero finał. A jak oni mają rozegrać te mecze jak nie będą w grze bo ligi nie grają. Więc najpierw muszą wrócić rozgrywki krajowe a potem dopiero LM i LE.
  • Re: EURO2020 Autor: ~fanpli [89.64.78.*]
    nie siejcie popeliny
    teraz czy, później finał się odbędzie, zresztą to pion eventowy w pli nie jest jakąś podstawową działalnością
    obecnie widać jak mądre było takie zdywersyfikowanie przychodów z różnych kierunków:
    BROADCAST

cyt
    ''Koronawirus torpeduje piłkarskie rozgrywki. Finał Ligi Europy odbędzie się w Gdańsku, tak jak planowano, ale zmieni się jego data. Mecz zostanie rozegrany najprawdopodobniej 24 czerwca tego roku. Informację podał na Twitterze dziennikarz Krzysztof Stanowski.Koronawirus torpeduje piłkarskie rozgrywki. Finał Ligi Europy odbędzie się w Gdańsku, tak jak planowano, ale zmieni się jego data. Mecz zostanie rozegrany najprawdopodobniej 24 czerwca tego roku. Informację podał na Twitterze dziennikarz Krzysztof Stanowski.
    Foto: PressFocus/MB Media / Getty Images
    Stadion w Gdańsku

Fanpi zapytałem, czy PLI robi projekty. Kiedyś robili coś tam do finału w Baku.
    Wszystkie spółki w portfelu wyceniam pod kątem strat z wirusem, a tutaj nawet nie wiadomo czy PLI coś robi.
    Jeśli wiesz, że nie robią, to też jest jakaś informacja.

geka
    pli zrobi finał ligi europy, którego finał będzie pod koniec czerwca w gdańsku
    może zrobią to ze spdercam?
    https://www.platige.com/pl/news/next-three-seasons-with-uefa/
    https://www.platige.com/pl/news/platige-image-enters-into-partnership-with-spidercam/
    nie mylić mistrzostw europy z ligą mistrzów i europy...
    cyt
    ''Piłkarskie Euro 2020 zostało przełożone. W mistrzostwach Europy piłkarze zagrają dopiero w przyszłym roku od 11 czerwca do 11 lipca. UEFA o decyzji poinformowała w trakcie videokonferencji z udziałem przedstawicieli 55 krajowych federacji. Dzięki temu będzie czas, aby do 30 czerwca spróbować dokończyć rozgrywki ligowe oraz w europejskich pucharach. Możliwa nowa data finału Ligi Europy w Gdańsku to 24 czerwca.''

Czytaj więcej na:
    https://sport.trojmiasto.pl/Euro-2020-przelozone-na-przyszly-rok-Jest-czas-na-dokonczenie-lig-i-pucharow-n143378.html#tri

Ok dzięki za info.

• Re: EURO2020 Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @fanpli

Nie napisałem, że nie zrobią. Napisałem, że do tego finału droga daleka.
    Jeśliby graliby co tydzień to potrzeba 5 tygodni z finałem włącznie.. Różne kluby z różnych krajów ( w każdym inaczej będzie przebiegała zaraza i inaczej walka z nią). A jeszcze oprócz tego liga, puchary krajowe i puchary ligi. Poza tym nie wiadomo czy drużyny nie będą poddane kwarantannie tak jak obecnie Juventus( zarażony obrońca Rugani) czy Arsenal ( zarażony trener Arteta)
    Dla mnie Stanowski wróży z fusów.
    Oczywiście rozumiem, ze PLI ma też inne nogi ale tu na wątku był temat Euro 2020 które zostało przełożone na 2021 a nie na lipiec-sierpień 2020 i ktoś wspomniał coś o LE więc napisałem jak to widzę. małe szanse na ten rok. Musza najpierw ruszyć ligi i drużyny być na bez wirusa.

oczywiście jakieś założenia władze i my robimy
    dla nich to ogromny biznes, dla nas kalkulacje odnośnie inwestycji
    tak, czy siak rozgrywki powinny się w tym roku w jakimś terminie zakończyć, tak jak zakończyć się powinien szczyt epidemii
    poza wszystkim to świat musi wrócić na właściwe tory
    optymistyczne jest to, że zawodowi sportowcy to bardzo zdrowi ludzie i tak jak zarażony bereszyński szybko przechodzą ew zarażenie i bez konsekwencji
    https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/bartosz-bereszynski-bez-objawow-koronawirusa-serie-a,1009339.html
    będzie kto miał grać, a formuła z publika czy, bez to juz inna kwestia
    i wszystko jasne:
    https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/874972/koronawirus-liga-mistrzow-nowa-data-finalu
  • Re: EURO2020 Autor: bialoczerwony1972 [188.146.231.*]
    Ano zobaczymy. Renegocjacje kontraktów zawodników a i tak finanse klubów na krawędzi. Zobaczymy.
[x]
PLATIGE -3,39% 5,70 2026-05-15 13:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.